22

чалга

преди 5 години

Виждам, Турците са някакви хардрокаджии.

21

Василев

преди 5 години

Селяни, според вас , откъде се финансира тази организация???Турската икономика е силна, а мръсните пари в Турция са милиарди, а каналите за контрабанда на нефт,оръжие и наркотици са яки!!!Доказано е , че Сивият вълк обикновено има с 30% по голям мозък от Каракачанското куче на Бати Бойко!!!Агент Джонас Макгивън!ЦРУ!!!

20

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

...PROUD TO BE TURKISH...GRIS LOUPS LEGASY

19

Осман

преди 5 години

Има един турски канал в ютуб. Младо момче се разкарва по целия свят. Виетнам, Чили, Китай, Венецуела и т.нт. Последния му клип е от България. Снимал с телефона цените в бг хипермаркет. Ужасен е от цените на алкохола в бг. Как може да са толкова ниски. Показва стекове с бира. Водка, уиски и даже Йени Ракъ. После ги конвертира в турски лири и се оказва че Йени Ракъ е два пъти по евтина в бг отколкото в тр. Чета коментарите и пишат:"Тези българите сигурно всяка вечер пият".

18

Османеее...

преди 5 години

Истамбул в развалини - гръцки архитекти и строители възстановяват Константинополис - погледни в Бъдещето,момчеее - няма шаване от Неизбежното...

17

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден във фирмата дойде един турчин, ама не етнически потомък, ами баш турчин, емигрирал и работещ у нас, по ирония на съдбата се казва Исус :D (не се шегувам). Едвам говори български, съответно поздравяваме се и го питам как е хавата. Оплаква се, че България много проблеми имал, отговарям му да се връща в Турция тогава, отговорът му беше "Не, не, в Турция диктатура". Смятайте за какво става въпрос, щом предпочита Тикволенд.

16

Анонимен

преди 5 години

Kакви сиви вълци , какви са тези ме4татели безумни ,Ердоган не знае накъде да гледа и на кой да се кланя ,припарва му отвсякъде , скоро ще има развръзка .

15

От Уикипедия

преди 5 години

"Сивите вълци"- създадена е през 1961 г. от Алпарслан Тюркеш. Тя е тясно свързана с пантюркизма. Сред нейните лидери е Абдуллах Чатлъ - осъждан за наркотрафик в Швейцария и Франция, уличен и обявяващ се за организатор на политически убийства, близък до забранените в 1990 г. от Европейския парламент Гладио, турската разузнавателна служба МИТ и организираната престъпност. Групировката се свързва с множество терористични актове, включително с извършените от Мехмет Али Агджаубийство на журналиста

14

Осман

преди 5 години

По Фокс Турция тази вечер говорителят на новините доста неща каза против Ердоган. По турските телевизии говорителите (тези които четат новините) викат им енкърмен- не само четат а и коментират и критикуват. По Фокс водещия се подигра тази вечер и попита лично Президента "кога са приготвили куфарите на пастора. Преди колко месеца и защо е бил този магарешки инат щом в крайна сметка ще го пуснат"?.

13

Турчин

преди 5 години

БГ националистите да си помислят преди да плюят Турция и нас турците.....Ни е не мразим българите,а българите мразят турците,ромите и евреите.......

12

БирМилетДеилБирЛеш

преди 5 години

До 14Бъркаш се нещо. Аз не бачкам в сaйта. И все пак, Тюркийе дюшечек!

11

главоблъсканица

преди 5 години

"Турчинът трябва да е господар на човечеството!"Виц на хилядолетието. Не, това е вицът на всички минали и бъдещи хилядолетия. Единственият вариант турчинът да е господар на човечеството е цялото човечество наведнъж да измре и да останат само турците. Което пък от своя страна повдига въпроса какво животно е турчинът, щом човечеството е измряло, а турчинът продължава да е тук.

10

Косман

преди 5 години

БГ националния символ се състои от три пръста, с преобладаващ среден.

9

Василев

преди 5 години

Вълкът е хищник, а в глутницата има йерархия, умно и интелигентно животно е, жертвата я надушва от Босфора до Босна!!!Възможно е да влезе в съюз с друг хищник, като мечката, ако в гората всички са срещу тях!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах накъде с тези забрани ?

7

Ха ха ха

преди 5 години

Турските вълци винаги са се на-сирали пред Руската Мечка - Винаги!

6

Анонимен

преди 5 години

Оф, какви са тези скучни новини, няма ли убийство, вече цял ден никой ли не са убили?

5

Осман

преди 5 години

Няма само вие да си имате "патриоти". Ето че и ние си имаме такива. Националисти крепят Ердоган както националисти крепят Борисов. Когато долара стана 7 лири националистите се сетиха, че имат доста партийни пари в долари и обявиха че ще ги обърнат в лири. Ама чак след като доларът стана седем лири. Такива са патриотите. Пуснаха и американския пастор. В резултат на това долара вече е под 6 лири. Балканците сме много силни в джамията, църквата или пред шишето с ракия. Но само толкова.

4

Анонимен

преди 5 години

Съответният отвор на пастора бил обработен с бургия с голям диаметър.харесало му.

3

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност 2 милиарда китайци и още толкова индийци мислят как да станат слуги на висшата раса от Анадола.Към тях добавете и към половин милиард руснаци и американци не за друго просто за да не е толкова еднотипна бройката..