16

Анонимен

преди 5 години

Комунистите го вербуваха много преди 2001 и винаги е бил тяхна пионка.

15

Анонимен

преди 5 години

ХАхахах!!! Вицове и минуси да ми слагате!Има проблем за ТОЛ система. Тя (ТОЛ система) иска да е аутобан , което се различава с магистрала. Как така наивно ВИ вменяват магистрала е аутобан и някой се връзва на номера. КОЙ!!!??? забрави след 89-та клетката на Май*муни*те отворена!

14

ЧУДО!

преди 5 години

МАДРИДСКИЯТ КРАДЕЦ НА 1 МНЕНИЕ С РУСКИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПУДЕЛИ! АА ТО ВСЪЩНОСТ НЕ Е ЧУДНО - НАЛИ БЕШЕ В КОАЛИЦИЯ С ТЯХ ЗАЕДНО С ТУРЦИТЕ - "ВСИЧКИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ"

13

Бай Иван

преди 5 години

Тоз мишокк пък от къде изпълзя???

12

Анонимен

преди 5 години

И 10 АЕЦа да построим, тока за нас българите пак ще е по-скъп от тока, който изнасяме за съседите. В момента имаме излишък на ток, защото Румънския АЕЦ работи на пълна мощност и вече мамалигарите не искат да купуват ток от нас.

11

Анонимен

преди 5 години

Леле, и крадлив дедо ли е в далаверата.....

10

Joko

преди 5 години

Уважаван от мен мой професор казваше: "От зелена тиква семе не вземам". Та, до даващия акъл:1. Каквито и пари да се съберат от ТОЛ системата те ще бъдат ОКРАДЕНИ и пътища пак няма да имаме.2. Колкото до "Белене" - птам: какво разбираш от АЕЦ-ове ? Видяхме те колко можеш !Седни си на зад_ника и си пий ракията.

9

Анонимен

преди 5 години

Баща му уби Стамболийски.

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя е политическия баща на Бойко Борисов - той го вкара в Политиката.Затова никога няма да бъде осъден за откраднатото.Предвидлив старец.

7

Царя е гол

преди 5 години

Недей дава акъл изкуфял дъртак.

6

Българин

преди 5 години

"но популизма взе надмощие над здравия разум."Много правилно казано. Определена група от хора, поддържани със сериозни финансови стимули, и на които медиите даваха гласност, се опитваха да убедят хората как не е хубаво да сме стратегически енергиен център. Нещо, което няма връзка със здравия разум.

5

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ще се оправим за 800дни....Ха ..Ха...Оправихте се -взехте си имотите завлечени от народа и айдееее пак в дупката от където дойде.Как имаше навремето *** да ти вярват.....Ти си за бесилка с родата -един до друг ,докато изсъхнете...

4

Анонимен

преди 5 години

Дедо Симо, Господ гледа. Накраде се, ама явно са ти бутнали още кешовица, за да омайваш сега. Имай поне малко достойнство, пропълзи под някой камък и се скрий.

3

аз

преди 5 години

стига сте ни го покзвали тоя *** дядками като иска АЕЦ - да си го купи, ко ни занимава

2

Ставрю

преди 5 години

Тоя *** откъде се появи да не би той да събира таксите от магистралите. Алкохолик и хазарт охаа парите от тоол таксите да ги опука на покер

1

БРЯГ

преди 5 години

ТОЯ КЪДЕТО ЩЕШЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА 800 ДНИ И КАКВО СТАНА ДОЙДЕ БОЮ ВОЙВОДА