206

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Дръжте се здраво за Борисов 3... - там е спасението, а след това за Борисов 4...

205

Анонимен

преди 6 години

До реалист от 135Да, всяка година плащам и за колата и за жилището здравни вноски!И когато ми потрябва скица, ПАК ПЛАЩАМ КАТО ПОП в кадастъра!

204

Факти, факти

преди 6 години

този бил крадлив - онзи корумпиран, трети мързелив.Дайте факти. направете реални сравнения.съобщете за някой осъдена от съда или изловен от "Господари на ефира". И аз мога да кажа, че Слави е крадлив, и че в него бяха наливане милионите на Газпром, Сашо Дончев и БСП за да събори Костов.

203

един

преди 6 години

Прочетох списъка с въпросите за референдум и смятам, че половината са неуместни (тези, свързани с намесата на държавата в икономиката). Ако държавата въведе регулации, тогава тя ще изгуби всички инвестиции от чуждестранни компании, което ще доведе на маляване на заплати, жизнен стандарт и т.н. Исканията напомнят много за моделът на управление от 1944-1989г.

202

Анонимен

преди 6 години

То и аз мога да кажа че ромиет са крадливи, но дали Софи Маринова е кладла?хайде да не говоримна ангро!

201

Анонимен

преди 6 години

Впрочем обясни ми какво имаш против спецслужбите? дали ДАНС трябав да пуска имиграните (така наречени бежанци) и терористи? да ли трябав да не лови икономически престъпници? сигурно и спецслужбиет на САЩ са лоши? Ако си недоволен от някого - конкретизирай, а не говори на ангро. Много се говори на ангро тук.Службите - лошиЖурналистите - корумпираниАДминистрацията - под един знаменетел със службите.хайде ако обичает дайде имена, числа и факти.

200

Бахуро

преди 6 години

Е тоя път статията ви не е писана от оня с крайно нетрадиционната хомосексуална ориентация...

199

Толекумунистанархист

преди 6 години

Протестиращи по оста Учиндол - Долно и горно *** обединете се да свалим гащите, да намажем пастите

198

Анонимен

преди 6 години

201 - никъде не съм казал че съм работил към службите. Казах че съм работил в администрацията .ти май не знаеш какво е администрация? без администрация няма да имаш Имотен регистър, няма да имаш СТроителен Регистър, няма да имаш Обищински регистър, няма да ти функционира държавата...В моменат в СВЕТОВЕН ПЛАН е особено важно да владееш управлението на ресурсите. но тип рилагаш ченгеджийски похвати.

197

Анонимен

преди 6 години

пак ще се делим на комунист и капиталисти. ИНтересното е, че хората които дойдоха, предлагат ТОЧНО комунистически идеи - разстрели и одържавяваен на частни фирми, а сега се оплакват от комунизма тук.

196

Анонимен

преди 6 години

лично аз не съм платен и пак съм против АНАРХИЯТА. докато не видя сериозни идеи и хора които да могат да ги реализират, за мен това е несериозна работа.

195

Анонимен

преди 6 години

до 198 - определили сте че всички които пишат срещу протеста за платени партиен функционер на статуквото. Тоав е квалификация.

194

боже

преди 6 години

Проблемът в България като го виждам е че поколението което трябва да движи прогреса 35-50 годишните са с брутално промит мозък.За мен е болезнено когато чуя някой който мрази комунистите защото не са направили това което гадните капиталисти на запад вече са направили.Комунистите били давали идеи, а пък западняците ги прилагали и то успешно.Първо трябва да се разберем че ако едно нещо не става по един начин, значи не се прави така.Ами да го направят като западняците. По капиталистически.

193

Анонимен

преди 6 години

До колкото разбрах - прекалено сме задръстени за да схванем чистите помисли на тези другари /каза, че е работил 10г. към службите???/

192

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВсеки, който е против протеста е платен партиен функционер. Структурите ви са изградени по подобие на БКП от миналото. Агитациите, пропагандата, внушенията на страх и методите ви са по подобие на комунистическите. И крепите Партията - майка.Спирам до тук. С комунисти нищо конструктивно не се постига-----------------Как прозира ком-школовката ви манипулатори нещастни. Не сте познали. Ясно !!! Това сме го играли вече - НЯМА НАЧИН, ОК !!!

191

Анонимен

преди 6 години

така е съзтавате платформа от идеи -примерно - финлански модел избирателна система (работещи преференции, без бетонираен на водача) също така намаляване броя на университетите, подобряване качеството на МВР и намаляване на бюджета до европейски размер, повееч пари за образование и наука, повече сигурност по границите. дайте идеи как са се правим с гласуването от Турция -например да има ли окръг "чужбина" ими може би да премахнем двойното гражданство.

190

Анонимен

преди 6 години

До до 187Квалификации не раздавам. Вашите постове ви квалифицират като такива.Здраво са ви активирали от централата.До един сте на партийна хранилка и се страхувате от промяна, за да не загубите службичките си------------------------Малкия, кой ти каза, че нямам собствено мнение. Пак повтарям . не ми прави анализ. Не си ти този който да го прави. Ясно !!! Той ще ми казва от какво ме е страх. Я къш от тука - заминавай откъдето си дошъл и не ми давай акъл, който ти нямаш!!!

189

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който е против протеста е платен партиен функционер. Структурите ви са изградени по подобие на БКП от миналото. Агитациите, пропагандата, внушенията на страх и методите ви са по подобие на комунистическите. И крепите Партията - майка.Спирам до тук. С комунисти нищо конструктивно не се постига.

188

Анонимен

преди 6 години

Популизъм в чист вид!Въпросните организатори с какво са се доказали в обществения живот на България?

187

2

преди 6 години

Слави ли ще е промяната?най-добрият приятел на жоро Илиев и Сашо Дончев ще гони корупцията? УАУ!Гущерът сам ще си хапе опашката!