450

extremist

преди 5 години

До Анонимен 513: МИ ТО ЗА ХВАЩАШ НЕЩО В ЦЯЛ СВЯТ ТИ ТРЯБВАТ САМО 4 САТЕЛИТА, А ЩО НЕ ГО ПОЛЗВА НИКОЙ СИ ОТГОВОРИ САМ

449

Друг

преди 5 години

Путин нали успокои Макарон! Каза му,защо се притеснявате че някой ще ви нападне? Дайте ние ще ви пазим!! Колко е Юръпа?? Хем няма да плащате на дончо! Та и ние като купим..8 самолета. ( Комисион за цвинокио),ще сме ***!!Оркестъра на руската армия..са 60 хил!! 2 пъти колко каракачановата армия!!

448

Анонимен

преди 5 години

Руснаците дадоха 30 милиона жертви, защото преди да ги нападнат не бяха войници. 2 години по - късно вече бяха прекрасни войници и смазаха квантунската армия(от която американците толкова се страхуваха) за 2 седмици. А япончетата там бяха 1.1 милиона... Германците смазаха Франция за месец. Полша за седмица. А руснаците за 2 години успяха само да им одраскат територията и да избият 30 милиона,непипвали оръжие преди това. А спортните клубове на Хитлер ги е имало поне от 8 години...

447

До 507

преди 5 години

Имат процесори от които чeп за зеле не става.Има 3 държави които са водещи в тая сфера.Това на първо място САЩ и после са Япония и Китай.Това важи и за всяка една технология ,не само за процесори и компютри.Русия е изчключително НЕдоразвита в технологиите ,сравенена с водещите страни и руснаците освен пиене ,друго нямат в главите.Не случайно времето в Русия ,все едно е спряло.

446

extremist

преди 5 години

ВЗЕМЕТЕ ИЗТРЕЗНЕЙТЕ МАЛКО ОТ ТОЯ НИКУЛДЕН БЕ; СССР ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ СВОИ СЪЮЗНИЦИ 1989 И В МОМЕНТА РУСИЯ НЯМА РЕСУРСА ДА ВОДИ МАЩАБНА ВОЙНА, КАКТО ГО НЯМАШЕ И КОГАТО ХИТЛЕР ГИ НАПАДНА - БМ21 ВЪРХУ ШАСИ НА STUDEBAKER ДАРЕНО ОТ САЩ!

445

Анонимен

преди 5 години

Глонас се хваща в цял свят. ВСИЧКИ телефони със SOC имат вградена функция да ползат ГЛОНАСС. И БАЙДУ, между другиото ;))). В Европа и Азия точността и за цивини цели е 80 санта вече ;))) Понеже американците не им дадоха да сложатъ наземна станция, точността в Северна Америка е 2,5 метра, а на GPS е 8 метра ;)))

444

Абе...

преди 5 години

Никоя война не се печели докато не мине пехотата!! Европа ще бъде прошетана за 7 дни след ракетните удари!! Ссср(Русия)по време на ВСВ преместиха 2000 завода зад Урал!Ленинград издържа 900 дни блокада!!зимата на 41-ва вече се бяха обърнали нещата!Сащ влязоха пряко в битки в европа през 1945??с някакви 300 хил жертви! Без бомба на тяхна земя( без хавай)..читети герберасти. Това го няма във Винету.

443

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАмериканците допуснаха грешка. Не трябваше да помагат на Ссср, а на Германия. Всичко стана заради тъпитe японци, които нападнаха Пърл Харбър. Ако не го бяха направили, вероятно сега в Масква щяха да шпрехат дойч.

442

Анонимен

преди 5 години

Пак повтарям, руснаците не плашат никого.Няма и нужда. Запада си знае какво го чака при това или онова действие. Обаче шматароците не го знаят и затова руснаците обясняват какво ще направят. Не заплашват. Това, че ти се плашиш от тяхното обняснение си е твой проблем ;)) Нито можеш да ги спреш, да направят каквото са решили, нито да им забраниш. Единствения начин е да се погрижиш ТВОЕТО правителство да не разполага мишени за руските ракети около местоживееенето на децата ти... А ти както искаш ;)

441

extremist

преди 5 години

До Анонимен 507 : СИГУРНО И СИЛИЦИЕВА ДОЛИНА СИ ИМАТ В РУСИЯ А ? ВЕРОЯТНО 74 СЕРИЯ РУСНАЦИ Я НАПРАВИХА, НАЛИ...х86 АРХИТЕКТУРАТА СЪЩО Е РУСКО ДЕЛО. И ГЛОНАС МНОГО МЕ КЕФИ, САМО В РУСИЯ СИ ГО ПОЛЗВАТ

440

extremist

преди 5 години

До Анонимен 507 : ТАТЕ ОБЕЩА ДА МИ КУПИ СУДЖУК АМА ДРУГ ПЪТ.

