60

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

На всеки 100 години Запада тръгва на кръстоносен поход срещу Русия! След което бива наказван и се укротява за 100 години !

59

Анонимен

преди 6 години

Цял свят знае, че свалянето на МН17 е руско изпълнение, но Кремъл няма да признае докато Мумията не легне в мавзолея, защото с признаване на това престъпление, автоматически признава и други две - прикриването му в продължение на 4 години и заличаване на следите, както и най-тежкото - активно участие на редовни руски военни формирования на украинска територия на страната на сепаратистите ! От това следва, че престъпниците няма да получат наказанието, а близките на жертвите - удовлетворение и об

58

Анонимен

преди 6 години

Хайде океана да се покачва по-бързо, че да се потапят "перлите" на Запада...и Изтока.Ще се пропия от поливане на всеки потънал крайбрежен град, а като се потопи Холандия, хайде да не казвам, че ще ме баннат.

57

Анонимен

преди 6 години

Профайлърите на ЕС неслучайно споменават Курск.Първо за да си върнат немците за дъгата при Курск от 2-та СВ, второ за да се запечати в съзнанието на тъпканите с подсладители, консерванти и т.н.мозъци на новите поколения, че Курск е свързан с убийство на невинни хора.Значи, вашите бели и тъ-пи деца са стерилни, драги ми европейци-кореняци.Гледайте "Планетата на маймуните".Бъдещите хора-ше-беци ще ползват архитектурните ви паметници за племенно огнище, ако остане гръбначен организъм изобщо.

56

Анонимен

преди 6 години

няма как руснаците да паднат в тоя капан, съгласят ли се на обезщетения това ще е края на държавата им. но те са *** пияници знае ли човек

55

Анонимен

преди 6 години

а кога сащ ще поемат отговорност за жертвите в арабския свят? уж щеше да има демокрация, а то - война без край!

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Мирът, Русия и Китай са заплаха за съществуването на Запада !

53

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Укропитеците подпомагани от силите за спец операции на САЩ, Англия и Израел ядат як пердах под Горловка от минйори с кирки и лопати. Те за рва е цялата тази врява.

52

До 49

преди 6 години

Ами как да вярваш на Русия? Някой да каже един, единствен път когато са ги хванали в поредната низост и те да не отричат? За катинското клане например същите отричаха с десетилетия.

51

Анонимен

преди 6 години

По коварство и цинизъм руските престъпници надминаха ислямските главорези. Ислямистите поне си признаваха, а тези убиха близо 300 души - невинни деца и тяхните родители и се скриха като пияни плъхове !Скотове !

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Най-доброто в случая е че никой не вярва на Русия."О да, на ФАЩ защото всички вярват. За всяка лъжа, в която е хващана Русия, краварите са хващани в 1000. Черно на бяло.

49

Dreemer

преди 6 години

Ислямския и руския тероризъм са двете страни на монетата КГБ.

48

Ивчо

преди 6 години

до 47точно така, палачорите украинци си гръмнаха реактора. За тоеа и руснаците фини неща не им даваха да правят, само големи и груби бандури от много желязо. Е и ЗАЗ ове. да плашат запада.

47

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто в случая е че никой не вярва на Русия.

46

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

0лигофренчетата от Брюксел са такива пердета, че не се спират пред нищо и използват лъжите най безочливо. Даже са безкруполни в своите искания. Преди време искаха от Русия обещетение за ембаргото което наложи Москва на ЕС! Иди0ти !

45

Анонимен

преди 6 години

До До Поручик РжевскиАха, а украинците не пият и са изрядни нали? Колкото пияни немърливи руснаци може да са го свалили по погрешка, толкова и пияни немърливи украинци. По украса самолета много прилича на президентския самолет на Путин, който точно по това време пътуваше към Русия. Колко му е на някой пиян слабоумен укроп да си помисли, че ще стане герой с едно натискане на копче?Припомням - Чернобил, макар и в СССР, беше в Украйна и ръководена от украинци.

44

Анонимен

преди 6 години

който плати майдана и курабийките той да плати и за аероплана...

43

До Поручик Ржевски

преди 6 години

Защо трябва да има конкретен мотив? Пияни руснаци + руска немърливост + оръжия = ???

42

Анонимен

преди 6 години

Кремъл - център на световния тероризъм, който задмина ислямския !

41

Анонимен

преди 6 години

Вариант 1 - сепаратисти го свалят по погрешка, сбърквайки го за военен транспорт, във война започната от *** на ФАЩВариант 2 - укропите го свалят умишлено, вероятно по заповед на ФАЩ, за да го ползват като медийно оръжие срещу РусияКой ви се струва по-ужасен?