118

До 124

преди 5 години

Един добър труженик на Сорос, вземи почини малко.Свършва ти смяната шест и половина е...Освен ако не си нощна смяна тука

117

М, да ...

преди 5 години

Мразят го комунистите и кoмплekcapите... И вероятно.--------------------Срам и презрение е, не е омраза!

116

Анонимен

преди 5 години

Като го харесват защо не си го вземат в Македония или Косово и да си го държат там.

115

Анонимен

преди 5 години

С това ли ще замажете пълното мазало в България под мъдрото Му ръководство? Ама изобщо, изобщо не ни грее измисленият ореол на този питек!

114

Анонимен

преди 5 години

Вицът на годината - пак за Европеец 1:Борисов най-харесваният лидер на Балканите. Води ги към ЕС!

113

22

преди 5 години

най-харесвания на балканите и най-мразения в България

112

Анонимен

преди 5 години

Цецо пак е провел проучване с ролеви игри в централата на ГЕРБ.

111

Един от Северозапада

преди 5 години

Тоя изявен международник, какво направи за страната си, последните месеци, че нещо не се сещам?А като се обърна-виждам пуснати в неплатен отпуск хора, работели до скоро в печеливши предприятия, или хора, връщащи се от гурбет , за задължителните летни отпуски....

110

Един от Северозапада

преди 5 години

Трябваше да има по-малко подзаглавие: "В статията има продуктово позициониране!"Чиста проба лъскане на имидж.Всичко живо у нас, извън Околовръстното на София, извън Махалите, е на противоположното мнение.

109

Анонимен

преди 5 години

Най-харесваният комунист!

108

Rafak

преди 5 години

35 godini taka pisaaha comun.pisatelite Bokovi, Agovi, Iotovi, Kolarovi, Stanishevi, Bocharovi, Bachvarovi, Boboshanovi, Vasilevi...za dedo Todor...kolko mnoo go libi bg trudov narod...kitki, usmivki, pregradki...oti go vodi na oroto v siv s zname na mira...pa sega...ohranata mu se vaznasia...pa koi li ohranen ohranitel izotzade sha vi prevejda ot nato i eu...nazad kam free pazara na belia chugun, bialoto olovo...

107

ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕК

преди 5 години

МНОГО МАЛКО МИНУСИ МИ НАТРЯСКА ЗА ЕДНА СЕКУНДА ДРАГИ МИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.ЧО ДРУГ ПЪТ СИ ПО-АКТИВЕН!

106

гого

преди 5 години

стига с това БСП, ясно че са нула и от тях сега нищо не зависи, но тоз когото превъзнасяте какво ви донесе тези 6 месеца, на вас конкретно, да го усетите да го пипнете ....нищо ,балони балони

105

Питащ

преди 5 години

Това ти ли си другарю?Вярно чедо на БКП си предани другарю.КАТЕГОРИЧНО отказа да се разделиш с партийната си книжка на времето. Защищаваше и продължаваш да защищаваш интересите на партията майка. Верен последовател на другаря Луканов, който каза: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. НО!НИЕ ще бъдем капиталистите.Жив и здрав и успешно градене на капитализма предначертан от славната БКП!Напред другарю.

104

Стършел

преди 5 години

Само хора ,които са за в лудницата ще гласуват за Борисов . И ***.

103

Верно ли

преди 5 години

От ЕС всеки бяга вече или се гласи да бяга, нашичкият се сетил да им води клиенти. Велик политик е това, не е шега работа.

102

Анонимен

преди 5 години

"Повече от половината от хората в страните от Западните Балкани смятат, че българското европредседателство е изиграло важна роля по пътя им към ЕС."Знаем ги анкетите на Скалъп- попитахме 100 човека, значи цялата държава подкрепя еди какво си.

101

Анонимен

преди 5 години

Кога са гласували 1,5 млн за Бойчето бе герберски ***! Само през 2009 г., след това когато хората разбраха че са поредните крадци и лъжци едвам минават 1 млн гласа от 6 млн избиратели по списък, или по малко от 18% гласуват за тях! И тези 18% ликвидират държавата! По последни данни , махалите Столипиново и факултет 80% гласуват за ГЕРБ,а останалите държавни чиновници на хранилка при тях. Другата вредна партия е БСП за която гласуват около 15%пенсионери!Жалко за хубавата държава!

100

М, да ...

преди 5 години

До PifiБраво за действията на г-н премиера Бойко Борисов! Зомбите от форума да почват да "смърдят"!------------------Знаеш ли как се зомбира, м? Питай Цв.Цв. и ПРите на ГЕРБ! Да вярваш на митовете за ББ, на ГЕРБ и на самият ББ си е чиста проба зомби! Изключи разъдъка /макар ти да го нямаш/ и Вярвай!:))

99

Мен

преди 5 години

До: ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕКБойко, ти ли си?