57

Баси

преди 5 години

пак станахме известнис Адска новина

56

Шопо

преди 5 години

А тоя ,,свидетел,, вместо да воайорства,що не се е обадил в полицията?!

55

Анонимен

преди 5 години

Много добри от МВР то, даже и колко време е т продължило изнасилването установиха за няма и ден. Нищо че 99.9% от всички изнасилвания в света половият акт не в бил повече от няколко минути.

54

Анонимен

преди 5 години

И един чад никой ли не е минал по това трасе за разходка около обят.?

53

кк

преди 5 години

Интересно ми е как родното МВР със съдействието на медийте пускат през 5 мин "информация" за подобни престъпления при положение, че всъщност всичко е само предположения и махленски разсъждения. Из света от разследващите има тотална радиотишина докато нямат ФИЗИЧЕСКИ доказатеслтва срещу даден човек. Това се прави с една ясна цел: за да може истинският убиец (дадейки показания) да разказва неща, които само той и разследващите могат да знаят. У нас на втория ден разказват в подробности. Абе майтап.

52

House M.D.

преди 5 години

Борянче показва вопиюща неграмотност, като поставя въпросителен знак след твърдение."Почтен човек вестник не пише!"

51

Анонимен

преди 5 години

В Нови Искър беше друго, нямаше международен интерес. Ама сега... Боцко даже изченз като старите пари.

50

АнонимеН

преди 5 години

СВИДЕТЕЛЯТ Е В СЪЩНОСТ БЕЗДОМНО КУЧЕ И СЕГА СА ПОВИКАЛИ ДОКТОР ДУЛИТЪЛ ОТ САЩ ДА РАЗГОВАРЯ С НЕГО И ДА ПОЛУЧАТ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ;DРАЗПИТА В ПОЛИЦИЯТА НА БЕЗДОМНОТО КУЧЕ СЕ Е ПРОВЕЛ ТАКА:-ВИДЯ ЛИ ТАЗИ ЖЕНА И ПОКАЗВАТ СНИМКА А КУЧЕТО МЪЛЧИ! ЕДИНЯ ПОЛИЦАЙ КАЗВА ИСКАШ ЛИ БИСКВИТКА И Я ПОКАЗВА НА КУЧЕТО А ТО ВЪРТИ ОПАШКА! И ПОЛИЦАЯ ОТБЕЛЯЗВА ВИДЯЛО Я Е!-ИЗНАСИЛВАХА ЛИ ЖЕНАТА 1 ЧАС И ПОКАЗВА БИСКВИТКА НА КУЧЕТО А ТО ПАК ВЪРТИ ОПАШКА И ПОЛИЦАЯ ОТБЕЛЯЗВА И ТУК ИМАМЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН ОТГОВОР ;D

49

Анонимен

преди 5 години

Осъзнаха че версията с румънеца е НЕЛЕПА и даже електората на ГЕРБ, колкото и да е ***, не може да й повярва, защото ако беше румънец отдавна щеше да е избягал в Румъния!Сега измислиха свидетел, за да набедят някой клошар или нещо от сорта!?!Имало свидетел, който гледал от страни как насилват и убиват момичето, ама нито се намесил, нито звъннал на 112?!? Абе преди мислех че ни смятат за тъ-пи, ама те направо за будали ни смятат, това е истината

48

Анонимен

преди 5 години

Убиецът е от любовната мрежа.

47

Анонимен

преди 5 години

Голям го вадят родните ушаци, но както винаги - мек........

46

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 47Ей киноманче, аре пусни си некой филм и не с е хаби тука. А и по-добре да не гледаш филми, осбено эа ФБР!

45

к

преди 5 години

Още малко трябва да се постараят от МВР Пикчърс докато приготвят финалната, официална "версия" за случилото се. Утре ще дават на заден ход от този "свидетел", който е гледал отстрани един час като разберат колко п.литкоумно звучи цялата работа. Всъщност не било един час а една минута и всъщност може да е чул само нещо, понеже по водата на Дунава звукът пътува от далеко. Остава да видим дали филма с трансатлантическия клошар с 3 паспорта обитаващ русенските храсти остава на дневен ред.

44

реалист

преди 5 години

Бившия министър на МВР ГЕЙ.Бераст Радев спи ли спокойно? Беше казал, че в страната няма престъпност и че всичко е спокойно и нормално.

43

Василев

преди 5 години

Добър вечер селяни прости!!!За пръв път чувам името на тази джурналистка, което означава със сигурност ю, че тя не е никакъв фактор, за да се търси някакво политическо убийство или смазване на разследващата жулналистика, както става навсякъде по света!!!Бати Бойко е велик!!!Леля Меркел обича Бати Бойко и ще му шари пари , защото нямската индустрия няма аналог в света!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

42

АНТИ

преди 5 години

Зарибяват ни бавно,замъгляват ни бавно,неусетно почти.За да могат да краднат,с данъци нови и високи цени.

41

Павел

преди 5 години

Ей това е свидетел! Един час е гледал ли? Снимал ли, какво е правил?

40

Иван

преди 5 години

Подобни разследвания в Щатите отнемат седмици, месеци, даже и години. Като гледам колко бързо ги претупват тука

39

Сашо

преди 5 години

Явно не са посмяли да "самоубият" чужденеца и са го пуснали. Сега ще търсят български клошар.

38

Анонимен

преди 5 години

Защо се укрива протоколът от аутопсията. Имало ли е борба? Имало ли е ДНК от убиеца под ноктите на жертвата? Да не би да е нямало изнасилване? Да не би жертвата просто да е застреляна в тила а куршумите излизайки откъм лицето да са я обезобразили до неузнаваемост и сега да ни маймуткат с всякакви версии?