36

Анонимен

преди 5 години

А как е в Нидерландия, как е в Нидерландия?

35

Анонимен

преди 5 години

До 39- ти,Защото щеше да му дойде малко множко - и президент от ГЕРБ...

34

Живял и преживял!!!

преди 5 години

,,Да догоним държавите от централната и източна Европа".Защо не ги догонихти като 50 години управлявахте бе? Защо три пъти стигнахте до държавен банкрут.Защо взимахме 10 пъти по малки заплати и пенсии от европейците.Я виж колко беше пенсия и заплата преди 10 години.Как искаш светкавично повишение за една -две години?Ами вие сте освирепели и само на,,война"налитате.Сега е много по добре от времето на Луканов,Попов,Беров и Виденов,тогава беше катастрофалният срив.Не ви щем ,,смяната на системата.

33

Василев

преди 5 години

Радев винаги го слушам с интерес, защото човек може да се научи много от доказани професионалисти!!!Мисленето на доказаният професионалист е специфично, логично и последователно!!!България нито е най-корумпираната държава , нито сме измислисли корупцията!Най-корумпираната страна е САЩ и най-много мръсни пари се въртят в американските банки, които идват от офшорните сметки по цял свят!А понякога корупцията работи за националните интереси, тя храни политиците, а компаниите дават заплати!ЦРУ!

32

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Мисля, че сме си виновни само и единствено ние, защото сме долнопробен народ.И други са имали тежка историческа съдба, и по-тежка от нас, но са били качествени народи, а не изммет като нас, и затова имат истински и нормални държави и общества.Сигурен съм, че няма никога да постигнем нищо освен жалко съществуване напук. Което е принципът на плевелите - дано и само да ме има, ако и да съм плевел.Срам ме е, че съм българин.

31

39- ти,

преди 5 години

Това което казваш е абсолютно вярно. Но не разбирам ЗАЩО го направи.

30

Анонимен

преди 5 години

Радев е руски бот/робот програмиран в Кремъл с целта да свали Борисов.

29

Вуте

преди 5 години

Браво на Президента! Правилно е казал за заплатите! Що не ривьете за безочетните пари на дупедатите? Че те вземат с безочетните колкото генерала!

28

Българин

преди 5 години

Дигнете ни мерезето бееееее, дигнете ни го беееееее!

27

Кое не е вярно?!?!?!

преди 5 години

Банкевската мютра нарочно издигна Цицка Цъчева за да стане тоя цирей президент.

26

Бик Гейтс

преди 5 години

Да се вдигне реалното благосъстоянието на българските граждани - добре това и аз мога да го кажа, нали си президент - кажи КАК

25

DJ Клепоушко

преди 5 години

Поредната порция празни приказки. Нищо конкретно като идея. Звучи като CD зациклило на интрото на някой рап албум.

24

Анонимен

преди 5 години

Аз днес съм охранител, но утре може да съм генерал като Бойко.

23

Гацо Бацо

преди 5 години

Три дни ли го мисли тоя отговор ?

22

Анонимен

преди 5 години

С туй ли cе занимава цялата държава, що не реваха червените за заплатата на Плевела ами много просто щото си е тяхна подводница, Радев е подводница на ГРОБ турен там да внедри западни самальоти карат се привидно за пред хората и после ще делят откраднатото никой от тия не живее на заплата.

21

Анонимен

преди 5 години

Измисленият генерал-охранител Бойко вече стои мирно пред истинския генерал Радев.

20

Анонимен

преди 5 години

Разликата Радев е Генерал, Борисов е латино-американски "генерал" пуяк с разперена опашка.

19

Анонимен

преди 5 години

Голяма, ама я вземаш, а мршо камуфлирана?!?!?

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва ,да се отбележи ,че по 7 000 лв.,вземат и бившите президенти Стоянов,Първанов и Плевнелиев + кола,шофьор,офис,апартамент ,охрана всичко това доживот!А при падането на комунизЪма *** подрипаха срещу привилегите на Т.Живков и Сие!И к'во стана,,Стани да седна аз"!

17

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

За мен Радев е главен виновник да има кабинет Борисов 3.С назначаването на Герджиков за служебен премиер, Радев подари изборите на ГЕРБ и предопредели нерадостната съдба на България в следващите години.Сега критикува, ама файда няма.Когато трябваше да отреже главата на змията не показа достатъчно решителност и политическа мъдрост да го направи.Факт !