27

Анонимен

преди 6 години

50хил паразита които нищо не правят направо закриваи

26

Анонимен

преди 6 години

Добре , че са кол центровете защото в България няма да остане един младеж , всички студенти се само-издържат , чрез работа в кол центровете.. Ако няма кол центрове всички ще избегат да учат в Германия ..

25

Анонимен

преди 6 години

TOVA NE E IKONOMIKA RABOTESCHTA IKONOMIKA NQMAME

24

Търтей

преди 6 години

Хората взимат добри пари с които могат да живеят нормален живот. Какъв ви е проблемът на всички мрънкачи пак? Ясно е написано, че около половината от заетите в свктора работят на слушалки. Няма угодия...

23

Анонимен

преди 6 години

За да взимаш добри пари , трябва да знаеш езика на окупаторите английски немски

22

от село

преди 6 години

От толкова исписано така и неразбрах с какво е станал по добър живота в БГ и икономиката от тая измислена дейност.

21

Анонимен

преди 6 години

изкривена мухобоикова простотия

20

Факт!

преди 6 години

Божее щом някои се кефят че държавата ни се развива на колцентрове не знам.Та това е работа за хора със средно образование.Само в Бугаришестане човек със средно взима повече от такъв с висше.Телефонистките най-добре платени закривайте я тая ко.ина!

19

Св до 17

преди 6 години

За упражняване и добиване на трудови навици, работа в екип е чудесен тренинг, и засгеа е добре платена. Но това да съветваш някоя баба как да си рестартира рутера за 10-ти път, какво развитие ти предлага, освен на 5 години да ти подменят стола? Или да сложат нова кафе - машина в подкрепителното. Седиш си в кабинката между две шумоизолиращи преградки и си бъркаш в носа. Производство - нулево.

18

Анонимен

преди 6 години

2000 в колцентъровете само с екзотичен език. Иначе 1200. Интересен е фактът че с руски също се вземат добри пари.

17

Анонимен

преди 6 години

Това са модерните "тъкачки". За млади хора, да видят как се работи под напрежение и с ***, да изкарат първите си пари, да си поупражняват езиковите умения, и да отидат да работят по света като нормални хора и специалисти. Тази "професия" няма бъдеще. С технологиите тя ще отпадне.

16

Св

преди 6 години

Да, съгласен съм, но например предпочитам да потърся в нета за проблем като казваш HP, Xerox, и 99% от случаите съм си намирал информацията. Само като се замислиш, преди 15 години без брокер не можеше да си купиш жилище, акции. Сега всичко е на платформи и имаш хилядократен озбор. Форекс на минутна графика преди 0 год?Надали са го и мислили за възможно, без телефонен трансфер. Просто смятам телефонистите за отживелица и след навлизането на чат ботовете.

15

Митьо

преди 6 години

До Св,Винаги е по-лесно и бързо да се обадиш, аз също избирам този вариант без да съм пенсионер, не знам защо си с такива наблюдения. Аутсорсинга тук обхваща сфери от широк спектър като почнем от HP, Xerox, Bet365 и т.н. Тези услуги се ползват от всякакви хора, тъй че не бери грижа за изчезването им.

14

бай иван

преди 6 години

Тези фирми щом търсят данъчно облекчение и са се разкарали от страните си един ден като заплатите почнат да стават нормални ще си бият "камшика" и от тук.Но може и да греша.

13

Реалофил

преди 6 години

2000 бона в София са като 510 лв на село....Колцентрове само в столицата и един два в Пловдив и Варна....

12

Св

преди 6 години

Съжалявам да го кажа, но какъв е профила на обаждащите се търсещи информация клиенти? Възраст, образование? Спомням си, че преди 10 год. последно звънях на КОЛ център, да ми пуснат някаква услуга на тел. план. Оттогава не съм. Всичко си пускам и спирам онлайн. Предпочитам писмено да се разправям, така ми върнаха и едни пари копирайки кореспонденцията и пращайки я в КЗП. Това важи за всички услуги по целия свят. Обаждат се предимно неориентирани пенсионери(с уважение към тях де). А те докога са?

11

Митьо

преди 6 години

Като гледам коментарите няма угодия. Ако новината беше "Не се развива аутсорсинга в България, а заплатите са от 2 бона" познайте какви щяха да са писанията... Все пак избора на работно място е на човека, и щом те са направили своя избор киселяците могат само да си пишат.

10

Анонимен

преди 6 години

Най отдолу да бяхте написали "Платено от ГЕРБ"Автор: ГЕРБ

9

Анонимен

преди 6 години

Българина е уникално мрънкало Ако е добре платен нещо друго ше му пречи 2 бона не били нищо Хемороиди му излезли ,еди кво си Значи да мрънкаш и мармориш и манталитет

8

Анонимен

преди 6 години

Говори, говори и като я изхвърлят ПАДА лошо!!!