98

евро-зона

преди 5 години

отидете в момента в страна от евро-зоната, извадете левовете си и се опитайте да си купите нещо, не става. отидете в обменно бюро или банка на евро-зоната, дайте си левовете и поискайте евро - не става! е същото ще стане с влизането ви в еврозоната, вие да не мислите, че някой ще ви обмени тоалетната хартия лев, за евро?!

97

Циник до 99

преди 5 години

Жив и здрав!Аз никога не съм писал, че нещо не ми стига.Вълкът сам си оправя работата - затова врата му е дебел! Не те знам на колко години си - като ти гледам "плоската ирония" ... даже и тинейджъри съм срещал по-умни! През далечната 89 - в Оснабрюк имаше моменти когато съм работил на 3 места! Няма лесно - само за синчетата на червените олигарси с милионите.Аз съм "независим" .. и не парите - а този факт, ме кара - да съм горд със себе си! Който разбрал - разбрал! Иначе - баира, и овцете!

96

офциъ

преди 5 години

българите са толкова прости, че не разбират, въпреки че от почти вече 12 години е така, какво е валутен борд, не разбират че излезем ли от борда, лева им - валута, с която нищо реално не може да си купиш, става със стойност близка до 0 по борсите. при курс поне 1 милион лева за 1 евро ще ви обменят паричките!! отново и за пореден път ще ви вземат всичко!!!

95

да

преди 5 години

До КонстантинИзвинявам се, дпуснал съм една грашка по невнимание. Не на еврото и Истанбулската конвенция.

94

До Циника

преди 5 години

"Жена ми е доктор на естествените науки - химик! Беше готова на 27!"Аз това исках да знам...за един приятел!

93

T

преди 5 години

Радвам се да видя в коментарите, че вече няколко човека започнаха да се учещат каква е истинската цел на темата "Въвеждане на еврото". На управляващите не им пука за еврото и много добре знаят, че няма да ни приемат в еврозоната, а и не им е зор. На тях всъщност им се иска да направят врътка с курса лев-евро и ако може направо да отменят борда, но по начин, по който да се оправдаят с ЕС за последвалата катастрофа. Има ли журналисти, които да повдигнат темата за курса на лев-евро?!

92

Циник до 91

преди 5 години

Жена ми е доктор на естествените науки - химик! Беше готова на 27!Твоята - научи ли се да превежда овцете - от единия баир на другия...или е заета с лакиране на педикюр?

91

Анонимен

преди 5 години

Лихвите защо ще стават ниски и стабилни? Нали пазарът определя. Влоговете също са гарантирани и не са пазарни. Заплатите и пенсиите не са гарантирани. С други думи който има пари е гарантиран при фалит, а който няма си няма и не може да спечели от заплата.

90

анонимен

преди 5 години

Да се направи референдум дали народа иска еврото,или не!Така направиха англичаните-питаха народа дали да излезе от ЕС.Така се управлява,управляващите да се съобразяват с мнението на народа!

89

Анонимен

преди 5 години

До 84 Много се заблуждаваш.Това за парите в банката е друго. Парите в банките са в ръцете на олигарси и крадци.Но по часовото заплащане ще е в евро. Така че печели който играе - работи

88

до 87

преди 5 години

то ако е само 2-3 пъти, т.е. излезем ли от борда леда са стане примерно 5-6 лева за 1 евро добре ще е, но държава като нашата без икономика в 21 век според мен говорим за много по-тежка ситуация от 1997, 100 000 лева към 1 евро, ще си имаме олигарски кредитни-милиардери, ама те стадото офциъ са толкова затъпени, че вервай ми, не разбират изобщо за какво си говорим!!

87

2 i 202

преди 5 години

Offshornite kolonialisti hubavo sa vi smetnali...

86

До Циника

преди 5 години

Не съм патрон, но със брутен доход от почти девет хиляди месечно...живея нормално , спестявам, и не се притеснявам за сметките, утрешния ден, или бъдещето на детето си.Всъщност сме от средната класа.Изплащаме апартамент ... имаме сносен автомобил...и спестовни сметки.Само не разбрах, жена ти може ли да плете чорапи!

85

Анонимен

преди 5 години

Че какво по-нормално има от това бедните да стават все по-бедни, а богатите, все по-богати??? Така и трябва да бъде! Обратното, когато се случва е аномалия и изключение от правилото. Все едно да искате ***.ците да стават все по-умни, за сметка на умните, които да стават все по-тъ.пи!?!?!? ...тъпо е нали? :))))

84

До 84

преди 5 години

Прочети внимателно какво написах и после пиши каквото искаш.Нищо общо с това,което съм написал ти не си разбрал.Тук не става въпрос колко става заплатите,а че влоговете ще са си същите, само че ще са с обърнат курс.

83

Анонимен

преди 5 години

За да влезем в еврозоната, трябва да се премахне валутния борд. Ако днес, примерно, се публикува в Държавен вестник отмяната на закона, до вечерта вече БНБ ще въведе нов курс на лева и той ще се обезцени. По този начин онези, които имат милионни кредити в левове изведнъж ще имат да връщат два-три пъти по-малко. за това се подготвя този трик от олигарсите.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Напротив. По принцип каквото казват се сбъдва, само че на хората им е изкривено съзнанието и правят обратното. Примерно: Предупреждават, че кредитите ще поскъпват, те вземат все повече. Казват им, че вкарването на пари в тухли и бетон не е печелившо - те точно това правят. Е, и малко акъл трябва. Не може да ти кажат точно какво трябва да правиш. В конкретния случай, за една малка икономика като българската, еврото е много добра алтернатива.

81

Анонимен

преди 5 години

До 81Ако искат да напускат не ги задължаваме насила да седят.

80

Анонимен

преди 5 години

До 78Ако имаш 1 ЛЕВ в банката, ще стане 0.50 Евро.Заплата 600 ЛЕВА ще стане 300 евро.Не ни залъгвай с приспивни песни. Знаем, че експертите обслужващи ГЕРБ, ни ЛЪЖАТ.

79

Унуфри

преди 5 години

Руските *** къртят пропаганда против еврото. В *** с рубли можеш да си купиш водка, сальотка и кефир. Всичко със стойност се купува с ДОЛАРИ ! Дори 30 годишна Жигула се продава в долари. Рашките са *** на краварите.