40

PD

преди 6 години

Зрящите отдавна видяха, новите тенденции. Централна Европа, ще се обособи, като суверенни държави с основа базови християнски ценности, но с по скоро протестантски прочит.САЩ. Ингилизите и техните протежета, ще правят медиен шум, спонсориран от шорош, и медиино подчинените им легиони. Ще продължават с опитите да форморат националистическа реакция, която да запали война в ЕВРОПА. За сега кандидати реален резултат няма, но опитите продължават. А ние сме с Германия, и в завоите и, които предстоят

39

Анонимен

преди 6 години

До 41 И защо да не е световно господство. Е на коя раса да е , като евреиската я има на всички контитенти.И те се имат за европеици.А европеиците са си направили континента цветущ и подреден.Защо да не направят и руската територия подредина.

38

Анонимен

преди 6 години

Разпадът е неизбежен. Въпрос на време е, според мен не много.

37

Анонимен

преди 6 години

И В СЛОВЕНИЯ НА ПРОВЕДЕНИТЕ ДНЕС ИЗБОРИ СПЕЧЕЛИ АНТИСИСТЕМНАТА И АНТИ ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ НА ЯНЕЗ ЯНША ,КОЙТО БРЮКСЕЛСКИТЕ ЧАНТАДЖИИ НАРИЧАТ (ПОПУЛИСРТ)

36

Анонимен

преди 6 години

ЕС отива към разпад. Няма лошо един континент без граници, да си ходя навсякъде само с лична карта е яко, обаче тая Меркел ги пусна тия араби и африканци и съсипа Европа. Искам бяла Европа, без ислям, без араби и африканци. За какво са ми тия турци, афганистанци, сирийци, либийци в Европа ?! Тия нямат нищо общо с Европа, нито религия, нито култура, нищо. Тая Меркел съсипа Европа. Всеки ден я псувам. Затова искам да се махнем от тоя ЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

До 34Каква европейска раса бе !?...ти си тогава от евразийската раса !

34

Анонимен

преди 6 години

ЕС е едно недоносче.

33

Анонимен

преди 6 години

Хи-хи-хи.....................че това недоразумение, ес-чето, ще се разпадне СЪМ ГО КАЗАЛ ОЩЕ ПРЕДИ 10-тина години! И то не защото съм чувал предсказанията на Баба Ванга! А просто защото ТАКАВА Е ЛОГИКАТА! Безконтролното разширяване на ес със завземането на нови територии и пазари приличаше досущ на колониалните маниери на старите империи! А понеже земята все пак не е безкрайна, и понеже ВЕЧЕ НЯМА НОВИ ТЕРИТОРИИ, а старите са напълно разнообразни и не търпят диктат - ДОТУКА!!!!!!! Гешефта СВЪРШИ!

32

произход на видовете

преди 6 години

благодарете на меркел, тя затри европейската раса - до 30 години резултата ще е видим!!

31

IXXI

преди 6 години

арабско-африканско-ислямското бъдеще на този континент е гарантирано!

30

Анонимен

преди 6 години

Европа трябва да се промени . По малко социални , никакви емигранти , повече работа и повече деца .

29

Анонимен

преди 6 години

Европа трябва да достигне високия икономически стандарт на Русия, за да спре емиграцията на русофилите към руски Гулаг !

28

Анонимен

преди 6 години

Първите, които ще отидат в руската празна територия ще са африканци говорещи англииски, френски и немски.И няма да садат марули, а ще помагат на болногледачите.

27

Анонимен

преди 6 години

Издухани и дърти комунисти,бягайте при вашите кумири.

26

Анонимен

преди 6 години

Вижте картата на България когато сме съюзници с Германия и след това ,нашето място е в съвременна Европа

25

Анонимен

преди 6 години

До 26 В КАПИТАЛИЗМА ПРАЗНА НИША НЯМА.В КАПИТАЛИЗМА ДЕФИЦИТ НЯМА.ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НЕОБХОДИМА НА ЕВРОПЕИЦИТЕ.

24

Дърт комунист

преди 6 години

На Южна и Източна Европа й писна да бъде експлоатирана и унижавана от арогантния капиталистически Север !! Бежанците само преляха чашата !! ЕС е обречен !! Полша и Германия не могат да се заобичат !! Лъв и крокодил не могат да живеят в една клетка !! ЕС е едно недоносче !! ЕС е в застой !! ЕС боксува и не е мръднал милиметър в развитието си през последните 10 години !!

23

Ddd

преди 6 години

Всичко започна с опитите на Меркел да натрапи на другите държави хиляди емигранти. Тая баба загроби Европейския съюз.

22

шматка

преди 6 години

Меркел е хубава и умна жена.Тя и с това ще се справи

21

Анонимен

преди 6 години

Европа трябва да стане място, от което всички искат да избягат. Да се скрият някъде в Африка или Индокитай.