9

Анонимен

преди 5 години

Някой да обясни на Вицето, че е сложен там от народа, за да СЕ СЪОБРАЗЯВА с народа.Тая държава НЕ МУ Е БАЩИНИЯ. И той не е господар на българите.Този човек няма място в правителството!Това, което върши и говори е СВОЕВОЛИЕ!

8

бай-Кольо

преди 5 години

А така Симеонов,опъни го тоя русенски "македонец" ,той друг трудов стаж освен в политиката нема. Като чамова дъска е,няма партия с която да не е бил в коалиция,един обикновен килепирджия...вече 25 г.

7

Шефа

преди 5 години

Значи ти си бил кум на Волен Сидеров?Да? Ясно и двамата сте изкукали , но здраво сте се вкопчили в кокала на властта и няма скоро да се отървем от такива недоразумения!И Бойко те е направил вицепремиер?Явно и на него не му сече пипето !Жална България с такива управници!

6

аман от пишманлии

преди 5 години

Аве шапшал, пробите от Франция не са дошли още-как така решихте ,че има шап бе? Създавате фалшиви новини ,тиражирате ги и после очаквате хората да са прости! Да, не можете вече да управлявате, защото хората не са прости! А това, което става се нарича-създаване на гражданско общество! На хората им писна от простотиите ви и сами почват да се защитават. И се защитават не от кой да е, ами от вас, от държавата!Толкова ли не можа да го разбереш това, празна кратуно?

5

Бай Оня

преди 5 години

До НЕ СЪГЛАСНА, отговорът е "Български бизнесмен" те всичките са такива търбуси и гъ..зоооо...ве!

4

Анонимен

преди 5 години

Не е Симеонов, а Балевски..

3

Бай Оня

преди 5 години

Валерката се взема нещо много на сериозно! Абе га-лош, утре като падне Бойко простака и ти си отиваш с него, заедно с измислената ти партийка и телевизията която тръгна добре но я заср-ахте с тъпата ви политика, като се лочне от Болен Лидеров! А подигравките по отношение на дюмбел-воеводата са недостойни и приличат на селски груби дебелашки шегички! Не че е стока 200-кг-овия ***, но все пак ти е коалиционен пратньор. И както би казал Бай Оня, бе да ви е-б-а мамичката на всинца ви, бандити!

2

НЕ СЪГЛАСНА

преди 5 години

Що за човек си БЕ Симеонов.Теб освен собственият търбух друго не те вълнова.Животните са по човечни от теб..Ако те оставят ще унищожиш и Земята.

1

Оруел

преди 5 години

Симеонов ти си най голямото недоразумение в новата българска история!