137

Анонимен

преди 5 години

Нека се обединим около ГЕРБ, защото те са гарант за демокрацията в момента. Дойдат ли БСП на власт веднага ще избият 200 000 българи!

136

Може

преди 5 години

Единият президент може да прави коремни, а другият - независима от други държави политика в полза на народа си.

135

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Говори се, че скоро ще му предложат длъжността Генерален Секретар на НАТО...

134

Анонимен

преди 5 години

Поколението на прехода е гневно! Те не искат това, което е досега да продължава и занапред. Няма как в ГЕРБ да се появят внезапно нови идеи, нови лица, нов тип поведение, нито нова енергия за нещо съзидателно.Излизането по площадите няма да приключи скоро. Сегашният политически модел не може да продължи. Той доведе до преврущането на властта в йерархия от мрежи(суджуци), които се хранят с корупция.

133

Д-р Хаус

преди 5 години

Дайте го тоя в моя сериал бе! Виж само какъв е убавец

132

До 145

преди 5 години

Ей,***,мъж като Радев не сме имали за президент.Успокой нежната си душа и се примири с действителността.Народа обича Радев и ненавижда Плевнелиев.Това е положението.

131

Анонимен

преди 5 години

Казах ли ви, че тези протести са организирани отвън и ДАНС трябва да се намеси.

130

k

преди 5 години

ПОПУЛИЗЪМ !?юдо-масонските слуги забравиха че декокрация означава власт на народ !този гнусен "елит" ще се научи че не те са господари на хората а ние хората сме господари на "елита"демокрацията няма по-страшен враг от богатите и техните копумпирани политически марионетки !

129

Анонимен

преди 5 години

Радев колкото се може по-скоро да бъде импийчнат и държавата ще се успокои. Той и Нинова са основните саботьори на държавата и държавността!!ИМПИЙЧМЪНТ СЕГА И ВЕДНАГА!!

128

Анонимен

преди 5 години

Дворците на потомствения комунист Плевнелиев трябва да станат на училища, болници и детски градини.

127

Анонимен

преди 5 години

Плевелиев не дрънкал толкова през целия си мандат общо. Голям зор и голям напън за отклоняване на вниманието. Отново някой друг е виновен - я президента, я кметовете, които искали да се вдигне данъка, още от пет години. Кметовете и президентът са виновни, че вдигат данъците и обират 20 милиона лева от бедните и дават лапачка на богатите с новите коли. Големи еколози и зелени популисти станаха гербопатриотите.

126

Анонимен

преди 5 години

СПРЕТЕ ДА МУ ДАВАТЕ ДУМАТА НА ТОВА НЕЩО. АМА НАЛИ ЩЕШЕ ДА ХОДИ В ЩАТИТЕ ИЛИ ТОВА БЕШЕ КЬОРФИШЕК. ОМРАЗЕН СТАНА ВЕЧЕ.

125

Пурку

преди 5 години

Когато беше действащ прецедент рОСКУ се срещаха и коментари, които го подкрепят сега обаче ми прави впечатление, че 100% ко критикуват. Много фурнаджийски лопати коментират тука.

124

Ким CNN Чер-Вен

преди 5 години

Само военно положение за вас !

123

Този плазмодий

преди 5 години

Прави само това което му кажат от кремъл и от позитаното.

122

Анонимен

преди 5 години

Неговите политически измислици покрай опашатата му лъжа, че е бил на несъществуващ митинг на 10 ноември 1989 година, един бъдещ милионер, който е издигал лозунги дворците на БКП да станат болници и училища.

121

Анонимен

преди 5 години

ХОРА, НЕКА НЕ СЕ ПОДАВАМЕ НА ОВЧЕДУШИЕТО И МАСОВО ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ В ИСКАНЕ ИМПИЙЧМЪНТ НА РУСКАТА КРЕАТУРА РАДЕВ!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е НАЧЕЛО ДА ИМАМЕ ЧУЖДОПОКЛОНИК!!И ДАНО ОТ ПАРЛАМЕНТА ЧУЯТ НАШИЯТ ПРИЗИВ!!

120

Защото

преди 5 години

Защото прилича на бай Тошо и Решетников едновременно. *** кат бай Тоше, русофилистик по душа

119

Запознат

преди 5 години

Хм, коя беше тази персона?

118

Анонимен

преди 5 години

Какво се мъти при чалгаря Слави, бе? Борисов щял да ходи, след него Цацаров, после Караянчева. И президента Радев получил покана, но отказал.