10

Анонимен

преди 5 години

Радев,военните и БСП да се връщат,комунистите-неофашисти от герберите да се махат,защото не останаха хора в България откакто те управляват!Вижте Диков какво казва,поръчката за сготвяне на Иванчева е била 15 000 лева,толкова струва един човешки живот,за който герберите са платили да я сготвят и смачкат!

9

Анонимен

преди 5 години

За първи път България си има един достоен човек за президент, но за хората от т.нар."дълбока държава" явно Радев е неудобен, затова са тия атаки с/у него!

8

Мамата

преди 5 години

Откъде бащата на Радев разполага със средства за такъв луксозен мерцедес трета ръка на 20+ години?? Искаме го окован като Иванчева и в затвора! Стига корупция и старчета с мерцедеси. Заради тях сме в това положение.

7

Анонимен

преди 5 години

Да, така е , прав е президента!!От един дребен инцидент направиха от мухата слон.........................знаем кои са враговете на президента.Тия , които искат някой като Росен Плевнелиев!!!

6

Герб трол

преди 5 години

Напълно аналогични "инциденти" - някой да ти се метне на колата и 17 човека да загинат, заради окрадени пари и третокачествен асфалт. Ние от герб не намираме разлика.

5

Камата

преди 5 години

Е,наистина няма грам срам, хвърчилото Буратино.Нахални,нагли комунисти.

4

ШибиРиби

преди 5 години

А меверето защо мълчи и лъже Радев защо?

3

Жибор

преди 5 години

Сега е ред Нинова да поиска оставката на Радев заради катастрофата с баща му.

2

1926

преди 5 години

Ай стига се оправдава бе ***,най-смешния президент!

1

Анонимен

преди 5 години

Всички се плюят пред камерите, но са един дол дренки.