86

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Е тук съм напълно съгласен със теб .

85

Туск

преди 5 години

На 23 съм и казармата е пълна глупост 1 числеността вече не е фактор 2 всичко се решава от огневата мощ, избора на стратегия и научто - техническото превъзходство. 3 няма пари да се върне казармата 4 комунизма свърши 5 некви дъртаци няма да ми определят бъдещето.

84

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Я да вземеш да ми кажеш какво значение има годината за една армия . В света има държави които не са си затривали армиите с стотици години .Защото който народ си затрие армията накрая остава и без държава .

83

Fallschirmspringer

преди 5 години

До юнак ***///Правилно го казахте ,че България е в процес на затриване ,бих подчертал на "закриване".Ама други жизнени народи ще дойдат,мястото не е лошо ,няма да стои ненаселено

82

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Балкански овчар си ти гащник *** ,за такива като теб народът е казал На зла круша зъл прът на зло куче зъл шут !

81

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнДругари вие май трябва да си купите календар. Вижте коя година е.

80

до 74

преди 5 години

От ДОСТ тъй ли ти казаха да кажeш, а що не тръгват в 10 часа коя година ще пристигнат?

79

Ким Чен Ун

преди 5 години

До ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА В твоя подкрепа ще кажа ,наскоро гледах един филм за някакъв събор по Българо -Сръбската граница мисля че беше на Осогово планина и там на върха до пирамидата туристите си правят снимки и граничните полицай в ръце в джобовете само ги гледаха и нищо и половина ,те даже бяха и без оръжие

78

Анонимен

преди 5 години

Наборна служба + демокрацията = корупция. Бях в новбранския център в добрич - шефа на центъра - един подполковник прибираше солидни рушвети в края на всяка смяна новобранци с цел да ги разпредели в желано поделение. И в соца го имаше това но не в такива мащаби а и там не ставаше въпрос за пари а само за връзки...

77

Анонимен

преди 5 години

До 91Ми какво друго да правят ? :)

76

Анонимен

преди 5 години

Имам един съученик който влезе 1999-та в казармата излезе 2000-та и след 4-5 години стана кадровак. Оня ден го срещам ...не бяхме се виждали от години и го питам кво прави там ли е още и той: Че къде да ходя? *** и лежа за 1100 лева 2 дни бачкам пардон лежа в поделението( хили се), 2 в нас почивам. *** съм им майката на другите.Та обрисувах ви що е нашата родна армия за момента и какви хора има в нея.

75

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнАха ок :) ти имаш речник на балкански овчар ама аз съм бил еди си къв :))))

74

Анонимен

преди 5 години

До ГЛАС ОТ БЕЗДНАТАИ голямата гордост :)

73

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнАз че имам, имам ама като гледам как псуваш като каруцар явно си от ония "истински" мъже за които ми говоря дъртия тук :) аз като ти казваш че си душевно болен ти не.

72

юнак ганю

преди 5 години

Всичко Мара втасала,само не се сресала!Толкова ли не се намери един да им скръцне със зъби на тия пенсии да кротуват,и да не се бъркат дето не им е работа!?И кой знае защо много удобно забравят,че както по-долу един писа,имаха и оръжие,и армия когато България се затриваше,само тях ги нямаше!И сега имат сурат акъл да дават!?Папагали!

71

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

Когато чуя сега за гранична полиция се заливам от смях.Гранични полицаи,разхождат се с ръце в джобовете и чакат край поста да мине някои заблуден мигрант,за да му вземат парите и смартфона.Гадните социалистически граничари бяха денонощно на браздата,няма ден,няма нощ,няма студ и вятър,няма непоносима жега винаги там.Залавяха всеки нарушител а границата независимо от посоката на движение,а сега границата е като бул.Руски ,място за разходки.Имаме нова професия каналджия,през деня граничар през но

70

Анонимен

преди 5 години

До 81Защото много от поделенията вече ги няма или са срутени, няма екипировка, няма оръжие и тн. Да не говорим, че няма пари за това. Отделно в западна европа която ми цитираш примерно в Германия ти дават опция. Или наборна служба или работа в услуга на обществото.

69

Анонимен

преди 5 години

Първо оня плондер Каракачанов да си отслужи дълга към Родината и тогава да говори за казарма палячото.

68

Анонимен

преди 5 години

що да няма в половин европа върнаха и наборната казармс хахаххс , стягайте се мамини златни

67

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнМи защото не мога да взема един душевно болен като теб на сериозно :)