54

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин, ако не е Путин да подържа ЕС със газ ЕС умира и няма да има увеличение на бюджета.

53

Иван

преди 5 години

Ако не схващате, парите които този индивид излива не са от нашите джобове. Ние просто ще ги връщаме - заеми са. Идеята е да си купи още време за крадене. После оставаме ние ..... и заемите.

52

Гашо

преди 5 години

Правилно решение. За да се иска качествена работа, трябва да се заплати качествено. Всяка година по 10% зя чиновниците. Иначе как да искаме някой от който нещо зависи да бачка честно за 600 лв. Корупцията в администрацията се убива с високи заплати. Това е истината. Един митничар в италия взима 3000 Е, един в бг - 500 е. Е дали няма да е корумпиран. Плздрави на премиера и господ здраве да му дава.

51

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ СИ ОТИВА И СЕ ЧУДИ КАКВО ДА СТОРИ ДА ОСТАНЕ!

50

Престъпника от Банкя

преди 5 години

Много "дясно" решение!!!!!!!!!!! Раздувай заплатите на чиновниците, за сметка на данъците на фирмите и подкрепата за бизнеса!!ГЕРБ е псевдо дясна партия с умствено изостанал лидер...

49

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да свалиш нещо-Орешарски още в началото свали цената на тока.Какво ги направи ония 16 милиарда дето ги тегли вместо 4-те милиарда на Орешарски.

48

Яков 4:7

преди 5 години

.....и нека враговете ни бягат от нас,както вятърът гони плявата.Амин!!!

47

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО БОРИСОВ ПОЗИРА С ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ СТРАШЕН УРАГАН ПРИБЛИЖАВА САЩ. ЧЕТИРИ ЩАТА ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ, А ТУК НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩАТА ТРАГЕДИЯ.

46

.

преди 5 години

Добър ден само да попитам кришнаря Асен Генов колко дни трудов стаж има ?

45

Анонимен

преди 5 години

Споко, ще ни вдигнат данъците в частната сфера и ще дадат на ГЕРБерастките калинки и некадърници в държавната система , в която администрацията е надута над 10 пъти , за да са определени партии на власт вечно .

44

Бойко Борисов

преди 5 години

Спете спокойно, овце.

43

Анонимен

преди 5 години

На пенсионерите не вдига - надява се да поизмрат още малко до изборите.

42

А кога Свалите

преди 5 години

Язе чЕкам да СВАЛИТЕ цените на : ток, вода, парно, данък сграда и смет.Основни храни - ако може да са истински.Кво чекам? А верно да премахнете сградна инсталация.Водите да нямат общи водомери, а да плащаме само вода и топлина влезли в апартаментите.И те така, Сваляйте бре, Сваляйте.Орешарски за 5 месеца свали тока с 10 %.А да, и да махнете такса преноси на ниски и високи напрежения, доставки и прочие...А да, и чакам Световен Мир.

41

аф

преди 5 години

Ами струва ми се крайно време да му се отнеме правото на този мутрак да преразпределя държавните средства. Вече 10 години слушаме как той давал...с нашите пари. Е добре, обаче къде са резултатите? В кой сектор има някакво подобрение - образование, здравеопазване, сигурност или...посочете ми само една сфера! Само тази година помня как за минути реши да пръсне едни 100 млн за протестиращите полицаи да не му развалят имиджа пред чужденците...те тия пари после отидоха за каски от 1000лв, но как да е

40

Анонимен

преди 5 години

Мъчно му било за министрите. И убиеца Московски и за него ли?`Оскар` за Борисов.

39

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Бай СУДЖУК се е насрал от страх и усеща народния гняв от повишените цени и годишната инфлация от 65 %. Рейтинга на ГРОБарите спада и към днешна дата само 3 % от българите ( само тъмнокафяви) ги подкрепят. ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

38

Анонимен

преди 5 години

Конфискуваните от червените олигарси пари напълниха хазната и ще има за всички.

37

Иван

преди 5 години

Казийски бил предал България - ухилените на снимката - не.

36

Анонимен

преди 5 години

Подготвя ги за изборите - дигам ви заплатите, но много внимавайте как ще гласувате.

35

яв

преди 5 години

на фона на раздутата безмислена администрация в БГ дори сме отлъчили една *** за комисар по дигитализацията....такава каквато в БГ е мираж и табу за управляващите! видимите резултати на герб закриват държавата всеки ден и всеки час....