87

Анонимен

преди 5 години

Айде сега ЮРУШ на Евро фондовете!!! Нема кой да пречи и да се рови вече!

86

Трол

преди 5 години

По Нова ТВ снощи, на едно директно излъчване от мястото, един ром каза че той (убиеца) е турчин, и че турците не трябва да се бъркат с ромите, че ром никога не би направил такова нещо ??!! Хаха. Ама нещо турчин с българско име и християнин!!?? По скоро ми прилича на иния още по обърканите видове РОМИ

85

Пресиян

преди 5 години

Само това с дрехата на жертвата... кой убиец, при това бягащ зад граница, ще остави в жилището си такава улика? Спокойно може да я изхвърли по пътя за летището, да я изгори и т.н. Странно...

84

Анонимен

преди 5 години

А и да допълня - ДНК не дава никога 100 процентова гаранция а 99 и нещо. ОСВЕН ТОВА днк е косвено доказателство и то единствено показва че в района където е открито има биологична следа от човека а не че точно той е извършителя. В случая ДНК с най-силна доказателствена стойност би било ако намерят *** от извършителя по самата жертва. Пак има декларация като при Иванчева че всичко е разкрито, а като излязоха доказателствата е ясно и за лаик, че пари с китка не се вземат, нали? Странности?

83

Анонимен

преди 5 години

Ако е бил арестуван само за кражби, не са му вземали ДНК, а само пръстови отпечатъци!!

82

Анонимен

преди 5 години

Защо има пробив в случая? Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК мат'рял по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

81

Анонимен

преди 5 години

Жената изглежда леко едра и атлетична!Мангето е 40 кила и я е надвил без проблеми??????Нещо не се връзва!Гроб използваха същите шведи и за доктори в Стрнджа!Ясно е че Хунтата си отглежда едновременно избератели и изтребващи гниТи!!!!

80

Анонимен

преди 5 години

Сега всички, които смятаха че е поръчково убийство трябва да замълчат.-------------------------------Ти как разбра, че не е поръчково.Нали още не е разпитан.

79

Членска карта №7

преди 5 години

До Waffen SS....и липса на културни програми!

78

Анонимен

преди 5 години

А какво стана със свидетеля?!?Кой е той, защо не е подведен под отговорност? Или той съществува само за да тежи повече версийката?Браво на МВР - тоя път някой по може да им се върже. Напредват тюфлечетата. Дано Боко им даде 15-а заплата.

77

Членска карта №7

преди 5 години

До 89Бате, много филми гледаш... Да ме прощава Бог и роднините й, но нали говорим за една красива млада жена!

76

Waffen SS

преди 5 години

"Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист,крадец, избягал при майка си в Германия" И какво от това.Сега ще последва едно прехвърляне на топката за екстрадация,той ще иска да е съден у нас където ще получи тежката ,но справедлива присъда и ще бъде осъден на 10 години,от които ще изтърпи 5год,а след това ще осъди Българи с помоща на БХК,например за това,че в килията му нямало нощна лампа с абажур

75

Анонимен

преди 5 години

До КРИМИНАЛИСТДа , аз ви казах преди малко.................на тоя ром още не са му взели ДНК за анализ, той е само заподозрян.

74

Анонимен

преди 5 години

Ватенки, мислете малко преди да пишете. Как имали ДНК. Ами бил е арестуван и друг път , сигурно му е взето ДНК. Иначе от къде ще знаят.

73

Анонимен

преди 5 години

Крадците за милиони от евро-фондове сега се радват...............могат да си продължат да крадат на воля!!!Ей затова ще сте бедни..............защото сте *** и защото давате да ви крадат!!!

72

КРИМИНАЛИСТ

преди 5 години

Тука нещо не се връзва. За да го открият по ДНК трябва поне преди два дни да са го арестували и да са иззели ДНК материал, който да сравнят с този от местопрестъплението. Има и един втори вариант - ДНК да му е взето при предишни престъпления и да има профил.Другото е абсурдно - защо са арестувани негови близки?

71

Анонимен

преди 5 години

Световните агенции направиха случая известен по цял свят.И във всички съобщения и коментари се споменава постоянно думата корупция.Каква реклама, а?

70

Дмитрий Константинов

преди 5 години

Е и аз още при новината за убийството на момичето ми стана ясно, че тук става въпрос за близко източна практика ромска/турска. Ако беше политическа поръчка щеше да бъде убита просто с един изстрел... От тук нататък трябва да се вземат строги мерки срещу тия етноси в България, ако искаме всички ние да живеем в бяла хубава страна!!!

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Съвпадението на ДНК си го търси ти, защото ти не вярваш на написаното, а търсиш под вола теле. Сега всички, които смятаха че е поръчково убийство трябва да замълчат.

68

Анонимен

преди 5 години

На тая територия цари беззаконие, битовата и организираната престъпност процъфтяват!Никой не вярва на институциите!!Само затова управляващите трябва да се махат.....................колкото по-рано, толкова по-добре за България!!Защото утре вашите жени и дъщери могат да се окажат на мястото на Виктория!