70

Анонимен

преди 6 години

Тази да си държи мизерните 600 лв. И да върне на държавата Техноимпекс.

69

до 62

преди 6 години

В провинцията беше. Спретнат, образован, спокоен...уважаваха се учителите, лекарите, инженерите.... за София и бетонните гета не знам как е било...равносметката е че свестните хора емигрираха.

68

Анонимен

преди 6 години

Тая и по 6000 на месец да дава пак няма да ги усети. Тя е едра приватизаторка.

67

Схемата

преди 6 години

То това няма и 150 000 лева мисля? Те тея в НС всичките са разни консултанти от време на време за по 2-3 пъти повече пари през месец-два.Жалък популизъм!

66

Анонимен

преди 6 години

А Бойко," плачещия" защо не се погрижи за болните и инвалидите?

65

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

на фона на 5 милиона лева държавна дотация, 600 лева са колосална сума. наистина. можеше да са 20.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38ХахахаДС в момента те управлява и така 10 години те лъже с цветовете!

63

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с големия скандал с Гинка и ЧЕЗ?

62

Анонимен

преди 6 години

Понеже 14400 лева спестени ще бъдат НЕВЕРОЯТНА СУМА! Елементарни пенсионерски популистки трикове на БСП - типично за подобни олигарси като тях. То на тия палячовци в парламента да им се намалят заплатите е нож с две острието. Спестяваш една шепа пари, а им даваш 10 дози "мотивация" да крадат, усвояват и "консултират" срещу символични сумички от по 10-20 пъти повече.

61

Курнелия нагла

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

60

Анонимен

преди 6 години

Ей това вечв е популизъм.

59

Анонимен

преди 6 години

Бъларинът беше усмихнат, любопитен, с желание за образование и култураПахахаха, кога това, през Възраждането ли?

58

Анонимен

преди 6 години

Толковa си могат 600 лв помощи, заплати и всичко щели да се откажат от солидарност към народа А не трябва ли на всички заплатите да са по 3 хилки дрогари.

57

до Клара

преди 6 години

Кларо, не е за 600 лева проблемът, проблемът е защо за толкова много българи 600 лева е сума равна на оцеляване. Докараха народа до положение на скотове , потънали в мизерия. Бъларинът беше усмихнат, любопитен, с желание за образование и култура. Вижте го сега след 30 години преход. И тази е една от виновниците - приватизаторка, социалистка, лидер....Аз ако те бия всеки ден, ама ти плащам училищната закуска- добър или лош родител съм?!?

56

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Може да я плюете, но е 100 пъти по-добър вариант от Бойко Борисов. И по-умна, и по-приятно и по-смела от набедения за генерал пожарникар.Факт !

55

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, предпочитам лидер, който си върши работата, но няма деца, пред банда некадърници, на които първата им работа, докопат ли власт, е да си уредят не само децата, ами и техните деца на наш гръб. Да не говорим, че имаш ли деца и си топ политик, ставаш бая уязвим, защото са ти слабо място, по което могат да те ударят.

54

Нинова палач на БСП

преди 6 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

53

до 54

преди 6 години

Англичанката Мей също няма деца....

52

Клара

преди 6 години

Дори и популизъм да е - няма значение! Дори на двама души да помогне , пак е добре. Толкова много хора са на ръба на оцеляването. Дано и някой друг последва примера й!

51

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с резултатите от референдума ,бе? Не ви ли стана ясно какво иска народът...ей много нагли и все им минава номерът, народът много апатичен