43

Анонимен

преди 5 години

Всеки я кара както намери за добре.Нищо добро не ни чака

42

до 39

преди 5 години

Ти ако искаш си спазвай знаците, УМНИКО! Тук става въпрос за ДЕЦА!

41

Чикън

преди 5 години

Ауу, даскалицата е тръгнала да се обяснява във форума, как не е виновна. Жена, не ставаш да възпитаваш и да учиш деца щом такива примери им даваш!Нали тия хлапета всеки ден ще започнат навсякъде така да пресичат? Всеки ден чегъртат тарикати по прелезите. Българинът сам си се трепе от акъл!

40

Анонимен

преди 5 години

кАРОЛЕВИ ВИНАГИ ИМАТ ПРАВИЛНА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ ХАХАХА, ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ ВИНАГИ СА НА СТРАНАТА НА ОЛИГАРХИЧНИЯ ИНТЕРЕС, СЕГА ДРЕБНОТО ХВЪРЛЯ ДИМКИ, ДА ИМА НОВИНИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОТЕСТИТЕ ДА ВНУШАВА ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ЛОШИ АМА И НАРОДА Е ЛОШ....

39

Анонимен

преди 5 години

В първи клас детето ми си счупи зъб при падане, защото госпожата, която ги водела извън училището, за да пресекат натоварена улица ги карала бързо да тичат. То се спънало и паднало на тротоара, а въпросната госпожа дори не го завела при медицинското лице в училището. Аз като родител научих не от нея, а от детето си когато го взех от училище. Тя дори не ме уведоми за случилото се.

38

Анонимен

преди 5 години

Каролев, а какво ще кажеш за прекрасния трънски кмет, помел дете, после оневинен от съдията, пък с гербава подкрепа сложил своята БУШОНЕСА за кмет, а? Не виждам да тролите по вашите велможи, а любимите ви жертви са учителка, поп...Гледам погнахте и Нора Недкова.

37

Анонимен

преди 5 години

красиво е там ... и хората са добри там

36

Анонимен

преди 5 години

До до ИстинаС какво ги застрашава ве, Лъжо?Ей сега ще кача клип един гербав кмет мъртвопиян.Също така ще ти кача клип със следните знаци - 80 км в час, после 60 след 30 метра след още петдесет 20 километра и след още 40 80 - всеки *** знак ли трябва да спазваме.

35

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, учителката ще е далеч по-виновна ако възпитава децата си да не мислят. Явно е че влакът по никакъв начин не застрашава децата. Само будалеещ воайор като Филип Каролев, малее, една фамилия, веднага се сещам за минния лобист Крадо Крадолев, ако са роднини ясно е че да го храчиш му е малко. Роднината му съсипа и продължава да съсипва България, а това ще ми снима и ще ХИПОРБОЛИЗИРА.

34

до Истина

преди 5 години

Естествено, че ситуацията не само е критична, но трудно се намират думи, с които да се опише това поведение на учителката. Тя застрашава живота на децата, които са й поверени през деня.

33

Анонимен

преди 5 години

....ами, ако пресичайки бързичко релсите при спуснати бариери, някое дете се спъне и падне и другите се юрнат да му помагат, а влакът се приближава...

32

Чикън

преди 5 години

До 80%+В цял свят хората си спазват правилата, затова и държавите са им нормални. Ти си част от тия 80%. Умник!

31

Анонимен

преди 5 години

И други госпожи правят същите безумия, но никой не ги е заснел все още. УВОЛНЕНИЕ и никога повече да не се занимава с обучението на деца!

30

реалност

преди 5 години

Затова млади хора не се правят шефове! Те просто нямат жизнен опит за да ръководят другите!Само в България се правят такива експерименти. Още помня за техническите ръководители през '90. Все завършили студенчета, деца на мама и тати в частните им фирми. Що срутени плочи имаше от неопитност.

29

Анонимен

преди 5 години

Не беше правилно, но прекалено се преекспонира и драматизира ситуацията. Както е написано, се очакваше нещо много по-страшно, а такова не видях.

28

Народонаселение

преди 5 години

Ми точно защото се движи бавно, някое дете може да реши да прехвърчи в последния момент...затова има знаци " децата нямат спирачки" те не мислят като възрастен, учителките очевидно също...няма значение колко бавно и по колко пъти минава влака на ден, има правила за безопасност и са направени за да се спазват...

27

Анонимен

преди 5 години

Велинградския гербав кмет толерира турската дървена мафия. Защото е избран с нейна помощ, ама филко не смее там да снима. А има кво да заснеме по изборите. С поръчково предаване на бнт и ахчиева се махна почтения Росен Андреев, който пречеше на дървеняците и сега шеф е удобен на кмет и дървеняци горски шеф. сега се сече ударно и дъскорезниците не спират. излязоха записи кой печели изборите и как.

26

Анонимен

преди 5 години

На сантиметри се разминаха децата, на сантиметри!!!! Всички майки християнки кърмачки сме много възмутьеньи!!

25

Анонимен

преди 5 години

Бариерите са за колите, на пешеходците никой не забранява да пресичат линията по собствена преценка.

24

Таню

преди 5 години

..... ги тия жени, бе, ***... В кратуните им само Айше, Хасан и кундалини йога...