159

Елдорадо

преди 5 години

Аз имам чувството, че всички нормални посетители влезли да прочетат новина тука са малцинство, а има един голям екип от хора, които нагласяват коментарите... хаха навремето нямаше да го повярвам ама се обеждавам в това... сега съм за малко в бг, но като си дойда за повече ще се заема сериозно...!!!

158

Анонимен

преди 5 години

Да каже за международното положение. Европа и САЩ са в хибридна търговска война. Тръмп се среща с Путин и разделят Украйна и обединяват Сирия. Комунистически Китай ще строи магистрали в Европейския капиталистически съюз. Евролунатиците не знаят къде са. Предадоха ги всички световни и евровождове.

157

Радев беквокал

преди 5 години

Путин посрещна Радев в Сочи , А Борисов в Кремъл, което значи, че третират Радев като второстепенна подгряваща група.

156

Анонимен

преди 5 години

До синаОмръзна ми да повтарям - само си виж писанието - на жалък пасквил прилича. И едни епитети ..... горе-долу като за втори-трети клас макс. ТРАГЕДИЯ в изказа и простащина до дупка. ТОЛКОВА МОЖЕТЕ - школовка, какво да се прави.... вие не сте виновни.

155

Дедо Пич

преди 5 години

Кво се чудите Радев е кукла на коци дърпани от кръговете на БСП чрез рошавата вицепрезидентка! Само да кривне от червената линия и ще го наритат като мръcно куче!

154

сина

преди 5 години

а, забравих да коментирам статийката за плевнелиева. Таз *** влюбена, недоразумение на съвремието ще фигурира само статистически в историята на България. *** и той не се усеща, че единственото нещо, което свърши като президент е да лъска бастоня на щатските щатни и нещатни сътрудници и да плюе върху българската история, бит и култура !!!

153

Анонимен

преди 5 години

Abe tva verno li e ,che GERBpratili na ostrov Bali 600 komsomoleca za 20 mioliona leva,?A bolni i gladni nema pare

152

сина

преди 5 години

До Анонименне лъжи бе, аз бях на стадиона, пълен беше, шоуто беше яко

151

Елдорадо

преди 5 години

До АнонименОфф лелее, с по-голямо доверие... това знаеш ли колко лесно пада... досега имаше председателство и глупави хора си мислиха че са хванали Мойсей за жезала *** това много лесно ще падене :)

150

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно този дето рейтинга му е под нулата да се изживява като фактор в политиката?

149

сина

преди 5 години

До Анонименвиете на умряло, гърберасти, така е преди смъртта на всяко чудовище. То е ясно, че все ни управляват поставени лица, но поне да имаха малко интелект, а тиквата е дъното на простотията. Те за това го тупкат и му се подиграват по Европата, и меркел, и макарон, и всички. в щатите пък не го пускат да отиде изобщо ?!? Путин му се изпика на лицето, а той поне е простичък даже и не се самооценява адекватно. Но ние, по-трезвите българи не спим, и на следващите избори ще го изхвърлим...

148

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТози славчо мамин преди години имаше концерт с бенда си във Велинград, КОЙТО ПРОДЪЛЖИ смешно кратко. Защо ли - стадиона беше П Р А З Е Н. И това, когато се предполагаше че беше на върха на славата. сладучре н едоклатено е.............

147

ivailo

преди 5 години

До Анонимен 245 Чии сеир ? На Росенчо карикатурата , който на избори срещу Радев щеше да събере по-малко гласове и от леля Цецка :))

146

Анонимен

преди 5 години

До магаревъдА гербавите си хапят rъзовете че Радев е с пъти по-голямо доверие.-----------------Моля !!! Я *** да се прегледаш бе ха-хо

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонименжалки плазмодии!! -----------------Отива ти - точно такъв речник се очаква от вас.

144

Анонимен

преди 5 години

До ivailoРосенчо да беше излезнал на президентските избори срещу "популиста" Радев та да му гледаме сеира--------------Чий сеир бе, ало ??? За разлика от вас хора като "популиста" не на всяка цена държи да е на власт. Реши, обеща, и... освободи мястото, но за жалост на възможно НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ индивид. Сегашното нещо наречено президент е абсолютно недоразумение на природата.

143

Анонимен

преди 5 години

Ле-лее многооооо герберасия е напускал Цв.Цв.цВ......ХА-ХАААА1!!Страх ви тресе жалки плазмодии!!

142

ivailo

преди 5 години

Росенчо да беше излезнал на президентските избори срещу "популиста" Радев та да му гледаме сеира...

141

Елдорадо

преди 5 години

Тея дето сте за Радев сте жалки... знаетели кои гласуваха за него??? Пианките от кръчмите, които казваха докато се напиваха "нас само един военен ше ни оправи" и си наливаха ракийката в чашките и си спомняха за едно време от казармата... така Радев стана президент, а сега не спира да излага България пред света!

140

Дришиии

преди 5 години

Тоя сополанко къде е тръгнал да коментира мъжете?