80

мхм

преди 6 години

Всячески се опитват да покрият джипигейт! Кого ли не погнаха платените полицаи и журналисти само да покрият далаверата за МИЛИАРДИ с ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ!

79

Анонимен

преди 6 години

Ами..... NOVA ТВ. Нали техен журналист тормозеше хората от обърналия се автобус на магистралата. Може да е бил и точно този лигльо.

78

Анонимен

преди 6 години

С репутацията на господарите е свършено.

77

Помислете малко

преди 6 години

Тиквата нареди уж виновните да бъдат арестувани, нали? Беше бърз и чак от Ню Йорк се включи в "играта". Защо не беше толкова строг и с насилниците от милицията, които арестуваха ИСТИНСКИТЕ журналисти от Бивол и заметоха следите на престъпление за стотици милиони????

76

Анонимен

преди 6 години

България се управлява от 2009 по телевизията

75

Пецата

преди 6 години

набедяване и иск за нанасяне на морални щети , последствия разстроена психика и неработоспособност и репортерчето ще вземе условна с изпитателен срок и глоба 2-3 хил лв

74

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов пак се изложи като кифладжията. Макар, че в този случай конкретно го подведоха Пуделите му от Нова.

73

Анонимен

преди 6 години

Поръчкови са, както казах - за тези - баба/маман - масажистка/ е неморално, а Ванко 1 при същите продуценти в друго предаване е морално. И за съжаление тези са от тези дето се ползват с някакво обществено доверие, представете си тези дето така или иначе им нямаме доверие на какво ниво са.

72

Дани

преди 6 години

Ако е симулирал то си заслужава да бъде набит.Цели три дни ме занимават с тази простотия, кой кого набил ... накрая аз ще отида да го ступам да се знае, че наистина е бит и да спрат да ме облъчват със сензации.

71

Анонимен

преди 6 години

Нова сега ще си измият ръцете с това, че Господарите са външна продукция, ами тогава защо първи те раздухаха новината за побоя и побързаха да защитят транс-журналистчето и да обясняват ония в склада какви са лоши. Защо не си провериха информацията като са независима медия а Господарите са външна такава?

70

1

преди 6 години

До Стар предприемач,журналиста е авер със слънцето,затова прави тия панаири,дано някъде го застигне гнева на разследваните от него.

69

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е много по сериозен за ОБЩЕСТВОТО. Какво ни показват телевизиите. Може ли да се вярва на това което показват ? По тъжното е друго ПАЗАРНОТО обвързване на телевизията с определена ПОРЪЧКА. Щом всички го правят ...., защо телевизията да е извън ПАЗАРА НА ИСТИНА ? Просто си мисля дали има СТЪЛБ около което да се създава нещо ПОЧТЕНО , и отговорът е НЕ! Тогава просто сме обречени ...., ТЪМНАТА сила е победила.

68

Стар предприемач

преди 6 години

Това е сериозна бутафория и няколко години ефективна присъда не му мърда.

67

Пуделите на ГЕРБ

преди 6 години

Магардич и жалките му слуги са медийни пудели на Тиквата и ГЕРБ.

66

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До :)нито дума за колегата.

65

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел пита на алтън ага хората закво се пънаха да трият коментарите, които казваха точно това.

64

59

преди 6 години

По-важно е медиите да НЕ лъжат. За храните с изтекъл срок на годност има кой да се погрижи. Плащаме заплати на хиляди държавни работници, които трябва да се грижат за това. Господрите на лъжата да бяха разследвали кой е покровителствал този склад, вместо да правят жалки циркове.

63

Пламен Василев

преди 6 години

Ако всичко се докаже, че е симулирал, Трябва незабавно да бъде уволнен, от ,,Господари на ефира,, А после съдът да го съди, че лъже пред цяла България.

62

Анонимен

преди 6 години

Колко сме жалки

61

Анонимен

преди 6 години

Това беше театър, за да може Борисов гневно от Ню Йорк да нареди да се съдят виновните.така да покаже колко много защитава журналистите, след като полицията Му наистина арестува и малтретира хората от биволъ.