172

Анонимен

преди 5 години

До БАБА КУНАГлупости!

171

Анонимен

преди 5 години

*** помни колкото една бабичка, затова още от сутринта трябва да му се повтаря колко е глупав, иначе е забравил предния ден колко са го мачкали и пак са му пораснали криле и почва да дава акъл на целия свят (не че може да каже нещо умно де)

170

10

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Как не се досещаш?Да му уреди посещение до Америка,което пък ще затвърди властта му тук!

169

Анонимен

преди 5 години

"София е рай"Даа супер е със счупените тротоари, дупките, дивите селяци, порутените мазилки и дизеловите бараки, които съставляват 80% от автопарка. И до 20 годишните дизелови бръкми се мъдрят евро 6 автобуси. Рай ти казвам. А как карат колегите - рай. А и маркировки има навсякъде.

168

sasi

преди 5 години

аман от инвеститори експлоататори. Да си ходят в Бангладеш

167

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Много обичаме България, ама от Чужбина, за да ни е здраве.

166

Киро Кардана

преди 5 години

Ние плащаме едни от най-високите заплати в бранша - средно 900 лева....Докато работодателите си мислят ,че 900лв бруто средна заплата се води много висока заплатаа най-вероятно нормална заплата за тях е 600-700 лв бруто така ще продължават да бягат младите от БГ и да нямат никакво желание да се квалифицират защото така или иначе работата е предначертана ....емиграция!

165

Петко

преди 5 години

До менникой не ще да бачка в завод моя човек,всеки иска да ходи със сако и на климатик. Нема мераклии за бачкатори а и защо да има?

164

Анонимен

преди 5 години

Системата убива!

163

бай Тодор Правешки

преди 5 години

Как са магистралите, как са, карате ли си таралясниците по магистралите?

162

Анонимен

преди 5 години

Ако работите тръгнат на зле , аз заминавам в Русия , да направя бомба да избия всички предатели българи които живеят на запад заедно с целия запад , Чикаго , Лондон .. Все някой трябва да отмъсти на предателите и на враговете.

161

Анонимен

преди 5 години

На българина всеки ден трябва да му повтаряш колко е глyпав и незначителен

160

мен

преди 5 години

Аз учих по време на социализма сега питам моите деца примерно кой е Раковски не могат да ми дадат правилен отговор а дъщеря ми записа второ више задочно. В моя град останаха двама стругари. Но пак може би има стотина адвокати. Посоца приема беше 70 човека на годината. А сега и магаре да вържат ще го направят адвокат. А без хора няма икономика камо ли индустрия. За ония които много са доволни от "БГ демокрацията " може би процентно имаме без война по големи загуби от националните ни катастроф

159

Истината

преди 5 години

Корупцията убива, това е истината. Кой луд ще инвестира тук като чете за съдебната система и кой управлява и по какъв начин.

158

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Тепърва много неща ше ви бегатдругарчета. ТОВА е само началото!!!!

157

Анонимен

преди 5 години

Племето си иска герб! Десет години гласува за герб! Но бъдете сигурни, че на никой в света няма да му мигне окото, когато след 20-30 години статистиците в Брюксел отчетат, че българският етнос е изчезнал окончателно!

156

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

155

честен съдия

преди 5 години

*** мрази само беззаконието което се шири из цялата държава,и правото на живот само тези които са силни и има много пари. Това е разликата от онова време,тогава тези мутри и ветковци щяха да бачакат в урановите мини докато дишат. А днес те са силните на деня и децата ни робуват на такива за едно ядене. Ето това не обича *** и как да го обича?

154

до 163

преди 5 години

Няма да можеш

153

Анонимен

преди 5 години

С две ръце за герб! Герб до последния българин!