93

АНТИ

преди 6 години

ГЕРБ профукаха ги много милиони,ГЕРБ профукаха ги много милиони,а електората вятъра да гони,а електората вятъра да гони.Колко вярвахте му на бате ви Боко,колко вярвахте му на бате ви Боко ?!Евробъдещето не дойде и толкоз,евробъдещето не дойде и толкоз.

92

дд

преди 6 години

честен политик хванат с подкуп браво !

91

КАПАН, НЕ-КАПАН

преди 6 години

...ПАРИТЕ У КОЛАТА СА ФАКТ!АЙДЕ СЕГА ,....ХОДИ ДОКАЗВАЙ , КОЛКО Е "ЧЕСТНА" КОМУНЯГАТА ХА,ХА,ХАААААААААА...КВАТО -КРУШОВИЦАТА ...ТАКИВА И ФРИЗЬОРКИТЕ Й....!!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Бойко разчисти пречката за строежа на турската фирма Гаранти Коза, тъй като кметицата първо искаше да уволни районния архитект, който издаде разрешителното въпреки забраната й, а после хвана турската фирма в строителни нарушения, поради което я охранителите й я блъскаха. Достатъчно беше Баце да й скрои шапка и вече турските му приятелчета могат да си строят на воля.

89

Анонимен

преди 6 години

tam polovinata slugiteli i te sa za pandelata barabar s nej.

88

РадиоЕреван отговаря

преди 6 години

Иванчева беше пресолена.

87

Анонимен

преди 6 години

Искаме и във Варна такива акции,няма само Софето да има шоу.

86

реалист

преди 6 години

Много просто, ако не било построено нищо докато е била кметица, със сигурност е мероприятие на мафията ГЕРБ.

85

Andreshko

преди 6 години

Както сега искат да застроят зелените площи в София,така ще направят и в Банско,освен ски пистите ще има и строителство и който им се опъне ще има подхвърлени куфарчета с пари и изгонен от държавната администрация.

84

Анонимен

преди 6 години

Кога ще арестуват МИЛИАРДЕРА?

83

Анонимен

преди 6 години

Да, много правилно е казано, у нас мафията си и а цялата държава. Купила е хиляди чиновници, които и съдействат срещу добро заплащане, обслужват я с нежност и топлота. Жената се бореше да не се презастроява, но кой ти дава. Тиквата се е спотаил защото е дал благословията си, да се даде урок на непослушните и независимите. Да си знаят, като не кихат нагоре, мафията ударва яко и пред стотици граждани. И те да си знаят, като си трайкат, няма да има наказание. Ще си живеят в мизерийката и страха.

82

Анонимен

преди 6 години

А Биби кога с прангите. вчера се мляска и прегръща със най-големия бандит на запад.балкани тачи змията -дрога и трафик на чов .органи, *** нищо...

81

БС

преди 6 години

Няма да се учудя , ако това е 100% капан за тази госпожа, направен от големите мафиоти.

80

Кобра 007

преди 6 години

Очилатата кметица като е нввинна защо е взела кинтите? Дали пък не се е правила на ,,разследваща журналистка"? сЕГА ТАКА ЩЕ ТВЪРДИ ,,Взеха парите за да докажа еди какво сиу" Комунистката е за затвора,веднага! Обаче има и от твоите хора г-н премиер,какво прави Цецо?

79

Жоре от Младост 5

преди 6 години

Откак тази беше набедена за кметица на ЖеКа-то станахме като Катанга. Всички градинки са затрупани с ***, междублоковите пространства са като сметища, няма и един нов бордюр сложен....всичко е на пропадлък. Хич не ми е жал за нея- тя горката е толкоз ***, че като нищо са я плъзнали по пързалката и понеже лакомията и край няма е клъвнала стръвта. Просто толкоз си може очилатата фризьорка...

78

на квартира

преди 6 години

Избирането на тая за кмет показва колко *** хора има в държавата. За всеки с 2 грама мозък беше ясно, че тая е просто ПР. Избраха я защото се появила на няколко протеста срещу застрояването. И защото имала фирма (още има кухи парчета с мозък от Бай Тошево време, които си мислят, че като имаш фирма значи си голяма работа). Не че другата кандидатка беше кой знае какво, но поне застана зад биографията си. За тая си беше ясно, че е просто голяма уста и нищо повече.

77

Анонимен

преди 6 години

Тоест от статията се подразбира: "Едвам я навиха да ги вземе тея 70000 еврона - ерго - невинна е"

76

Анонимен

преди 6 години

АМИ КАТО НЕ ДАВА ИМОТИТЕ НА ХОРАТА ДА БЪДАТ ЗАСТРОЕНИ ЗА НОВОТО СИТИ

75

Andreshko

преди 6 години

Че е сготвена Иванчева е ясно,а КОЙ е главния готвач?

74

реалист

преди 6 години

"СГОТВЕНА" ИЛИ НЕ КМЕТИЦАТА И В ДВАТА СЛУЧАЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА КОРУПЦИЯ. ПАК ГИ ИЗБИРАЙТЕ ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ЦИРКОВЕ КАТО ДНЕШНИЯ.