83

Анонимен

преди 6 години

Има много обшо тук евросъюза,защото точно те налагат тая толерастия!

82

dcfzxscdv

преди 6 години

Най - накрая с половин уста признаха че не са българи .Така правят черен ПР за България.

81

Анонимен

преди 6 години

чакайте деоще не сте видели номерата на камиларитекато решат да обявят Халифати управление на държавата на религиозна основатогава ще видим жендър боб яде ли

80

АТАКИСТ

преди 6 години

"Момчетата, които според местните в града са роми"А, да си дойдем на думата! На немците не им ли стана ясно отдавна, че тия нямат нищо общо с българите?А на вас, журналята, от тоя сайт да ви тегля по една...за "8 Българчета".Това заслужавате само!

79

до 80

преди 6 години

И какво общо има тук евросъюза?Тук вината е на нашите политици, които прощават всички безчинства на малцинствата, само и само да гласуват за тях срещу 1 бира и 2 кебапчета.

78

Анонимен

преди 6 години

в паспортите им пише - българин.и истинските българи са виновни че допуснаха създаването и разпространяването на ромската напаст в България и по света. Комунисти, демократи - всички са виновни, за това сега ще трае и ще гледате в земята когато някъде ви попитат откъде сте

77

Анонимен

преди 6 години

България има две национални катастрофи в съюз с германия...Време е за референдунум За или Против евросъюза!

76

Анонимен

преди 6 години

Кастрация за малоетните шведи и техните татковци и майки!

75

Анонимен

преди 6 години

нали щеше да ги интегрирате уа?германци смотани

74

do 73

преди 6 години

Различават ги и болшинството много добре знаят за какво става дума.Лошото е че както тея сосове за шницел на нас ни стъпиха на врата, така и при тях ще го направят.Случва във Варна - едно на 10-12 години влезе в стола на едно предприятие да проси. Оригна се със всичка сила и каза: "- Колко съм нагъл! И съм горд с това!"Никой от дея дето се хранеха, дума не обели.

73

Анонимен

преди 6 години

Някои ромчета са пак това се не спря

72

смех

преди 6 години

БКХ няма ли да обвини Германия в расизъм . Нещо да се сезиирват там прокуратура ала бала

71

племе

преди 6 години

това са роми. не ги бъркайте с "българи"

70

Анонимен

преди 6 години

Обаче вижте накъде насочват кампанията,срещу някакви въображаеми българи!!А нито дума за другите милиони талибани,които меркел покани...

69

Разбирко

преди 6 години

Поредния успех на германската интеграционна политика.Иначе гласувам за бързо и безболезнено наказание с ваксина.

68

<><>

преди 6 години

Сигурен съм че тези така наречени "българчета" са от онези които баш Германия хрантути без да работят !

67

Възмутен

преди 6 години

"8 българи изнасилват 13-годишна във Велберт" - гласи заглавието. Подчертава се: БЪЛГАРИ! Не български *** или роми, а българи! Как няма да има тогава кампания против България? И всичко това се дължи на нашите медии, които натрапват на всички, че *** били българи! Можеха поне да пишат "български граждани с *** националност", но не!

66

а не така

преди 6 години

те са пълноценни евро-граждани и имат всички права, затова дръжте си ги там и още ще ви пращаме всяка године, Докато Родината се изчисти напълно

65

Анонимен

преди 6 години

Арестувайте ги и на електрическия сто cтига сте ревалаи бе внаясйте още от Френско Конго и от майната си и не разправайте за мулти-култи глупости. Докато има овце ще има и вълци.

64

Джеки Ст.

преди 6 години

Както за нас афганци, перси, кюрди, язиди, и т.н. са една обща неразличима гмеж, така и германците не си блъскат главите да различат кой е българин, кой ром, кой албанец, кой сърбин. Така че, насилниците са българи, пък вие се обяснявайте по форумите, че не са.