34

Анонимен

преди 5 години

500 г турско = 2 г комунизъм. Смятайте за 45 г комунистите колко са навредили на и без това гламавия ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Йо-хо-хо...абе, каква е тази носталгия по вече отдавна минали времена??? Каква е тази мания да се разхождате по гробовете и костите на хора, които каквито и грешки да са направили (леле....и то па на фона на сегашните "ангелчета" в политиката!!), не разбрахте ли че не можете да им стъпите не на малкия им пръст, а даже на нокътчето на този пръст!! Да, да....и си е 1000% верно, че не можете даже да боядисате (пардон...санирате) построеното от тях!! Да не говорим че тогава наближавахме 10 милиона

32

Анонимен

преди 5 години

тази статия е написана със самочувствие, от човеккойто преписва чужди статии :D

31

привет от Германия

преди 5 години

Народна Република България е единствената страна от комунистическия лагер , която заедно със СССР тръгна да трепи чехи и словаци защото искаха свобода на словото ,искаха демокрация ! Браво на поляците ,унгарците и всички други комунистически страни ,които не се присъединиха към съветските агресори и не отидоха да трепят чехи и словаци ! Дядо ми казваше - българин ли е , полей го с бензин и драсни клечката !

30

До 24

преди 5 години

Василев, ти си тотален К.Р.Е.Т.Е.Н !!!Лекувай се на 4-ти километър и бягай да ти бият инжекциите, защото *** са ти промили безвъзвратно гладкия мозък!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Ааах как смърди на руски ...лук в този сайт но ще дойде ден и за вас

28

Анонимен

преди 5 години

Удовлетворяването на желанието на дете на АБПФК да запише аспирантура е било уредено чрез наредба.Ако такъв млад човек получи двойка на изпита по руски език, ръководството на съответния институт или катедра е пращало специално писмо до Министерството на просветата, за да се уреди въпроса. Това с гордост ми го разказа единият от двамата привилегировани двойкаджии, за които споменах в предходния си коментар. Този човек е вече пенсиониран научен работник от БАН.

27

Анонимен

преди 5 години

Голямата, даже огромната грешка на източноевропейските политици тогава беше, че не отвориха държавите си по примера на Тито. Ако хората можеха да ходят на Запад и да видят какво представлява щяха да разберат по-добрата социална страна на социализма. Тогава българите имаха много по-висок жизнен стандарт от сега, безплатно здравеопазване и обучение. Българите тогава бяха като малките деца - мислеха, че всичко което хвърчи на Запад се яде. Днес Китай отвори границите си и китайските стоки заляха

26

България - на СССР

преди 5 години

Първият фалит на тоталитарното управление на Българската комунистическа партия през 1960 г. е тясно свързан с предложението на Тодор Живков и решението на Пленума на ЦК на БКП за сливане на България със Съветския съюз, направено през 1963 година.Сериозно предателство на комунистите, което чу.гунените глави и сега не проумяват, защото са си сложили капаци на очите и ушите? Комунистите са най- долното племе - подаряват България на СССР, защото сме тотално фалирали!!!

25

СтудентиОт СУ искали

преди 5 години

член на ЦК на БКП да им обясни защо децата на активните борци се ползват с предимство при кандидатстване в университета и назначение на работа.____________________________________________А знаете ли, че е било удовлетворявано желанието всяко дете на АБПФК, поискало да запише аспирантура (докторантура)? Преди 1990 г. кандидат-аспирантските изпити са включвали и такъв по руски език. Познавам двама човека, синове на АБПФК, които са изкарали слаб (2) на този изпит, но са станали аспиранти!

24

Василев

преди 5 години

Важното е , че сега българската младеж расте свободна и може да прави избор!!!Избор между хероин, марихуана, алкохол,амфетамин,хомосексуализъм,трансексуализъм,*** идеология и ол.игофрения!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Около 1981 година НРБ няма външен дълг. След идването на наркомани на власт в Москва У Нас упоени с зомбиращо ограбващи цели нации спец препарати вкл Дойнов ударно правят външен дълг с участието на известни банки ..Външния дълг тогава е скромен и през 1991 е струвал реално около 1 000 000 000 $/тогава престъпници на власт вместо да го закупят за тази цена плащат лихви над 1300 000 000$/вижте статистиката..

22

Бай Оня

преди 5 години

До ЖертвитеДа им е... мамата на чешките сви-не! Стига сте ги жалили! Лигльовци ще ми се правят на западняци, само така, тукат в муцуната! СССР са действали напълно правилно, ако бяха САЩ щеше да има много повече жертви и разстреляни демонстранти!

21

Анонимен

преди 5 години

И днес се борим с идеите от Унгария, Полша. Онези са големи националисти и предатели на всяка система. А България винаги слуша Германия, Съветския съюз, Варшавския договор, НАТО, Европейския съюз, Съвета за икономическа взаимопомощ, Брюксел, Вашингтон, Москва.

20

пише Дойче Веле

преди 5 години

Без коментар.

19

Бай Оня

преди 5 години

До Анонимен Е-бал съм ги в полските бо-клуци! Пият като ***! Сталин им удвои територията, като им даде половин Германия, а те вечно неблагодарни копелетата. Сега с Русия ще воюват ... смешници, руснаците ще превърнат Полша в необитаема пустиня само за 2-4 часа, ракетна подготовка на терена!

18

НРБ беше добра

преди 5 години

НРБ до тогава плаща незаконни репарации. През 1988 година власта се поема от презобени с американски спец препарати лидери. Започва ограбването на десетки милиарди живи левове с цел изграждане на яка индустрия.. създадени са АПК с цел лишаване на милиони кооператори от РЕНТА>В селата са ликвидирани милион работни места и милиони овце..Заради изграждането на огромен брой промишлени обекти вкл уникални към 1988 година обема на незавършено строителство надминава 159 билиона $.

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки по-възрастен софиянец твърди, че след този младежки фестивал отношението към "модерните младежи" е станало по-меко - не са преследвали момичета за къси полички, а младежите не били изнудвани да се стрижат съвсем късо, освен учениците, разбира се.

16

Жертвите

преди 5 години

Жертвите от чешките събития са всичко на всичко 5 човека. Четирима руснаци войничита екипажа на един танк който пада на завой в пропастта защото внезапно се оказва пред деца които чешките демократи са сложили на пътя заедно с журналисти от свободните западни медии да снимат как руснаците ще ги смачкат. И един български войник когото чешки девойки подмамили, а после чехите го заклаха и изхвърлиха в една канавка.

15

привет от Германия

преди 5 години

, пише Дойче веле................................Унизителното за българският народ е ,че си научава истинската история от Дойче веле поради факта ,че българските историци са моделирани по съветски тертип ! Чак сега започнаха да се появяват независими български историци ,които надявам се ще започнат да дават на българите реалната история ,а не тази диктувана от Москва !