489

Няма начин

преди 6 години

Армия без мотивация и дух не е армия. Ние нямаме армия и нямаме държава. Да се бият тия, които ни докараха до това плачевно състояние. Личният състав на армията трябва да изглежда така. Командир- Бойко Борисов. Зам командири- Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Екатерина Захариева, Цветка Каратанчева. Център- личният състав на партия ГЕРБ, ляво крило - БСП, дясно крило- ДПС, Сдс, ДСБ, Дай България, Демократична България, ЛГБТ. Ако тия, които опустошиха България мислят, че ще се бия за тях- няма начин

488

Анонимен

преди 6 години

Като 4ета долу коментариите ,може да се о4аква ново "владайско въстание " .

487

Ф.С.В.

преди 6 години

Хубаво е големите политически глави - като се събират за да обсъждат темата за евентуална война - ДА знаят че - Нямат армия и няма да имат мобилизация на населението по простата причина -че никой няма да се съгласи ! Затова като обсъждат война - да се смятат те - Каракачанов с автомата и Радев със старият паднал МИГ и Борисов с пожарната и струйника за да гаси !! А Гинка ще им пусне 380 волта за армията- ако си платят сметката )) ХМ !!

486

Fallschirmspringer

преди 6 години

По време на соца момичетата и момчетата още в училище получаваха минимални базови познания във военното обучение,а завършека беше лагер в 10 клас.Бил съм командир на момичешки взвод и трябва да кажа ,че в огневата подготовка те не отстъпваха на момчетата , а даже ги превъзхождаха.Сега българската армия като технологична,материална и огневи възможности е на едно изключително низко ниво,Теглото на огневия и залп на армията е по-малък отколкото но такъв на една мотострелкова дивизия по време на соц

485

Анонимен

преди 6 години

От всички писания става ясно,че войните се планират дълги години докато дойде моментът изкуствено даде разпали чрез някаква т.нар.революция. Живеем в отвратителен свят където някой отгоре решава какво да става с живота на хората все едно са опитни мишки

484

шматка

преди 6 години

Що ли има две статии за "голяма война"

483

Ф.С.В.

преди 6 години

Смешниците ми те -След дълги години на разруха и икономическо гонене на младото население- сега ще ми разчитат на хора на 55 г -КОЙ КОЙ? ще защитава БГ-Ами никой ! Армията е от толупи едвам стигащи до спирката за автобусите им-Жени в армията колкото щеш- само детски кът трябва там .Народът за 28 г разбра едно -Държавата му бе открадната- Сега същият народ трябва да защитава откраднатата собственост на милиардерите в БГ-а те ще избягат в чужбина за по сигурно ! Никой няма да защитава мащехата БГ

482

Анонимен

преди 6 години

Смелчаците ми те ! На мобилизацията щели да отказват. Не само смели, ами и забавни :)

481

O

преди 6 години

По-добре *** отколкото да пазя милиардите на Тиквун и неговата свита !

480

Анонимен

преди 6 години

Ами аз като нямам и една педя собственост в тази държава,какво да защитавам ? ,,Доган Сарай'' ли ? Или ,,Банкянските Възвешения''?????А всичките имоти и територии са нечия собственост.Включително и бившите държавни имоти.Те бяха откраднати от ,,червената диктатура'' посредством измисленият от ДС, ,,СДС''.Издънките на червените мекерета избягаха от България като бити миндерасти с чувалите с долари откраднати от бащите и дядовците им.Тях мобилизирайте.А не овчото стадо.Моля да ми отговорите!!!!

479

Анонимна

преди 6 години

Бойко, искам да уточниш пред медиите, коя точно държава мислиш, че ще ни напада. Ако смяташ Русия, за да се подмажиш на американците, не смяташ ли, че отдавна, ако искаше Путин можеше да ти изстреля една ракета в Банкя? Мислиш ли наистина, че на НАТО му пука за България освен за военните бази?ЕС те търси само за такси и да те набута с още кредити. И да ти кажа прекаляваш с любовта си към Ердоган, който май единтвен ламти за територията ни.Бойко мисли:,,Ама той ми е баш приятел, как ще ни напада?

478

Анонимен

преди 6 години

Путит ще загроби русия *** на нас въобще не ни пука за нея

477

Анонимен

преди 6 години

Правата на човека са глупсоти. Съдбата на 99те процента е да служат на горния 1%. Войни, конфликти, глупости. .. все тая. Дали е фашислзън, комунизъм, демокрация, все тая.

476

Анонимен

преди 6 години

Хайде - почвайте, пенми писна от фъфлещатанбезъба ***, квото смаинпие, псува и слуша Криско. Малки трбява ... Да разредим стадото.

475

Мощ

преди 6 години

Ходи се лекувай, наистина.Болняк от всякъде си, страх ме е че има такива като тебе.Излизам на вън утре и ще говоря само с патриоти и истински българи, а ти и такива като теб ви пожелавам цял живот в коментарите на подобни сайтове да изгниете !

474

Анонимна

преди 6 години

Вожде,не плаши народа с войни.Преди Великден с тия бомбоубежища голяма истерия, търсеше, търсеше и накрая реши да набуташ цяла София в метрото, дето първо враговете първо него ще взривят. Разбрахме, че от каратето си станал борец на мира, ако искаш да се бориш вземи с теб Цецо и Превела и като тримата мускетари се изправете срещу врага, който в статията остава неизвестен. И стига с тая Русия дето ще ни напада.

473

ОБАВКИНИ МЪРШИ

преди 6 години

ОО ЗНАЧИ ТЕ ДВАМАТА БРАЧЕДИ СЕ СЪБРАЛИ И ПЛЮВАТ НАРЕД А....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

472

Анонимен

преди 6 години

Чукче, щастливо процедурата е водата, хапчета, и с главата напред от терасата Ясно.

471

Анонимен

преди 6 години

Коментиращите тук са страхотен довод, за връщането на лоботомията, като хуманно решение ...

470

Анонимен

преди 6 години

как ще се метне в тая ядрена зима отвън излиза ли се? да си стои на сянка в диспансера.