75

Анонимен

преди 5 години

Народната памет не е непременно лошо нещо, независимо от историческите факти, но Ердоган определено се опитва да лови с трици маймуни и по-лошото е, че успява. Една земя, за която имаш претенциите да е пазител на народната памет и традиции, се отвоюва със стотици битки/от които не всички са спечелени, разбира се/, с цената която е готова да плати собствения ти народ, за да се нарече свободен. Долу в коментарите много уместно споменаха Тамерлан, Ердоган дали го помни?

74

Анонимен

преди 5 години

Турция няма да се срине, ама на ердоганчо му става рехаво под краката май.

73

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ДЯДО ТИ Е УБИЛ СЪСЕДА СИ И Е ПОДПАЛИЛ КЪЩАТА МУ, АКО ИСКАШ ДА СИ ОПРАВИШ ОТНОШЕНИЯТА, ОТИВАШ И МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ.Така се прави по цял свят. Това не се отнася за турците. Въобразяват си, че могат да безчинстват колкото си искат, но после сакън някой да не ползва за тях езика на омразата.Как да загърбим миналото? Много е трудно при тия обстоятелства.

72

Анонимен

преди 5 години

Паследният е от изгонването на стотици хиляди българи от Южна тракия и унищожаването на собствеността им.Имаш в предвид 1913 година ли?Забравяш, че тези същите българи изгонени през 1913 се самонастаниха година по-рано през 1912 в къщите на турците които българската войска изколи и прогони във войната която България в компанията на Гърция и Сърбия обяви на тогавашната Османска империя. Така, че дай друг пример, този е в подкрепа на моята теза.

71

Анонимен

преди 5 години

днес по руската ТВ слушах интересен репортаж защо бабето меркел се срещна с путин и след това отиде в грузия и кавказ. А то било заради газта защото тя си мислила че чрез северен поток ще направи европа зависима от нея а се оказа че Ердо направи турски поток , ще прави тръба от Азерите и Иран и след това от Ирак и Сирия ако трябва от Катар с което и ние ще сме добре защото всичко ще минава през нас.

70

Анонимен

преди 5 години

Няма СС-23 няма Балкани,едно време може и да са били милион селджука ама и птичка не смееше да прелети явно са си знаели как ще бъдат сринати за часове.

69

Анонимен

преди 5 години

Спука ли се бента ще ти спукаме задницата, записа ли зетя си в армията или го направи банкерь пък другите да идват да ги пляскаме по дупетата тренират ли още еднополови ценности Сядай най-отпред на коня и идвай или сe криеш зад гърба на жена си, ***.

68

Анонимен

преди 5 години

647 или 947 г по-скоро? :)Оправете си статията

67

Зозо

преди 5 години

Тежка е съдбата на диктаторите. Справка Мъдуро - Ердоган - Путин!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Евреите ще се учат на ред и дисциплина ! Всяко действие си има противо действие !

65

Анонимен

преди 5 години

България тогава, не е България днес. Имаш 200 000 военни, както и готовност да мобилизиар още 500 000 души.Първо, БНА никога не е надхвърляла 110 хил калпака. По същото време турците имаха милионна армия която за 24 часа ставаше 6 млн и докато дочакаш помощ от север турците щяха да си пият кайвето на Витошка докато байрякът с полумесец а се вее над народното събрание. Явно не си бил в казарма и не знаеш каква пародия на армия бяхме. Хубаво е да си четкаме честолюбието, но...

64

Анонимен

преди 5 години

кадафито и той такива ги разправяше ----И Путин също

63

Анонимен

преди 5 години

До 55Нали ги победихме на Шипка !

62

до 52

преди 5 години

Какъв пример да ти дам?Примери милион. Паследният е от изгонването на стотици хиляди българи от Южна тракия и унищожаването на собствеността имДа ровим ли още? Айде стига, че ще замирише.

61

Анонимен

преди 5 години

50 хил.ромеи срещу 30 хил. турци. Презастраховал се е султанът, можел е спокойно да изпрати 5 хиляди турци срещу кекавите кръстоносци.

60

Анонимен

преди 5 години

До Fy fanОбвини в расизъм отявления расист ...

59

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Ердоган'е мачкай ционистката *** !

58

Анонимен

преди 5 години

Все тая, акосе разпадне. Вдигаме стената и стреляме по всичко, което я добрижи на по-малко от 10 километра и това ще е ...

57

Fy fan

преди 5 години

Драги ми охлювчета, оти не си гледате вашите проблеми, които никак не са малки.Колкото и да мразите Велика Турция, и да ръсите отровите си по разни пасквилчета, като днес.бг и сие, ТУРЦИЯ си е ТУРЦИЯ! Развявате си байраците както си искате по форумите и насаждате омраза, злоба, ксенофобия....защото сте по бетер от африканските кочини. А още сте по злобни, когато разни сайтчета ви дават трибуна!Да видим, до кога ще продължи това квичене?YAVLA bulgariska RASISTER!!

56

ИМПЕРИАЛСТ

преди 5 години

100 пъти повтарям. Ердоган по майка е ЛАЗ - Лазите за ГРУЗИНЦИ МОХАМЕДАНИ, нещо като нашите помаци. Тресе го комплексът, че не е истински турчин и затова с тези глупости се доказва.