105

Един

преди 5 години

2013 (Орешарски) - цена на бензин 2,60лв, минимална заплата 310лв2018 (Борисов) - цена на бензина 2,25лв, минимална заплата 510лвИзбори за Европейски парламент - след 6 месецаУчастници в протестите за горивата - Ториното, Нощните Вълци, футболни агитки, Нинова подкрепя протеста официалноИзводите - изцяло за вас в зависимост от нивото на интелект!!!

104

103

преди 5 години

Странджа ти не си нормален. На президенттските избори два пъти повече представители на ДПС гласуваха за Цачева, отколокото за Радев. Стига с приказките от 1001 нощ. Видяхме че Бобо добре се хортува с Ердоган,а в парламента ДПс го подкрепя по най-важните въпроси. какво говорят е едно - какво правят - друго.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Перник и "хора". Втасахме го! "Мутра"? Какви бяха тези от репортажите по Нова? Интелектуалци? Единия лично го познавам. Има и снимки в интернет покрай публикации за рекет и кражба на ДДС. Вкарал е някой и друг в травматологията. Поторшил е не един и два автомобила. Има и палежи. Бори се за хляба човека! Да не остава гладен!

102

Анонимен

преди 5 години

Ами че има 20 годишни таралясници наред с поршета и ламборгинита какво ви говори бе г-н Гений??? Че има пропаст между бедни и богати? Че живеем в бананова република, където 5% от олигархията краде като за 10 държави? Или че българина се е замогнал случайно??? И това го казва премиерът на мега умната държава, където на чашата с кафе пише "горещо" и хората хвърлят по 20 бона за операция на сина си, дето го нямат? Царят правилно ви каза - заслужаваме си управляващите!!!

101

Анонимен

преди 5 години

джиповете за 100 хиляди лева са на тези, които НЕ СА от народа. Например на Вальо Златев, който има кола за 1 милион. народа тъне в мизерия.

100

Един

преди 5 години

"Като ще сравняваме 2013 и 2018 да видим каква е била цената на водата, тока, данъците, застраховките, храните, таксите в детските градини и каквото си поискаш друго."Ами сравнявай, виж каква е била инфлацията, как са ти се променили доходите. Само да не останеш изненадан? И последно за какво протестирате - за бензина, за водата, за тока, или по принцип си протестирате без да мислите? Как ще протестираш за цената на бензина при положение, че те е паднала в сравнение с 2013?!

99

Анонимен

преди 5 години

Мутрата е бясна

98

Българин

преди 5 години

Ах ха ха ха ха - какво иска премиера?Три мандата?

97

Анонимен

преди 5 години

"Не било време за избори според Герб"....А за голямата метла не важи времето! Всички на "Дондуков" 1 Всеки ден! Трябваше ли майките на онези нещастни дечица да ви покажат пътя?

96

Един

преди 5 години

До до 83"Организатор на протеста 2018 е бедността, нищетата, болестите, гладът, геноцидът, на който сме подложени последните 10 год."Ами тогава защо на чело на колоната при блокирането на магистралите се движат джипове за 100К лева? И Ториното ли страда от глад и нищета? Това са чисто политически протести организирани от Нинова и джуджето с имперски амбиции. А за вас ми е жал, вие си мислите, че ще намалите някакви цени.

95

реалист

преди 5 години

Като ще сравняваме 2013 и 2018 да видим каква е била цената на водата, тока, данъците, застраховките, храните, таксите в детските градини и каквото си поискаш друго.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86В училище учихме за вълка дето оборил всички доводи на агнето с "мътиш не мътиш ми водата ще те изям". "Мене не ми аресва"! И на мен не ми харесва криминално проявени и футболни хулигани да ми определят живота! Какво ще кажете да спазваме правилата? Избрали сме някой, крив прав. Сключили сме обществен договор! Който не му харесва, Венецуела! Там цените не са пазарни. Е, само дето и тоалетната хартия свърши там! Защо ми е толкова познато това от преди 28години?

93

Анонимен

преди 5 години

Мутро, Перник няма да се откаже! Ти си нищо, кръгла нула! Не може да се мериш с хората на Перник! Отивай си с мир! Кой не иска мира, получава секира! Ако беше чел историята на България щеше да знаеш кой го е казал! Но човек, израснал мажейки филии с мас няма как да знае такива неща!

92

Германски заплати

преди 5 години

Германски заплати! германски заплати! германски заплати! Ние сме в ЕС! НИЕ сме в ЕС! НИЕ сме в ЕС!

91

Анонимен

преди 5 години

Искам да зная също:- цената на санирането- цената на км асфалт- цената на твоите екскурзии- цената на осигуровките на държавната администрация- цената на Коледнити бонуси за администрацията......

90

до 83

преди 5 години

2013 год. протестираха платените софиянци, на които им плащаха Велев, Киро Гела и ГЕРБ.Организатор на протеста 2018 е бедността, нищетата, болестите, гладът, геноцидът, на който сме подложени последните 10 год.Спрете да заличавате постовете, които не са ви удобни!

89

Ха

преди 5 години

Признавам го за МАНИПУЛАТОР N 1 на нацията

88

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ако на Борисов носа растеше с всяка изречена лъжа, вече щеше да е дълъг до Брюксел.

87

Анонимен

преди 5 години

Купихме им трошките сега да им купим и ел-колите да си построим клетки кокошките да бъдат щастливи ЕС е финансова пирамида къда са им инвеститорите и на туй отгоре ни изнесоха и мозъците с ЕС скоро ще духнем супата здраво. Тия нови коли да не са без пари бе кУПУВАЙТЕ КУПУВАЙТЕ КУПУВАЙТЕ И ОТНОВО КУПУВАЙТЕ ЧЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ГОЛЯМО ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ СЕ ОЧЕРТАВА БЕ Я ЕВРОИЗМАМНИЦИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА КОЙ ЩЕ СИ КУПИ НОВА КОЛА СТРУВАЩА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗАРАДИ 10 ЛВ ДАНЪК

86

Анонимен

преди 5 години

щом ще сравняваме цените бензина през 2013 и през 2018, нека сравним и цените на ЧЕЗ през 2013 и през 2018, а ?