34

НГВС

преди 5 години

Не ми се мисли какви снимки и клипчета ще се качват в "социалните мрежи" от Новата казарма. Само дъртите *** си мислят, че ще е като едно време.Ще я върнат казармата, ама друг път!

33

Анонимен

преди 5 години

Не си давам детето за войник.

32

Nachdenken

преди 5 години

Да, и е много добре че и българското население еволюира

31

Анонимен

преди 5 години

Вие бихте ли се жервали за Каракачанов , за Сидеров , за Симеонов ???

30

Анонимен

преди 5 години

Думата веонна служба не трябва да присъства в едно изречение с "мода", "модна"... ба*ти джендърското общество :Х

29

Анонимен

преди 5 години

Хубаво са дадени държавите с казарма - все такива с военно и близо до военното положение.Айде бегайте там, наивитети, дето не ви се работи. Като пома'ате "За родуни за Сталину" /сега е за оня клоун Тръмп/ все по един на сто ще му дойде акълът в тиквата да се присети, че казармата и въобще участието във войни и военни подготовки е винаги в полза на шепа хора, които се възползват, но вие няма да сте от тази шепа. Останалите - да вървим да бачкаме, че трябва и да се яде.

28

анонимен

преди 5 години

Наистина вече няма патриотизъм у младите , нито любов към Родината !!! Без тези неща не се става войник !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Нали Каракачанов като си отиде от поста военен министър с нещо трябва даа се похвали , че е направил през тези четири години.Досега не е направил нищо.Няма и да направи .Пълна нула.Затова много му се иска на Каракачанов по негово време като министър да се върне казармата.Но нема да стане.

26

Мммм...

преди 5 години

Ооо...пак ще има чайче с бромец, на коча дедо му с 2 пръста олио и бобец с ушав от сини сливиии...красота!

25

Анонимен

преди 5 години

Това само разни некадърни политици дърпат към тая простотия. Ако казармата се върне това ще е последният пирон в ковчега на България.

24

нНн

преди 5 години

В страните, където има наборна военна служба(както беше и в БГ) още от малки децата и обществото знаят, че ще служат и го приемат като нещо нормално, а някъде и като гордост дори. При нас тази връзка се е прекъснала и няма как да бъде възстановена. Демографията и управлението за последните 20 години са унищожили народопсихологията за единство, дълг и прочие. Успех.....

23

Унуфри

преди 5 години

Войника е професионален убиец на държавна служба. Военните формирования са центрове за обучение на професионалисти, а не превъзпитателни лагери за мамини синчета. Ако накой против волята си е направен войник, при реални военни действия мигом ще дезертира. Нужна ни е мотивирана, осигурена и професионална армия. Другото са политически шмекерии.

22

Анонимен

преди 5 години

А съществата с неясен пол и произход като burzum ще ходят ли?

21

Анонимен

преди 5 години

Аде стига простотии! Мине се - не мине време, и някой се присети да свири на изтърканата плоча. Няма да се върне казармата. Няма да се върне в стария си вид, нито ще стане общозадължителна. Ако щете се скъсайте да ревете по миналото, дерете се по безсмислени начинания с глупави харчове. С това няма нищо да направите.Който иска да служи - никой не го е спрял. Като не става за друго - да става войник. Кой му пречи?

20

Анонимен

преди 5 години

До BurzumЩЕ НАБИВАТЕ ЛИ КРАК

19

Истукан

преди 5 години

Не само казарма, но и професионална армия трябва да има. Някой да не си помисли, че казармата ще замени професионалната армия. Нищо такова. Наборната армия ще помага на професионалната, но без професионална армия е все едно студенти без преподаватели.

18

шматка

преди 5 години

Вече не става.За да има ефект трябва да има и поне малка доза патриотизъм.Него го няма.Четейки коментарите виждам че повечето мразят Родината си.Какво да очакваме от такива хора

17

Анонимен

преди 5 години

каракачанов и джамбазки , сидеров и симеонов не са ходили войници , но най-много те надигат вой да се върне казармата.ако пукне пушка първи те ще напълнят гащите и ще избягат.другите да се жертват , те не .

16

Данчо

преди 5 години

Не разбирам защо спорите като казармата и нищо свързано със нея няма да се върне ?

15

Анонимен

преди 5 години

И за кого ще марширувате, за НАТО ли? НАТО е демоде.