253

Анонимен

преди 6 години

Що не изкарате фирмите които строят в Младост и да им направят проверки,дали спазват законите и правилата,а се захванали с нея?Да не би тя да строи там?Сега следете събитията в този квартал и в кметството!

252

Анонимен

преди 6 години

Въбоще не трябва да й се обявява името бе , бибипец. Тези работи не трябва да се обявяват, докато НЯМА ПРИСЪДА!Инак всеки постоянно ще завежда дела срещу държавата и ще ги печели и държават ще губи пари заради глупариет акции на ББ. Ако ще най-голямата мутра да си - имаш човешки Права. навремето ББ,, като беше гл.секретар, накара МВР, да пльоснат една мутра по корем пред Хемус с белезниц и стоя 3 часа, докато дойдоха журналистите ....човека осъди България, нито че е мутра!

251

Анонимен

преди 6 години

МВР PICTURES PRESENTS.... Мишо-бирата премиера му беше обещал да не го закачат...да плаща данъци?!?!?!?!

250

Анонимен

преди 6 години

Не може да показавш лицето на ЗАПОДОЗРЯН, който няма ПРИСЪДА. Ей, чен-гета смотани не се научихте!

249

Анонимен

преди 6 години

Е ако и сложат качулка пак всички ще знаем че е тя, става още по-унизително.

248

Анонимен

преди 6 години

Питам защо е нямалал качулка на главата, щом е с белезници? Дори само заради това всякакво обвинение ще падне - ако ще да е взела 10 милиарда, нарушени са човешките й права, и делото не може да мине в нормален съд. Ако нашият съд го допусне Страстбург ще го върне!

247

Анонимен

преди 6 години

Това е лудост. Ако ги било страх от едни мокри кърпичик, можеха да й свалят отпечатъци още в кабинета, и да й вземат чантата, слагането на белезници уронав достойнството, но това да беше - наймалкият проблем. Нямаш право да задържаш човек на пътя щом е с белезниц, колата трябав да е готова - и на секундата да го вкараш вътре, при това НЯМАШ ПРАВО ДА Й ПОКАЗВАШ ЛИЦЕТО? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С КАЧУЛКА, ДОРИ САМО ЗА ТОВА МВР СА ПОДСЪДНИ!

246

Анонимен

преди 6 години

Според закона посредникът е дължен да носи по-голяма отговорност от обвиняемия.Но още като чуете думите "анонимен строителен предприемач" разбирате че е човек на Герб, дори няма нужда да проверяват за името. те най-обичат анонмните доноси.Фактът че тов е бившят регионалел кмет на Герб и че той е най-гласовит в обвинението показва как то се крепи на клечки.

245

Анонимен

преди 6 години

Била е с белезници заради самата процедура за извличане на химични отпечатъци от вещите, до които е имала допир, тоест до белязаните банкноти, наложително е да бъде с белезници, за да не си изтрие ръцете например с мокра кърпичка... Е как не го рабрахте най-накрая! И явно не е постановка, защото химичните проби са установили, че банкнотите са докосвани от обвинената и от посредника.

244

Анонимен

преди 6 години

34 полицаи, държат 5 часа жена 1,60 и тежи 50 килограва нарсред центъра на софия с белезници и не й дават да се срещне с адвокат...това не ви ли нампоня как 5 полицаи не можеха да че справят с Чората, който бе с една вързана ръка на гърба и трябавше да го застрелят, а България бе осъдена в СТрастбург на 2 милиона! това пак стана под мъдроот ръкводство на ББ - главен секретар.

243

юридически термини

преди 6 години

Всеки е НЕВИНЕН до доказване на противнотоАко в съда те оправдаят, поради лиса на доказателства - си НЕВИНОВЕНако те викнат на разпит, може да ЗАПОДОЗРЯН или СВИДЕТЕЛАко те Арестуват си ОБВИНЯЕМ, но продължаваш да си НЕВИНЕН, докато се доакже противнотоЕдва ако влеве присъда на последна и те обявята за ВИНОВЕН ставаш такъв!

242

Анонимен

преди 6 години

248 - ти не си наред. Тя е регионален кмет, ако побегне край с авторитета й, край с живота й. когато си с такъв висок ранг се стремиш да си изчистиш името, викаш адвокати.кажи ми кой политик си виждал сбелезници? Софиянски? Цветанов?Задържането с белезници посред бяла на пътя продължителон време дори да си най-обикновен човек е унижение и всеки може да съди полицията, щом не е доказано, че е виновен. пи презумпция се приема че е невиннен.

241

Анонимен

преди 6 години

Интересната подробност е че ПОСРЕДНИКЪТ с 14х евро е Бившият кмет на района от ГЕРБ .Много вероятно е той да е организатора на всички. Кметицата не се е срещала с фирмата ,той се е срещал и е уговарял подкупа.

240

Анонимен

преди 6 години

Комунистическите *** тука искат да изкарат че искане за подкуп от 1 милион ебро е дреболия и за това тази кметица не била опасна. Та защо се били концентрирали на нея. Ми те навсякъде по света подкуп за 1 мил. евро са си големи пари.

239

Анонимен

преди 6 години

И какви са тези изявления на полицията?каква увереност строи! ако я разпитват - задържат - следствието би трябвало да продължава, т.е. би трябвало да излязат само с кратко комунике, че е задържана за 72 часа и по случая се води следствие. Всякакив други изказвания показват, че случая е предрешен, и доказват че Иванчева лесно ще ги осъди!

238

Анонимен

преди 6 години

244 - естестествено че са глупости. за да те задържат за 24 часа трябав да имат нещо в което да те подозират, на бааз някакви улики. За да те задържат за 72 часа трябва и нещо повече, например разминаване в показания на свидетели или някаков доказателство.Освен това не може да арестуваш някого без заповед. Заповед се взима от съдия или прокурор на бааз доказателство.И обиск не може да правиш без дзаповед, иначе не важи в съда. не можеш да бавиш адвокат.

237

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 238Ще седи ако трябва и 10 часа, това го решава водещият разследването. Който впрочем трябва да е крайно куха лейка, ако при такъв случай я прибере веднага и изземе парите ей така, да ги насипе в една торба, за да могат после адвокатите да го развинтят, че не е направил оглед като хората, че не са описани и т.н. А за белезниците преценката е пак на разследващия. Лично аз мисля, че това е правилно, насред София са, може да побегне, да се хвърли пред кола, да си прегризе жилите и т.н.

236

Анонимен

преди 6 години

Направо ще се учудя ако след 2-3 год.влачене и отлагане на делото тази влезе в затвора! В Бг е така! Доказателства има но са невинни!

235

Анонимен

преди 6 години

на мен ми е интересно друго - всички знаят колко много краде Фандъкова. Кадием не веднъж се е оплаквал и е вадил пислемни доказателства - фактури, доклади и т.н. Защо Прокуратурата мълчи? когато обаеч става дума за кметица Неудобна на Герб - веднага скочиха. Шоуто е пълно!

234

Анонимен

преди 6 години

Това, дето полицията можело да задържа когото и да било само със съмнения за престъпление за 72 часа, и после ако се окажело, че е невинен и го пуснат не можел да съди държавата са пълни глупости! ПАЛЯЧОВЦИ!