28

Средногорец

преди 5 години

До бай ТошеБананите вече ги ритаме по улиците.На никой не му прави впечатление, а навремето и хляб нямаше.Сега магазините се пръскат по шевовете.С изключение на празниците.Тогава могат да се видят и празни рафтове.След Великден в наше село на хладилната витрина беше останало половин кило кайма.Бедстващите ми съселяни бяха изкупили продукцията на Т маркет в Средногорието.

27

Анонимен

преди 5 години

Компенсация ли честито вече сте в ерата на дивия капитализъм нямс компенсации освен ако не сте толкова богати че да принудите институциите да ви ги дадат а благодарение на възхода на нацзма няма да можем да избягаме никъде от ценовия геноцид.Честито връщане във феодализма новия ви статут е на крепостни селски командвани от самозвани тирани.

26

Анонимен

преди 5 години

До АЗ ИМАМ РЕШЕНИЕ"ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ВНУЦИТЕ НА ТОП КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГРАХИЯ И ЕТО ТИ ОПРАВЯНЕ НА БЮДЖЕТА."Хахахахаах като почне някой да изкривява и да убеждава в лъжи. Не си забравил израза " КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖ КРАДЕЦА", защото те управлява "ЧЕРВЕНАТА ОЛИГРАХИЯ" - ДС НА БКП!!! ФАКТ да казвам ли за твойта извратена "Демокрация", че "КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ". Болната истината!

25

Нашенска

преди 5 години

Искаме да догонваме,ама без много да се морим!Иначе печатай паре и давай на народа,ама лошо ,става инфлация!Нали искаме-конвергенция,тоест с думи прости,догонване!Ама и при Тата и при Бата,сме като бебетата,само ревем,се Рем,и искаме да цокаме!

24

Анонимен

преди 5 години

Всички деца и внуци на активни борци да се арестуват и имотите им да се конфискуват и да се раздават на бедните или за заплати и пенсии!

23

Анонимен

преди 5 години

Споко, Тръмп ще изчурулика веднъж и всичко ще поевтинее...

22

бай Тоше

преди 5 години

Няма мърдане! Яжте банани за успокоение, поне банани има!

21

АЗ ИМАМ РЕШЕНИЕ

преди 5 години

ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ВНУЦИТЕ НА ТОП КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГРАХИЯ И ЕТО ТИ ОПРАВЯНЕ НА БЮДЖЕТА. ТЕЗИ ПАРИ И БЕЗ ТОВА СА НАРОДНИ. ДРУГАРИТЕ СИ ОТКРАДНАХА И ПОДЕЛИХА ПО МЕЖДУ СИ ДЪРЖАВНАТА КАСА И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА. СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВРЪЩАТ!

20

Анонимен

преди 5 години

Виновни са комунистите които 55та година насилствено колективизираха земята на хората и ги вкараха в ТКЗСта.

19

Анонимен

преди 5 години

Виновен е Путин!

18

Му 34

преди 5 години

Нема се пУашите. Левът е стабилен. От 20 години едно евро е лев и 95. Инфлация-0%!!!

17

Смел куражлия

преди 5 години

Предлагам вместо да мърморим и да се страхуваме, да излезем на улиците и да протестираме, нека ни уволнят от работа, какво толкова, стига сме търпяли!

16

Анонимен

преди 5 години

Не е ли виновен Ердоган? Уж турската лира се срива, а го отнасяме българите. Защо ги лижeме тогава американските жабета?

15

Предложение

преди 5 години

Предлагам управляващите да свалят цените на стоките или да ни ги дигнат заплатите!

14

Анонимен

преди 5 години

И слава богу че посткъпва животът! Нормално е при демокрацията животът да посткъпва, само в Северна Корея при комунизма животът не поскъпва. Който иска да не му поскъпва животът да заминава за Северна Корея да живее в комунизъм!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11И когато имаше такова решение Борисов 3 не направи нищо за предоговаряне

12

Ало, управляващите!

преди 5 години

Още преди няколко години от европейските служби бе изказано мнение, че пенсиите в България трябва да бъдат увеличени в размер 100 евро месечно и че става въпросза ОЦЕЛЯВАНЕ !!! Нашите управляващи си затраяха!

11

Анонимен

преди 5 години

Мърморещ и страхлив народ, който все чака нещо и накрая нищо. А когато има възможност да се бори за правата си, отива за гъби.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато Булгаргаз спре да компенсира цените на газа спрямо политическите прищевки. Преди седмица КЕВР си признаха че при поевтиняването на газа преди някокко години не са свалили цената на парноти за да компенсират цената на тока. Странно ама това жеше преди Борисов 3. Защо ли?

9

Анонимен

преди 5 години

Хубаво слагате минуси, ама колко вдянаха, че това обедняване идва от руския рекет? При решение на ЕС руснака да свали цената и да върне няколко милиарда в същото време. А разни се правят на русофили. После реват. Щом сте фили значи ви кефи Русия да ви рекетира!!!