118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109 Доказателства имаш ли или си говориш колкото да не заспиш ? Аспарух е подписал мирен договор с Византия , договор се подписва между две страни .Та да погледнем различно на нещата ... Защо да не е освободил български територии завладени от римската империя а да узурпатор ?

117

Анонимен

преди 6 години

Ти не ги мисли руснаците, ако не бяха руските туристи щяхте да се зъбите от глад, ами си гледайте вашата държавичка където децата са неграмотни и 70% от населението живее в бедност.

116

Анонимен

преди 6 години

Шамара иска България да се оправи.Ако му беше все тая щеше да се скита с приятелите си афроамериканци и да не пише нищо за България във ФБ

115

Анонимен

преди 6 години

Шамара много правилно се е изказал но редакктора се е ос.ал !

114

Анонимен

преди 6 години

Като цяло е прав. Когато се радваме на България на 3 морета и се гордеем , не си даваме сметка, че това е ставало с кръв и избиване на много хора много години. Сега друг е въпроса, че шамара стана сърдито арогантно старче, което не си мери приказките и си изпуска нервите.

113

Анонимен

преди 6 години

В общи линии Шамара казва точни неща, макар и грубо. Но не му липсва "критично мислене, за разлика от много българи. Явно се е саамообразовал, или неконвенционалното мислене на рапа му е помогнало, но мисли "извън калъпа".

112

шматка

преди 6 години

До ИваМного си права но ние още не може да свикнем че я няма защитата на комун. цензура която ни пазеше от такива изцепки.Защо въобще обръщаме внимание на такива.

111

Месоядник

преди 6 години

Най-смешното е, че истинските историци, тези които не изпитват пристрастия и не познават понятието "пренаписване на историята с цел политизиране" ще са напълно съгласни. :D Шамара е прав, но пък да бъдем реалисти - нито той е човека, който трябва да го каже, нито това е начина по който трябва да го каже. Има си други начини, далеч по интелигентни, по които може да бъде обяснено това историческо явление, през което, малко или много, всеки народ е минал.

110

Анонимен

преди 6 години

1300г. история от които 200г. византийско, 500г. турско, 50г. руско, 30г. мутренско и юдео-американско. Значи от тия 1300 години почтш 800г. са били робски. Е нема що! Останаха първите 500г. когато най-големите ни достижения са били да пием от главите на разни гърчоля :D

109

Анонимен

преди 6 години

"Гoвeдa, мислете с тия глави!", завършва Мишо Шамара. А с неговата глава кой да мисли?Тоя *** отдавна е изпята песен, в буквалния смисъл на думата. Музика не прави, а това, което правеше преди не можеше да се нарече "музика". И единственото, което му остава да прави, за да се чува за него е скандали. Иначе отдавна никой не си спомня за него. А това всъщност е комплексарска история. При това неграмотна, показа колко (не) знае история.

108

Анонимен

преди 6 години

До шматкаВ Сащ е много трудно да успее в музиката на тази възраст. Ако беше по-млад можеше и да успее. Сега е ред на синът му.

107

Сержант

преди 6 години

Лошо е да си ***, но още по лошо е да го знеш и да не предприемаш нищо.

106

Анонимен

преди 6 години

Точно целия отзвук след клипчето на Шамара показва ниското самочувствие на българите. Ако бяхте наистина самоуверени че говори глупости, просто щяхте да го подминете с насмешка, а не да се плюнчите по форуми, телевизии, фейсбук и къде ли не

105

E

преди 6 години

Други комплексари,освен злобните турски *** като теб и Мишо Шмъркара не виждам.

104

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам, защо в България хората се жегват от коментари направени от *** по теми, които явно не разбират. Хан Аспарух реално не е бил много по-различен от Османската империя завладявайки част от Византия, с това изключение, че турците са "поканени" като наемници, а нашите са бягали от хазарите. Но притеснително е цялостното явление, че разни маргинали (основно политици) се изкарват експерти по теми, които са много далеч от пилешките им мозъчета.

103

Анонимен

преди 6 години

Някои много искат да заприличат българите на зомбираните с "патриотизъм" русначета, които виждат навсякъде "врагове", "предатели", "сороси", "гейропейци" и т.н.... И като резултат на тази масова психоза, лишаваща ги от трезва, обективна оценка и самооценка - един другар взима 70% от 65% явили се! Мислете, анализирайте ... и НЕ вярвайте от първа ръка "на телевизора" и "новините"! Търсете "25-ия кадър"!

102

Ива

преди 6 години

Българите са големи комплексари, само с това мога да си обясня широкия обществен интерес и дискусия относно нещо което не засяга никого освен тези които слушат Мишо Шамара. Акоооо, българи небъдете толкова дребнави и злобни, бъдете над нещата и се веселете.

101

Анонимен

преди 6 години

"Преди това в Северна Америка робство няма."Робство не знам дали е имало, но е имало много по-лоши неща. Милиони индианци са били избивани от вождовете с цел жертвоприношение и омилостивяване на боговете и т.н. Така че как по-точно лошите американци са им развалили "рая" на индианците не ми е ясно.

100

шматка

преди 6 години

Един уж рапър става шафьор на камион защото не го бива с пеенето.Защо трябва да му се връзвате на слабоумието.Оставете го да мре в простотията си

99

Анонимен

преди 6 години

Еми не го знам тоя шамар ли е, тупалка ли е и никога не съм го слушал как пее рап, хора с такава визия и маниери не са ми любимци, но като оставим настрана маниерите му и начина на говорене за това което казва 100% е прав.