16

Анонимен

преди 5 години

А великият народен вожд от Банкя ни уверяваше как сме по- напред ат Румъния във всяко едно отношение.

15

Анонимен

преди 5 години

Постепенно Северозападна Бг ще премине към Румънско. Вече стигнахме до там, че да се изнасяме при мамали.гарите.И инвалидите ще отидат да работят в Румъния. Вече отрязаха защитата при уволнение на хора с увреждания. Инвалидите няма за какво да остават в Бг. И те ще емигрират.

14

Анонимен

преди 5 години

До 9Няма ли облекчение за русофили...или искаш да кажеш, че руснаците също не обичат мерзавци, които се правят на по-руснаци от руснаците !

13

Анонимен

преди 5 години

До 1:Революция не се става само с мечти край компютрите и салатката и ракийката!Светът не помни такава революция,която непрекъснато витае в сънищата на българският компютърен герой,който,когато се събуди от съня си,немее и се смее на бунаците по ТВ-то,които излизат на демонстрации!Революция на тая Територия е немислима,поради наличието на това стадо,наречено по погрешка,"народ",който все чака някой отнякъде си,да дойде и да го "оправи"!"Оправят" го вече 30 години и той все не усеща това!!!

12

Роб на влаЗта

преди 5 години

Брей.....страхотна реклама ,гледам че този район покрай Румъния много живнал че даже и имотите скочили....от 150кв.м.къща с двор за 10000лв.на 8000лв.-голям ръст висок пазар ....смях ...Заменям къща в село до Дунава за апартамент в кв.Младост ,София (ей така да ми е гадно ).

11

Анонимен

преди 5 години

С тия ром-ънци човек да си няма работа,няма такива измамници..

10

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Борисов знае ли какви материали пускате?Недейте така че го компроментирате.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Има трудности с визовия режим и т.н. Иначе отдавна да сме потеглили и нататък. Много сте заблудени.

8

Анонимен

преди 5 години

Европейски Съюз в действие.Това щеше да е необичайна новина, ако русофилите започнат да търсят работа в Русия или Евразийския съюз за 1500 лева !

7

Стоев

преди 5 години

На мафията не и пука защото всичките тия хора на всякъде по света за жалост вкарват парите си тук и те са най големия инвеститор може би. Ние нямаме истинска икономика. Шепа престъпници решават кое колко струва изстива няма да дават нормално заплати

6

Анонимен

преди 5 години

Във Виетнам средната заплата е 500 долара което са 850 лв. Не знам кой ще дойде да плаща наем и по-скъпа храна на другия край на света за 100 лв по-висока заплата

5

Анонимен

преди 5 години

В строителството и у нас предлагат 1300-1500 А за имжинер че взема 1000 просто не е вярноАз имам приятели инжинери дето се разписват срещу 1.8 -2.2 на месец

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Българските компании на всички нива се управляват от диви феодали.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3За толкова години хората се обезсърчиха и работят колкото им плащат. Изгубиха си качествата. Няма читава работна ръка. Да не говорим за условия на труд, синдикати, които се появяват само около изборно време или при някой проблем да изнудят някого няма здравеопазване на работната ръка, няма съхранение на силата и продължителната работоспособност на работната ръка и т.н. и т.н.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма да се притесняваме. Нали ще внасяме полвин мильон виетнамци. Само дето виетнамците не знаят тая работа.

1

Анонимен

преди 5 години

Е те северозапада защо преди година искаха да се отделят към Румъния ?Нали се сещате, че не е защото им е много хубаво да живеят в Бойкова България.Ега на 16.09 стане революция и падне това лъжливо, крадливо и корумпирано правителство. По-зле не може да стане който и да дойде след Бойко.