86

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам да знам къде е д-р Цвятко Александров от Бургас, който си контактува с лабораторията в Монпелие, където са направени АНОНИМНИТЕ Т.Е. НЕОФИЦИАЛНИ изследвания?Използвали са факта, че има ваксинирани животни т.е.с антитела вследствие на ваксинация за да вземат компенсациите от ЕС.Тъй като се присвоява от помощта за 1бр.животно, евтаназираните животни трябва да са много.Друг въпрос е защо има ваксинирани животни в България.

85

Анонимен

преди 5 години

Докато плюска кюфтетаа и хвърля цигари през Балкона ....*** пак се прави културен природозащитник :))) То няма такива объркани същества, като вас.

84

:-)

преди 5 години

"Въй-въй-въй!", както е казал поетът!А тез кози - "дечицата" с "невинната им душица" - баба ви Дора ги гледа, за да ги изяде, ако не се сещате, няма да ги праща да учат в университет.Аман от артистични изпълнения на театрална трупа БСП!

83

Бау

преди 5 години

Милата женица. Като нищо са и били като деца.

82

плитки сте

преди 5 години

до чобан: ти написа: Баба Ви Дора е класически "Андрешко". На тази "героиня" половината и животни бяха без ушни марки, респ. са шано внесени от Турция.до Tobi: ти написа: Бабо доре,така ли те научи *** да кажеш:''Избиха невинните ми дечица''?Тоби Чобан е съкращение и ник нейм на То ебъхТЧофкана.името на жена с малка букванали плачете хур и за тва кЪрнали ...страшното е че нерешавате нищо. има много по-грамотни хора които много по интелигентно могат да се заядът с когото и да е.

81

Анонимен

преди 5 години

Ние , които слушахме радио Свободна Европа !!!!!СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ни върна радиото младостта и комунизма !!!!!!!

80

ПроСоТо

преди 5 години

До .айде пак "***"...Само не разбрах за *** от бсп,или за *** от ГЕРБ говориш..?..но както и да е.ГАНГРЕНАТА е в това,че НА БЪРЗА РЪКА СЕ ИЗБИХА ХИЛЯДИ ЗДРАВИ животни!!!!!!!!!!НИКОЙ НЕ СИ поразмърда мозъчните гънки да предприеме действия,които да не са с такъв ужасяваш край!..ЗАЩОТО НЕМАТ И ЕДНА гънка в гаванките си!Кой каквото и да говори,с каквито и ПУСТОСЛОВИЯ да се опитва да ЗАМАЖЕ РЕЗИЛА,истината е една:-ПОРЕДНАТА МУТРИНСКА акция!..Нагла,по мутрински..

79

Бай Хой

преди 5 години

До ЛуканяА дано, не три, а още 10 не зависими лаборатории да потвърдят тези резултати. Да видим тогава какви аргументи ще извадиш и за каква сламка ще се хванеш. Не били оформени с правилно документите... И какво трябва да ни говори това? Че са фалшиви? Ако са фалшиви, нали досега френската лаборатория щеше да е вдигнала патардията че я използваш като маша? Мислете малко с мозъците си и по-малко за конспирации.

78

Анонимен

преди 5 години

Абе хора осъзнайте се.Това са просто кози.

77

Анонимен

преди 5 години

Хората да съдят държавата в Страсбург затова, че е допуснала опасни болести на територията на ЕС.

76

чобан

преди 5 години

На това дередже сме, защото все още в българскиге училища Андрешко се изучава като положителен герой. Баба Ви Дора е класически "Андрешко". На тази "героиня" половината и животни бяха без ушни марки, респ. са шано внесени от Турция. Тя и другите джамбази са внесли заразата, която може да съсипе целия сектор.Отделно платените протестъри тръгнаха да разнасят заразата.

75

Tobi

преди 5 години

Бабо доре,така ли те научи *** да кажеш:''Избиха невинните ми дечица''?

74

Анонимен

преди 5 години

Каква карантина бе, това да не са хора?После ако болестта се разпространеше кой щеше да е виновен?

73

Козовъдец

преди 5 години

Бях дал име на душичките ми, козичките ми. С тях лягах и с тях ставах Не ги ях, само ги доях. То виме, то чудо, красота. Ходих с моето куче Шаро на излед в планината, но пригладнях, хвана буря, загърмя. Време се не трае. Газ нямах в колата, та запалих огън в гората. Наложи се да заколя Шаро душицата мила и да го изям на жар. Облизвайки си пръстите със сълзи на очи му казах на душичката, Бог да прости Шаро:-Ех Шаро, Шароо, ако знаеш сега какви хубави кокалчета имам за теб. а теб те няма.

72

Анонимен

преди 5 години

Баба ви Дора, като реве за невинните душици на дечицата си дали щеше да ги остави да си умрат от естествена смърт или щеше да им тегли ножа по някое време. Една друга пък по телевизията искаше да се издигне паметник на животните й.

71

Анонимен

преди 5 години

Блокадата от граждани, които твърдят, че са се организирали в социалните мрежи-----------------------------------Искам да знам откъде БСП е взела пари, за да плаща на "спонтанно" протестиращите !?

70

Анонимен

преди 5 години

Е хайде сега... като се гледа прасе и то е любимец, *** му теглят накрая ножа и не плачат. Сега за тая козите имали сантиментална стойност.

69

Бай Хой

преди 5 години

До ПроСоТоТи си ненормален :D Кой те излъга че от ЕС дават пари за избиване на животни? Законите за евтаназията и за чумите по животните ги има от десетилетия и нямат нищо общо с ЕС. Всяка държава има такива и всяка държава е заинтересована да спре заразите, за да ограничи щетите. Затова и разрешиха в силистренско лова на прасета посред лято - защото може да дойде чума от Румъния. Или може би от ЕС дават по 1200лв. за отрепано диво прасе :D Бива ли да сте такива шматки...

68

Луканя

преди 5 години

До Бай ХойВръзката, е че хората не гледат животните в такива условия защото така им е кеф, а защото едва свързват двата края. Ще трябва и 3 -то мнение защото пробите на измислената френска лаборатория не са оформени както е по закон и стандарт. Други въпроси?

67

Анонимен

преди 5 години

От тази Дора направиха такава манипулация, че просто е срамно.