77

Не съди, защото

преди 6 години

Вижте какво и скринингите грешат често и наука и медицина напредват и надежда винаги има докато има дихание. На моя роднина при скрининга на второто дете казаха, че е с категоричен риск за Даун, но се роди перфектно момиченце, да ни е живо и здраво...

76

Милорд

преди 6 години

Милорд, детето ми е с проблем, който благодарение на медицината беше решен и е напълно самостоятелно и независимо дете. Но ми е жал за Вашите деца, ако изобщо имате такива. Бездушният Ви коментар ме навежда на мисълта, че сте един травмиран, нещастен и самозабравил се индивид, когото не мога да нарека човек, защото няма нищо човешко в него.

75

Анонимен

преди 6 години

Мда. Славея е функционално неграмотна. С малко рeдакция от текста й се разбира, че ако си родил дете с увреждане, каквото и да е увреждане, сам си си виновен че не си абортирал. Оставяме настрана кошмарно построения текст, оставяме настрана зеещата дупка в аргументацията, и остава постният фейсбук профил на някаква кака. Безинтересният, голичък профил. Няколко стотин човека вече са й казали че е проста, *** не вярвам нещо да се промени. Надявам се Сиракова да се откаже да се размножава.

74

до Славея

преди 6 години

Славея, и *** мен ми се повръща, ама от теб! Такива като теб , безчовечни и *** кифли, да си киснат в инстаграма и да си правят селфита. За друго нито имаш умствен потенциал, нито разбиране! Поклон и респект за майките , че са имали силата и упоритостта , да родят и да се грижат за дете с увреждане!!!

73

..., Милорд!

преди 6 години

Майче, а кажи след това изказване каква точно съпричастност очакваш? Ако знаела пак щяла да го роди... Горкото ти дете, не е виновно, че маминка е кукава сектантка. Сигурно и с хомеопатия го лекуваш, а?

72

Анонимен

преди 6 години

Богатите си живеят в свой собствен свят, където няма бедни, и всеки беден е просто един неудачник, който няма способности, мързелив е и не иска да работи, няма елементарно възпитание, няма дрехи, няма какво да яде заради мързела, *** е и безмозъчен, грозен, глупав, долен, бездарен.Но в цялата тази "логика" на богатите има едно голямо "НО"... мнозина гении са били обвинявани в същите неща и са живеели бедно, а някои са и умирали в мизерия. Но на тези хора Светът дължи много.

71

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

Аз предлагам сега, всички родители на деца с увреждания да я съдят в Европейският съд за това изказване. Търсете си правата. И да видим следващият път дали ще има подобен пост от нея, или други умствено изостанали индивиди.

70

Майка

преди 6 години

Макар и да знаех, с помощта на новите технологии, че детето ми ще има проблем, нито за миг пред мен не е стоял въпросът дали да го родя... Боря се и ще продължавам да се боря за нормални, човешки условия за живот. Славея, да си родител не е даденост, а призвание. Децата с проблеми имат нужда от социализация и подкрепа, а не от евтин PR, който ти си направи на техен гръб... и не забравяй, че съдбата иронизира... Един ден и ти ще станеш майка и от нищо не си застрахована...

69

Гого

преди 6 години

Гуямата. Професяоналистка. Ще. я. вземат в чужбина с милионен трансфер

68

Анонимен

преди 6 години

Тая фиткa е на 34 години и още не е раждала, още някоя друга година и вече ще е за бoклyкa, освен че няма да има деца вече ще бъде и дърта и даже селфита няма да може да си прави

67

D

преди 6 години

Абе момиче, мисленето не е толкова лесно, колкото да *** ****. Не се мъчи излишно, освен да се излагаш, друго не правиш. и да си триеш поста... свърши вече. Всички те разбраха каква си . Ходи и повръщай от дрога, не от майките, който се борят със зъби и нокти да осигурят по-добър живот на децата си.

66

Жалко

преди 6 години

Жал ми е за горкото момиче, много, много ме е жал. Жал ми е и за родителите й, които може и да виждат и да осъзнават резултата от възпитанието на дъщеря си, но явно толкова ги е било грижа за нея, а може би не са я обичали достатъчно, че не са я научили на нормални човешки ценности.

65

мак

преди 6 години

До Кофти но фактилияно, ти ли си?

64

Анонимен

преди 6 години

До 61 Говориш пълни глупости! По време на бременност ти се полага един пакет от преглед при гинеколог, който е много оскъден . Всяко допълнително изследване се заплаща от пациента. И цените не са никак малки. Ето така държавата се грижи за народа си - не плаща , когато трябва за превенция, а после налива пари с години да издържа инвалиди.

63

Анонимен

преди 6 години

Тя тая първото което не е раждала че да се изказва по темата. Тя няма майчински инстинкт, а е една обикновена кuфлa с инстаграм селфитa

62

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред родетелите на деца с увреждания , които си ги гледат.Проблема се измества-колко хора не плащат данъци и осигоровки.Много -от бизнесмени до хора които изкарват пари от най-различни дейности.Неправилното разпределение, парите не отиват при тези които имат нужда.Най-лошото е ,че никои политик не желае да реши проблема.Парите са ограничени.

61

Обективно

преди 6 години

Ей тоз фейсбук побърка хората, иначе Славея е "достоен" наследник на майка, компетентната по всички теми Илияна Раева....трябва да си доста простичък за да напишеш подобно нещо....сега очакваме втора серия- не ме разбрахте, извинявам се....ако има и грам акъл де

60

Ма

преди 6 години

защо му обръщате внимание на това недорасло същество? То така е възпитано с порно, чалга, наглост, безчовечност и т.н. Дете на ритнитопковец свалящ си гащите пред публика и неква доста презряла любителка на чужди мъжки антрибути това може да произведе единствено помия. И да се пъчи с това.

59

Анонимен

преди 6 години

Поредната самозабравила се патица, родена със златна лъжица в устата, без да се е борила за каквото и да било в този живот

58

Анонимен

преди 6 години

Тези майки не са изоставили децата си в държавните домове, а са поели отговорността сами да си ги гледат. Други си изоставят децата, но това е отделен въпрос... Тези от палатковия лагер си носят кръста и наистина са мъченици, държавата трябва да им окаже пълна подкрепа.