55

до Обективен

преди 5 години

Разбира се, че има и такива хора, за които говориш, но те основно са държавни служители на герберастка хранилка, разни феодали по места и мутро-мафиоти.Повечето българи мизеруват и трудно свързва двата края.Познавам хора, които се ограничават сериозно в храната за да има за децата им.Говоря за хора, които работят, в иктивна възраст. Само че това явно не се вижда от такива като теб.

54

Анонимен

преди 5 години

До ОбективенГерберски ***, платен!Жилищата са наследство от 1 друг строй или са купени със заем, който ще изплащат и децата им. Кой има по 2 коли- софиянци. Кой пълни заведения и МОЛ-ве- софиянци. Всички *** на ГЕРБ се държите като комунистите от Сев. Корея.

53

Анонимен

преди 5 години

Ти го остави социализма колко е лошо било и какви роби са били хората, това е било преди 40 години, много хора дори не са били родени тогава или са били деца. Кажи сега колко добре живеят хората днес и колко са свободни при демокрацията и при евроатлантизма.

52

Обективен

преди 5 години

Единствените, които имат основание да се оплакват, това са пенсионерите. За тя съм съгласен, че системата ги ощети и унизи. Това е наистина престъпление. Но да ми протестират добре охранени шопари, на по 25-30 години, които са пристигнали на протеста с лимузина с тунинговани трошки и мерцедеси за по 100К лева, това ми намирисва на платена акция или чиста глупост.

51

АВЕ,

преди 5 години

НЕ ЛИЧИ ОТ ТОЯ ДИРИЖИРАН САЙТ, ЧЕ ВЧЕРА Е ИМАЛО ПРОТЕСТИ!

50

Анонимен

преди 5 години

Дигни мерезето бееее, дигни мерезето! Ние заслужаваме!

49

...

преди 5 години

Епа да чета разни мнения тук, макар, е казаното от статияте е истина, гледам, че има и такива дето си мислят, че ако еди какво си т.е. си завършил еди какво си то разбираш ли ше цъфнеш и вържеш! Еми за такива мога да кажа да четат статията за порно звездите дето уж са завършили харвард и са се върнали тука в БГ и са станали еди какво си! Но инак който е по образован и може и знае НЕ ОСТАВА ТУКА В БГ бе ***! Отива някъде навън мие чинии и взема ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ТУКА! Та така!

48

Анонимен

преди 5 години

Взимам 500 - 600лв. в социалната сфера, това съм учила, работя, толкова и харча. Като дойде нещо допълнително - харча, като няма - няма. Нито ще взимам заеми, нито имам покупателна способност, така че от мен толкова. Хиляди са като мен, как ще върви търговия, туризъм, с такива като мен, не знам. След 2 г. заминавам в друга държава, до тогава оцелявам, както мога.

47

Обективен

преди 5 години

Който е в работоспособна възраст в момента в България, и се оплаква от лош начин на живот, или е мързелив, или е напълно неграмотен, или и двете. Няма друго обяснение. Хванете си чантичката и отидете да работите в голяма европейска столица, хайде, кой ви пречи? Наврете се в една кутийка 20м2, с наем 700 евро на месец, и живейте като скотове, пък тогава елата да се оплаквате пак. Пълно безумие.

46

Анонимен

преди 5 години

1.Бедни сме защото окупатора САЩ ни граби .. 2. Бедни сме защото окупатора САЩ втълпи на младежите - че няма смисъл да се учи физика , инженерни науки, математика.. Имаме 70% младежи които учат икономика с мерак да стават началници меринджери.

45

Обективен

преди 5 години

... къде има толкова много скъпи лимузини по пътищата? Вие ходили ли сте в Рим, Париж? Къде виждате толкова много мерцедеси, BMW-та, джипове с разход 12 литра на 100 и нагоре? Само късоглед глу-пак не вижда, че в момента в България се живее много по-добре отколкото в митичната чужбина. Изключват високо платените професии, за които се иска образвоание и т.н. Тогава може да си намерите по-добре платена работа, но пак е спорно дали ще живеете много по-добре като се има предвид цената на имотите.

44

Обективен

преди 5 години

Чета тези глупости по различни медии и започвам наистина да вярвам, че има масивана платена акция по медии и площади. За щастие хората по площадите за няколко десетки и не са сериозен проблем. Хора, вие кога за последно си показахте носа извън България? Не виждате ли как се живее по големите столици в митичната "Западна Европа"? Слепи ли сте, глупави ли сте? Къде хората могат да си позволят собствено жилище, 100м2, две коли, ходене 2-3 пъти седмично по заведения, смешни цени за услуги, и т.н.?

43

Анонимен

преди 5 години

Проблемът в България са политиците, а не съда. Съдът е такъв, какъвто го направят политиците с власт. Първата работа на режима на демократите установил се след 1989 година, беше да ликвидира правоохранителните (МВР и други) и правораздавателните органи (съд, прокуратура, следствие) и да ги замени със свои послушни пионки, които да не пречат на последвалия грабеж. Сега вие си мислите, че трябва да се започне със съдебната система!!! Вече с нищо не може да се започне. Мафията здраво ни е яхнала.

42

сер

преди 5 години

+ Голяма инлация от миналата година на храните е над 30%, какво остава ...

41

Ум

преди 5 години

Споко, човека слънце каза че сме много добре ... даже Румъния ни завижда.Държавата цирк.

40

Анонимен

преди 5 години

Ей, това герберастките бо клуци нямат свършване.Откъде ви намира Цветанов - от тъ пи, по - тъ пи.

39

ПРЕДИ и СЕГА

преди 5 години

При социализма, лихвите по кредити бяха малки и всеки работник си построи собствен дом, сега лихвите са непосилно високи, и на много хора банките взеха жилищата.

38

Анонимен

преди 5 години

В момента емигрантите вкарваМЕ повече пари в България от колкото са чуждестранните инвестиции. За какво му е на разБойко да ни връща от чужбина? Просто вдига данъците на роднините ни в България и ние пращаме пари за да могат те да оцеляват. Идеална схема за точене на народа. После с тия данъци се плащат "обществени" поръчки и съответните фирми се отчитат на партията. Схемата е повече от ясна

37

Nemo

преди 5 години

Бедни сме. Точно затова лятото чакам часове да мина границата с Гърция отивайки на море и скъпите коли на Халкидики са все с БГ номера... Истината е че в тази държава се живее най-добре в момента от последните 50 години. Бих добавил незаслужено добре. Време е това правителство да си ходи и да се смени системата за още 30 години преход!

36

Анонимен

преди 5 години

Най-големите ни проблеми са в съда.