65

Анонимен

преди 5 години

Бре, тоя Пораженко,кога успя да преброи руската армия!Явно е дебнел на границата с бинокъл и тефтер ,и всичко е записал!

64

месара

преди 5 години

Еми украта да разположи бонбониери Рошен, кой каквото има в крайна сметка :)

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА защо не до днестр?

62

РККА

преди 5 години

80 000 войници,1400 установки за залпов огън,2300 бронирани автомобила,500 самолета,300 бойни хеликоптера........а да не забравим да споменем и 15 водоноски с ,които ще почистим червения площад на деветомайския парад догодина.

61

Анонимен

преди 5 години

Богатите руски пенсионери от северните региони купуват квартири в южните слънчеви региони като ростов, краснодар и крим - след възсъединяването ще могат да правят същото в одесса, херсон и донецк

60

Анонимен

преди 5 години

Ако Украйна тръгне да влиза в НАТО Путин ще завземе всичко до река Днепър и с право.

59

Анонимен

преди 5 години

До 49 Не само украинците са наследници на казаците,даже сред казаците руския етнос е болшинство!Донските казаци ,най-многочислената група казаци на 90%са съставени от руснаци!Казашките ,,републики"са създадени от хора бягащи от царското управление!Живеели са по собствени закони,но и са се включвали в редиците на руската армия,срещу заплащане и грабеж!

58

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 5 години

Оказва се, че всеки, подкрепял киевската власт, ще се спомине от тъга по загубения руски транзит, губейки поне 20% от БВП на страната си. Не си правете илюзии - по - голямата част от територията на Европа се намира в Русия. А е една МАЛКА част от Русия. Влиянието на големия никой не може да го отмени по никакъв начин. Така че, съветвам ви умно да си избирате геостратегическите приятели и приоритети.

57

До 61

преди 5 години

Тя Украйна като държава е загубена...до 20г. Украйна няма да е в текущите си граници

56

До 49

преди 5 години

Абе ти да не мислиш че войните се водят на кон с копие и сабя....само руската авиация и артилерия да бомбардира една седмица без пехотата да е навлязла и Украйна е ***.

55

Анонимен

преди 5 години

А къде другаде да си струпват войските, пред границите?Не забравяйте, заради тях не транспортираме газ!

54

Анонимен

преди 5 години

Поляците, застанали на пътя между Русия и Европа 20 гофиниу влачиха и от двете. Сега ги зааобикалят и се наакаха, също като балтийските тигри ;)))Литва, латвия и Естония за 6 - 7 години се оядаха крякайки срещу Русия. Сега Русия ги заобиколи и умряха. БВП им падна с 40% на едните. 2 35% на другите и с към 30 на третите... Поляците отиват на здрав спад с поне 20%, а като взеха да се зъбят на Германия и евросубсидиите им ще умрат. СЛЕДВА

53

Петър

преди 5 години

Путин загуби Украйна завинаги.

52

Анонимен

преди 5 години

След като се обедини предлагам столицата да се премести в Киев

51

Анонимен

преди 5 години

Номер-54...За, изборй-се-говорй... Това, не-е-семеен-имот, . .

50

Бате Гойко

преди 5 години

49"Порошенко рано или късно ще отвоюва Крим"С какво? С бонбони?

49

ще е за малко

преди 5 години

Рейтинга на Путин спадна покрай пенсионната реформа и сега се закача с Украйна за да отклони вниманието. Гледахте ли го как се оправдава на интервюто в Буенос Айрес?

48

Анонимен

преди 5 години

И можеш ли да обясниш как "америка" ще разсипе Русия икономически? В момента, в който руските ресурси спрат да пристигат в Европа, последната ще загуби не само международните си, а и вътрешните си пазари. Китай не спи. САЩ също няма да дреме. Канада и тя ще завладява пазари, защото има скалируема промишленост. Ами Индия, Япония, да не мислиш, че ще дремят? Те също имат огромно производство. Ами Корея? Всички имат нужда от евтини суровини и енергия, а руските няма кой да ги бие в евроазия. ;)))

47

Селянина с колелото

преди 5 години

Kрим е на Украйна.Сега Крим е Руски,значи трябва и Украйна да стане Руска.Без това шоколадените фабрики са в Русия на Порошенко.

46

РККА

преди 5 години

ДЯДЯ ПЕТЯ ТЫ ДУРАК............????