70

СатаНАТО

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТова по руското "лека нощ, деца" ли ви го разправят?

69

Анонимен

преди 6 години

До Решетников 67Че какво лошо има в това? Ако се вярва на слуховете, тия като Решетников са избрали ДАЖЕ краварския президент!!! Какво лошо да си в плеадата на ИЗБРАНИТЕ!!!!????

68

Анонимен

преди 6 години

Което е добре за България е зле за Русия.България е в ЕС И НАТО .

67

Анонимен

преди 6 години

Аз завивам към Белгия , а тоя обор БГ , ако ще и към Иран да завива НЕ МИ ПУКА !!!

66

хранехме танкиста

преди 6 години

безплатно !Изнасяхме почти всичко на безценица в СССР за да са добре братушките ! Те за това имат такава голяма носталгия към " славните времена на Варшавския пакт " ! Всички комунистически държави хранеха "братушките" , това бяха най-хубавите години за руските агресори !

65

Решетников

преди 6 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

64

Анонимен

преди 6 години

Прав е Василев.

63

Василев

преди 6 години

България е спряла на завоя, и сега сме спрели и викаме Неволята, може някой да дойде и да бутне каруцата вместо нас!!!Добър ден селяни прости, колко пъти да ви казвам , да гледате и да се учите от немците, как работят и живеят!!!Най-обидното нещо, което може да кажеш за немеца е , че е мързелив и работи некачествено!!!Агент Итън Брукс!ЦРУ!!!

62

преди 6 години

където я бият най-много !Руснаците започнаха да ни ограбват от края на така наречената руско-турска освободителна война до ден днешен ! Някой задава ли си въпроса защо така наречените братушки продават нефт и газ по-евтино на други държави ,а на нас го пробутват най-скъпо ?! И само това ли ? Много вреди сме видели от руснаците ,то не бяха избиване на българската интелигенция ,то не бяха руски претенции към обединението ,то не бяха строене на АЕЦ за да ни задължат да купуваме уран само от тях

61

пехотинец

преди 6 години

Снимката говори много. Агент Радев донася секретна информация на своя господар - Кремълският касапин. Пуделът на отчет в краката на диктатора.

60

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

С посещението в Киев, Бойко сложи кръст на всички руски опити да се изкара ситуацияте, че едва ли не за нещо им се молим.Това е Абсолютната истина! Борисов ясно и точно заяви на Порошенко, анекса на Крим е незаконен и Минските договорености трябва да се спазват. Аз не виждам в каква конфронтация влиза с Русия с това си изказване!? Напротив дава, ясен знак на Москва, че решаването на каквито и да е било проблеми, трябва да става изключително и само по МИРЕН път!!

59

Радев смешен

преди 6 години

Всъщност Р.Радев отиде в Москва за да лъсне ботушите на Путин и да го подготви за предстоящата среща с Б.Борисов.

58

ДА

преди 6 години

ГАЗ И ТОК-ТОВА И ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ--ОТ АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА ДА ДОЙДАТ---ТАМ НЕ ДАВАТ ,А СИ ВЗЕМАТ-КРАДЪТ---ТАКА ЧЕ БОКО НА КОЛЕНЕ И БЕЛЕНЕ И БЪЛГАРСКИ ПОТОК ДА СЕ СТРОЯТ--СЛЕД ТЕБ ПАК ЩЕ ИМА БЪЛГАРИ ТУК--МОЖЕ И ДА СА ПО-СМОТАНИ ОТ ТЕБ,НО ЩЕ СА БЪЛГАРИ--ТОЧКА!!!!!!!!!!!!

57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

След "успешните" американски ракетни удари по Сирия с "умни" и красиви ракети, по някакъв необясним и мистериозен начин почнаха да бъват избивани американо-английски конвои с "хуманитарна" помощ за умерените терористи. Личният състав на тези конвои е на 100 % унищожаван без вземането на пленници, а ранените биват доубивани. Това се случва няколко дни след като от Чечня в Сирия бива прехвърлени части от батальон "Восток". Ето тези новини стреснаха Баце и Ко!

56

Anatoliy Molchanow

преди 6 години

А за вас българите само башибозушки ятаган,да ви изколят като кокошки ***!Нищи,че сега искате от тях да ви защитават от Русия,с една ракета ще ви унищожим!Смърт за България,да живее Русия!

55

Анонимен

преди 6 години

Имаше я България, защото я имаше Русия. Докато я има Русия, ще я има и България! Да живее България! Да живее Русия!

54

от западна Европа

преди 6 години

България въобще не се е отклонявала от източния курс и руското влияние ! Затова тънете в мизерия въпреки ,че сте в ЕС ! В ЕС сте съвсем формално защото в парламента ви гъмжи от рубладжии ,които крадат и прахосват даренията и фондовете дадени от ЕС ! Затова никога няма да се оправите ! Там от където е минал руски ботуш ,там трева не никне ! Добре ,че осъзнах това навреме и спасих семейството си от българската *** под руски диктат !

53

Анонимен

преди 6 години

С какво презрение джуджи гледа льотчика

52

234435

преди 6 години

Завие ли Българи якъм Русия директно завивам със семейството си в Швейцария или Норвегия. Ще завият като мен поне половината работещо население ;) Тогава, тогава, предвиждам такъв живот...само си викам дано НЕ! Западните капитали ще се изнесат (това са фирмите, които реално плащат заплати и осигуровки тук) и ще остата Лукойл и ко. Разбира се много доволни ще има, защото ще четат и слушат как България скоро ще изпревари Белгия (примерно) и това скоро ще се проточи вечно :)

51

мечката

преди 6 години

До истинатаРусия запази оръфаните ни граници след войната като никой друг!