47

Анонимен

преди 5 години

"Киев заяви, че прехвърля в басейна "с цел защита на пристанищата си" бронирани артилерийски катери, които вече бяха забелязани в порт Бердянск."Да разполагат каквото си искат, под тях кръжат руските подводници. Само един от капитаните да пръдне по-различно и ще е до шията във вода.

46

Българин

преди 5 години

При провокация от Украинска страна(естествено с нареждане от САЩ) Руснаците трябва да заявят,че директно ще атакуват Американски военни кораби.Само така могат да се вразумят краварите!Лошото,че това е крачка към ядрен конфликт.За жалост либералчета и вие и ние другомислещите сме сготвени отвсякъде!

45

Дддд

преди 5 години

Сори ама е вътрвшно море.....тъпите укрита като минават през Босфора на кого плащат...на турците е за Керченския ще плащате на руснаците...

44

ьзц

преди 5 години

Украйна правят, каквото им наредят господарите от САЩ. Ясно е на всички, че САЩ търсят конфронтация с Русия, по всички фронтове. Украйна просто е поредното пушечно месо, което ще бъде използвано от САЩ.

43

Анонимен

преди 5 години

Украйна със средна заплата 30 долара ще воюва с Русия хахах все едно ние да кажем, че имаме претенции за Босфора и да пратим Дръзки срещу турския флот хахах :D

42

Анонимен

преди 5 години

Гюрза е речен патрулен катер с тонаж на танк и въоръжение на БМП , но разбира се е пряка заплаха за великия руски флот .Вероятно укрите планират да нападат

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕС е провален съюз управляван от корумпирани некомпетентни чиновници и клоуни пияднета.

40

Анонимен

преди 5 години

Укрите излишно се напъват, калпави войници, с калпава армия. Една шепа бунтовници ги направи смешни и се гаври с тях вече 4 години. По-смешни са единствено САЩ със 17-те си години опити да превземат Афганистан.

39

Анонимен

преди 5 години

*** то има ли още такава държава Украйна?

38

Анонимен

преди 5 години

Хах в него тесния Керченски проток да си набутат американските есминци и да ги разстреля руската брегова артилерия като в Галиполи :D

37

Анонимен

преди 5 години

Значи катери с противотанкови ракети... срещу крейсери с противокорабни ракети и оръдия. Грузинските катери, които се пробваха са на дъното.

36

Анонимен

преди 5 години

"В края на миналата седмица в пристанището на украинския град Бердянск бе стоварен първият украински брониран катер "Гюрза-М", доставен до морето с автомобилно ремарке."Е с това ще разбият руския флот :)

35

Анонимен

преди 5 години

"" пише Михаил Сергеев, "Независимая газета" ... "".....................с други думи - не вярвайте нито дума !!!в момента има САМО ЕДИН източник на независима информация за Русия и това е:echo.msk.ru

34

Окраина

преди 5 години

Не става въпрос за "краварник", познавам невероятни сенатори от САЩ и хора, не става въпрос и за Русия, и там познавам невероятни хора.Харесвам Тръмп, харесвам Владимир.Но не може, не може да градиш държава върху трупове, и заличаване история.Не може да унищожаваш източноправославни църкви, паметници на загиналите, победи, трагедии, да създаваш герои от отречени от цивилизацията ГЕНОЦИДИ.Армения е първата, приела източното православие.Ако мислещите хора не се обединим, даваме власт на Идио

33

scbg

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАХоди му се кланяй като е един, ама недей яж кюфтета с ракия, по-възможност. Омръзнало ми да гледам подобни, бил един, ама за ядене и пиене е друг.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Гаче ли Хитлер малко се гътна "след 3 месеца в степите". Пий по малко шльокавица.

31

Анонимен

преди 5 години

Велика Русия никога не се бояла от фашистите ! Доказа го , като развя червното знаме на хитлеровия райхстаг !

30

Анонимен

преди 5 години

Пак глупости. Не само Азовско море ще стане театър на военни действия ако украинците направят някоя глупост директно срещу Русия.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе какво стана с Моторолата?

28

Анонимен

преди 5 години

Европа е 500 милиона плюс. 100 пъти по богата . 100 по умна. Европа не е страх от степите. Хитлер го доказа за 3 месеца :) Пътувай алкоохолик.