58

Анонимен

преди 5 години

И като допълнение - можеш да си спокоен. Трудови мигранти в България няма да има. Даже сирийците не са такива балъци да работят за 800 лева. Многото работа за нищо пари във фирми на разни червени куфарчета е български патент и ние май се гордеем с това.

57

Йордан Йовков

преди 5 години

Дрогарят Столтенберг ще види Македония през мноооого крив Макрон. Днес натовската мъка е по-голяма от тази на Моканина.

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

От Козяк нещо се поумълчаха и си гледат оцъклено и "умно" в обувките. Кво стана бе, пичове?

55

Анонимен

преди 5 години

А защо тогава Чехия и Полша имат няколко милиона трудови мигрантиЩото имат акъл, разбира се. Населението на Чехия е 10300000 през 1991 г. и 10500000 през 2011 г. Къде видя тук демографски срив? Даже напротив. Имат много нови работни места и си внасят яко българи и украинци. За украинците даже имат специални ускорени програми за адаптанция, документи и т.н. Поляците също така. Само ние хем ревем, че хем ни трябват хора, хем пари не искаме даваме, хем само бели арийци искаме.

54

Не съм трол

преди 5 години

Касапница ще стане, ако тръгнат да "интегрират" Сърбия - оазиса на Расия на Балканите. За македонците никой не би вдигнал камък, камо ли да се правят касапници.. Осъзнайте се

53

Анонимен

преди 5 години

Все едно тук Корнелия да направи референдум: ,,Искате ли да се преименувате на Гербова България и да влезете в Ченген и да отпаднат визите за САЩ, Банкя и Нубия!

52

Анонимен

преди 5 години

Разпадът на Македония е неминуем! Шиптъри и сърби радостно потриват ръце.Българите гледат онемели.------------Абе, ние себе си не можем да изхраним потънали в мизерия, за какво са ни и макетата с техните проблеми и съдрани путури!

51

Анонимен

преди 5 години

Балканска война... Баааааси филмите гледате.

50

Владимир Путин

преди 5 години

Истинските българи - македонците със кеф показаха среден пръст на Нато. Дрогаре говедаре, как сте, боли ли като за Крим или повече?

49

амииииии

преди 5 години

До Анонимен 23 А защо тогава Чехия и Полша имат няколко милиона трудови мигранти ???????????? Ето и ние трябва да внасяме работници от чужбина , това прави ли ни развита държава ????????

48

Анонимен

преди 5 години

И ако пропадне референдума що ще ради шефа на западните балкани язък му за раболепието пред големите началници.

47

Мимо

преди 5 години

Абе България и Македония трябва пак да се съберат в едно. И без това сме еднакво зле.

46

АНАЛИЗАТОР

преди 5 години

Любимото нещо на САЩ, Русия и Турция е да правят касапници на Балканите. Не си мислете, че нещо добро ще излезе от тая история. Ще ни вкарат в нова Балканска Война.

45

Анонимен

преди 5 години

Е и какво име си избраха Марсианците?????

44

Анонимен

преди 5 години

Разпадът на Македония е неминуем! Шиптъри и сърби радостно потриват ръце.Българите гледат онемели.

43

Диабло

преди 5 години

Нема да се учудя ако дьдо Дьорд ритне камбаната и отиде на гости при сенатор Маккейн след днешния резултат от референдума. Зер много кинти му изгореха, завалията.

42

BG

преди 5 години

Къв вот на народа искаш в България хора които се манипулират от статуси във фейсбук или хора продаващи гласи си за по 50лв да определят пътя на България

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15,съгласен съм с теб. Мисля, че емето трябваше да е северозападна македония.

40

ха ха

преди 5 години

Германците инвестирали в Македония, а Руснаците искат само да владеят ама без да инвестират

39

Анонимен

преди 5 години

Вече е след 18:00 часа во Скопje. Дойчовото Веле ЗАЩО НЕ КАЗВА НИЩО за прогнозни резултати, "представителни" извадки, процент гласували, коментари на "експерти" и т.н.?Занимава ни с Русия ... А, сега де! К'во пра'им? :)