236

антисоросоид

преди 5 години

До 252какви червени тролчици те гонят бе ? Това са обикновенни хора от нарида гласували за него на президентските избори. Същото неможе да се каже за сороските *** нато тебе които свирят на герб

235

Нъцки

преди 5 години

Щом не може никой да ги принуди, кой поскъпва изкуствено горивата и хората са принудени да излязат и да протестират, туй кажи Ел Презeденте ? Оставка!

234

До 248

преди 5 години

Те червените тролчити, сякаш са на търг, наддават и до края на деня ще надхвърлят 100% доверие в прецедента. Смешници!

233

До 250

преди 5 години

И слава Богу!

232

Анонимен

преди 5 години

Радев - това е Плевневлиев с обратен знак.

231

Анонимен

преди 5 години

За такива като Радев един приятел казваше: "Гледаш го нищо човек а пък той излезе шушумига."

230

Анонимен

преди 5 години

Според Афис президента е вече на второ място с доверие от 57 процента след обмудсмана. При това Афис е на Юрий АСланов, а той е доведен брат на Станишев и дава завишени проценти. Обикновено дават към 45 процента на Радев.

229

Kant

преди 5 години

Pensionerat ima nujda ot tabletki .... :-)

228

Анонимен

преди 5 години

Изсмукани от пръстите нападки срещу Радев и нищо конкретно като аргументация. Колкото и да се стараят да се прикрият, моментално си проличава кога даден коментар е написан по задължение - липсва чувстото, няма я емоцията, за трезва преценка пък да не говорим . Единствено и само нападки, за които е ясно, че се пишат под принуда. Убеден съм, че много от пишещите всъщност тайно симпатизират на магнетичната, обаятелна фигура на президента, но нямат избор - трябва да се заработва прехраната.

227

до Селяк

преди 5 години

Имало му нямало му всеки е свободен сам да си решава къде да си търси щастието вмеcто да e работник с дочени дрехи и *** и сега да е беден и да не може да си плати горивото, а в Гърция като е 2,40 евро горивото ?

226

Анонимен

преди 5 години

Искрено съжалявам, че на предните избори гласувах за Румен Радев. Той дойде с две обещания1. Президент помирител2. Ще спре корупцията и ще направи съдебна реформа.За две години съдебна реформа не видяхме. Вместо това Радев сам се изолира от европейските лидери докато беше европредседателство ни, а после се направи на обиден. На три пъти търча при Путин, падаше на колене пред руския патрирах, да го унижава. Среща се с Тръмп, набеден за руски човек.

225

Анонимен

преди 5 години

Дай линк за да прочетем коя агенция дава на Радев 70% рейтинг, освен теб.

224

Анонимен

преди 5 години

Не, Плевнелиев въобще не беше зависим от ГЕРБ! Дума да не става!

223

Анонимен 2

преди 5 години

До АнонименПо-неадекватен президент никога не сме имали. Този човек е толкова зависим от БСП, че се вижда от птичи поглед.

222

До 237

преди 5 години

Не само са по - грамотни и добронамерени, но и са в пъти повече от ненавиждащите го.

221

Анонимен

преди 5 години

Завист и злоба герберастка! 70% рейтинг две години след избирането трудно се преглъщат от рекетьора от Банкя и неговата изборджийска фея Цветанка Цецеронова.

220

Анонимен

преди 5 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че симпатизантите на Радев са пограмотни. И в своя изказ и правописно. До сега от тях не прочетох нито един цинизъм или друга простотия!

219

Зозо

преди 5 години

Избраният от БСП+ДПС+Атака+Уж десните, не може да е обединител на нацията! Той си е един обикновен *** и популист.

218

Пилот в самолета

преди 5 години

Не си спомням за тези 29 години БСП да са направили нещо за държавата. Винаги когато са на власт правят нещо само за себе си, от това става голям скандал и хората ги свалят.

217

Анонимен

преди 5 години

Единственият свестен политик в България е именно Президентът Румен Радев! Ненадминат оратор, вникващ в същината на проблема, който разглежда, ерудиран, отговорен, балансиран. Не се страхува да назове нещата с истинските им имена, при това го прави с гордо вдигната глава. Погледнете величествената осанка, вроденият аристократизъм, струящ от всяко негово движение! Ако обстоятелствата или лоши съветници не му попречат, той има потенциала, превърне в най - великия държавник след Освобождението.