38

Членска карта №7

преди 5 години

до 41И кога са те задължавали да караш Москвич!???

37

Анонимен

преди 5 години

Интересно че всички от Източна Европа се вдигнаха в пъти и една Полша вече е в Топ 40 на икономиките. Естонците пък са с 500 евро мин заплата и руснака се блещи как. Хърватска и Словения са на друга планета. Та не пишете глупости. Всички спечелиха от влизане в ЕС. То бива лъжи ама чак толкова. А ЕС е икономически съюз и нищо общо с дрънканиците.

36

Членска карта №7

преди 5 години

До привет от ГерманияСамо не разбрах защо пишеш за Лишенията като за нещо останало зад гърла ни :-) Мерси за тоалетната хартия и бананите, но днес ни бият едни алкохолни напитки, бият ни и ни грабят, докато по талавизора оплакват някакъв семит(или селджук)!

35

Анонимен

преди 5 години

Истината е че България съществува само на карта. Вкопчили сме се в ЕС като удавници за сламка. Ако утре се разпадне, загиваме геройски! Забравихме какво е националност. Може да си в ЕС като другите, но развивай себе си също! Загърбихме всички национални интереси, сменихме си историята, даже и езика си, за да безоспешно приличаме на тях и да ни приемат. Станахме жалки, смешни, и се превърнахме в най бедната страна от обичаният ни ЕС.

34

Анонимен

преди 5 години

ЕС е гигант на глинени крака. Прочети книгата на Ханс Вернер Зин и ще разбереш и ти в Германия какво ще стане с твоята застраховка, спестявания и пенсийка.

33

Анонимен

преди 5 години

30 айде мери си приказките. Нито ми знаеш образованието, нито нищо. Като ти чета шльокавицата ти явно ще си мрънкаш до края на живота си. Хората получиха избор и го използват. Другите мрънкате, но не отивате в С.Корея или Русия. Така че няма какво да ревете постоянно. А е факт че разни опитваха с референдум и не могат съберат 5000 подписа . Защо ли?!?!?!

32

Анонимен

преди 5 години

Абе доста по-свободен съм сега от преди . Мога да сравня .Както започнем с това че мога да тегля май-ните на държавното управление , без да ме пратят в концентрационен лагер, и не съм длъжен да ръкопляскам на другаря генерален секретар на БКП , и свърша с това че не съм длъжен да карам москвич

31

привет от Германия

преди 5 години

ЕС е огромна икономическа крепост , която е като трън в очите на страни като Турция , Русия и още няколко подобни на тях ! Нека заедно запазим това което сме постигнали с много труд и лишения , нека не позволим на външните и вътрешните ни врагове да рушат ЕС !

30

Анонимен

преди 5 години

ЕС е пети райх продължение на плана Ост за съсипване на Източна Европа. Може да строите магистрали, но не стройте заводи за тях се искат инженери и умни глави, а да пътуваш по една магистрала нe ти трябва нищо - дърпай заеми купавай коли втора употреба слушай чалга и се търкаляй по магистралите така се обезличава цял един народ он еврошлюхите ***.

29

Членска карта №7

преди 5 години

Ние които помним *** триади на завършилите АОНСУ, ни е които четяхме вестник Работническо дело(поне последната страница), можем да сравняваме и да дадем оценка на днешните евроатлантически ***... Господа, по зле сте от селски партиен секретар! На нивото сте на партиен секретар в низова организация от ТКЗС!

28

Анонимен

преди 5 години

25 интелигентните спечелиха много и живеят добре. Ако седна аз да ти пиша какво, ще ме заболи ръката. Неадекватните си пият ракията и мрънкат. И все с тяхните тъпизми за Бай Тошо, Русията и дрън чи пляс. И все вината е в друг. А Европата е избор. За чакащите наготово и на луната ще е зле.

27

Сото

преди 5 години

Българи, престанете да мислите, че всички които не подкрепят ГЕРБ или критикуват ЕС са червени и мръсни комунисти. Нека всеки има свое мнение. Това е демокрацията. Във Франция я Италия има комунистически партии и дори управляват, но такава злост няма от инакомислещите. И не забравяйте тези в НС и правителството са бивши членове на БКП. Борба за власт, а вие си чешете езиците

26

Анонимен

преди 5 години

Тест за достоверност на процентите. Тези, които биха емигрирали в Европа "+". За Русия, Турция и Азия "-". За България - Удивителен или въпросителен по желание.

25

Анонимен

преди 5 години

па нема да искат таможнио съюз на другаря Путин със 100 евро заплата

24

До 16

преди 5 години

А,16,МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ! АЗ СЪМ ДАЛЕЧЕ ОТ ПЕНСИЯ,И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП! ЗАЩОТО ДРУГИТЕ ЗАГРОБВАТ!

23

Членска карта №7

преди 5 години

До привет от ГерманияХубаво е, че твари като теб се подвизават по българските форуми! Който има очи и уши да те гледа, слуша и избира...

22

до 23

преди 5 години

Само неграмотните и мързеливите са за ЕС и считат, че немеца трябва нещо да им дава. Грамотният амбициозният и умният и в Ахрика да ги пратиш ще успеят, нека познаем ти си еднокнижна тиква.

21

Хахаха

преди 5 години

До привет от ГерманияИ в Германия си намери работа като постоянен дописник на коментари в българси сайт?! Защото ти висиш в този сайт 24/7 човече!

20

контрола

преди 5 години

До 15 привет от ГерманияКак е жени ? Изчисти ли тоалетните хубаво, че идвам на проверка ?

19

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименНе ми пречи и в Африка да се намира държавата ни или в Австралия или на Южния полюс, но да живея с хора, а не с такива като теб....................Аз съм съвестен и скромен човек , затова дойдох в Германия ,че такива като тебе да живеят по-спокойно в България ! Казах си белким без мене ще живеят по-добре и ще си оправят положението ! Но явно проблемът е във вас , дори и без такива като мене не можете да се оправите ! Всички такива като мене са на вън ,а вие сте си същите л.... !