439

Анонимен

преди 5 години

Руснаците имат няколко фамилии изцяло техни процесори. По няколко различни архитектури. С различно предназначение. Имат и разработени суперкомпютри с изцяло руски процесори. Военните им разработки от последните 4 години са с изцяло руски компоненти. Наричат го "импортозмещение". Сименс, примерно, умряха от яд заради него. Както и европейските фермери.

438

Анонимен

преди 5 години

Баща ми беше 82 година в Либия. Купи си от там супер канадска. Малко му беше тясна, но в магазина му казали, че в БЪЛГАРИЯ фабрика за по - големи няма... Всичко изнасяхме! На Българския пазар нямаше, но за износ имаше. Трябваше да развием само вътрешния пазар и всичко щеше да е наред. За съжаление, активните борци завзеха властта и нищо не стана. Както и сега - децата на активните орци завзеха властта и нощо не се случва 30 години. Е те -това е евроатлантизма - активноборческа аристокрация ;)))

437

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ ПУТИН , ЩО ИЗПОЛЗВАШ АМЕРИКАНСКИ ПРОЦЕСОРИ В РУСКИТЕ ОРЪЖИЯ ??? АМИ АКО РЕШАТ ДА НЕ ТИ ГИ ДАВАТ ПОВЕЧЕ

436

Анонимен

преди 5 години

Ами да, плашат с ядрена война и геноцид, защото са оскотели. Ти нормален човек ли ще си ако цял живот ти набиват в кaнчето в училище и с паради за великая отечественая, за невидимия западен враг пред портите, за това как има огромен заговор срещу русский человек, как Русия е заобиколена от врагове и бивши колонии които, видиш ли, били техни, ама капиталистите им ги отнели. В Русия цари фашизъм и се всява омраза към всичко неруско. А вписвачите тук не са българи, а рyски *** и ***.

435

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

Ей русофобчета как един не се намери да отговори на въпроса ми, защо след като Русия не е спечелила нито една война все още я има бе? Ей калпаци смешни това не са ви филмите от Холивуд, това е реалния живот и руснаците до сега много пъти доказаха, че могат и да воюват и да печелят и да маршируват в западните столици. Така, че ако хамерите още се напъват руска армия ще марширува и на тяхна територия.

434

Shark

преди 5 години

До привет от ГерманияАааа изнерви се нещо, я недей вика, че ще вземеш да получиш сърдечен пристъп. Ти го каза - германските градове са сринати не единствено от руснаците, това значи, че руснаците са били там, нали така?! Ти тези врели-некипели дето ги говориш тук там, в Германия говориш ли ги. Че и те ще ти се присмеят. Ако си изобщо в Германия де, защото може и да лъжеш, като ти чета писаниците имаш такава склонност.

433

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ ПУТИН, АКО ОБЯВИШ ВОЙНА ЩЕ СЕ БИЕШ СРЕЩУ ЦЯЛА ЕВРОПА И САЩ ВЗЕТИ ЗАЕДНО...КОЙ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ПЛАНЕТАТА А

432

Друг

преди 5 години

След ВСВ журналисти питат.хората за войната..Една жена от Русия казва,ча немците обесили сина и дъщеря и мъжът и загинал на фронта. Америнка..си спомня..колко тежко било и в Сащ, в магазините даже често нямало кафе..Има термин неприемливи и непоправими загуби.За Сащ съотв 100/500 ракети за Гер,Фр,Англ..5/20..а смятайте.Русия има 11 000 заряда.

431

до русофилската подл

преди 5 години

Не е нужно да си русофил за да виждаш реалностите, брато. А реалностите са жестоки за българските русофоби. Все още 80% от бюджета на България се пълни от бизнеси, които зависят на 100% от Русия. И все още България не може да достигне производството дори на половината от това, което е произвеждала преди 45 години. Можеш ли да си представиш? 30 години демокрация и евроатлантизъм и все още сме по - гладни от тогава... Е, има дънки, тоблерони, германски храни за източна европа и банани...