150

до 151

преди 6 години

Колата и е издухан общински Шевролет.

149

Анонимен

преди 6 години

Най-сетне една добра новина!

148

Анонимен

преди 6 години

Невярам да са изкоренили корупцията в общината. Замазват очите на хората и премахват политически противници. Значи когато увеличават билета няма корупция и не вкарват хора в затворите.

147

Анонимен

преди 6 години

Колко и струва колата ПИТАМ ВЕЛИКИТЕ И ЗАЩИТНИЦИ??Това от кметската заплата и от частния фризьорски салон ли е,той къде се намира,колко е голям,какви са цените и как са се озовали десеткихиляди евро у нея??Нас..хте се пак другари,виЯ сте като ониЯ ама много ви големи устите а в партията ви и нейните разклонения милионер до милионера,нали сте социалисти бе и бедни зелени,откъде тия милиони!Какво петно сложи тая на семейството си па,,ка заспала!

146

Анонимен

преди 6 години

щом журналята са там преди полицията, дето се вика - мега очевидната постановка :)Хич не й трябваше на тая женица да се хваща, сега ще има да я разкарват по съдилищата, виновна, невинна-все тая.

145

Бай иван

преди 6 години

Долните коментари само показват неефективността на съдебната ни система, полиция и прокуроатура. Дори и да е виновна и да бъде осъдена когато в обществото има съмнение за конспирация то обезмисля работата на работещите институцияТъй че каквото и да стане в няс че остане чувството че този човек е "натопен"

144

Анонимен

преди 6 години

Най-сетне оттървахме се от фризьорката, наред е учителката

143

Анонимен

преди 6 години

от клозета, в клозета

142

рушвети!

преди 6 години

ето какво да се очаква в "нормална държава" под егидата на комунисти и Кадиев!

141

Факт

преди 6 години

Тя беше външна за системата,и хоп постановка....

140

за сведение

преди 6 години

Кметът няма никакви правомощия да издава разрешителни за строеж.

139

king_for_a_day

преди 6 години

Скроиха и номер. Очакваше се :(

138

Анонимен

преди 6 години

Тази е била неудобна или неподкупна и са и скроили номер с капан,това се вижда с просто око и без да си специалист!

137

До 134

преди 6 години

И кой казва, че е топнала човката? Ами ако не е? Ама хич не може да е постановка, викаш...

136

Анонимен

преди 6 години

Наказаха я тая не за друго ами защото се правеше на неопетнена другарката протеже на комуниста Кадиев и подкрепена както и Фърчилков от Фтентичнодесните на принципа ОФ против ГЕРБ и я сготвиха на бавен огън,много беше щураво това чак Младост да станел отделен град,бива бива отвеяност но чак до там?!Обаче погледнах реакциите при Фтентчинодеснозелените, всички бранят комунистическото протеже пак на принципа ОФ против ГЕРБ А ФАНДЪКА ДА ПОГЛЕДНЕ АСФАЛТА НА БУЛЕВАРДА И ДА СЕ ЗАСРАМИ И ТАЯ НЕФЕЛНИЦА!

135

jojo

преди 6 години

Е бе няма ли честен човек в тая дупка ... ? Само *** ли има в тая държава?

134

Анонимен

преди 6 години

Бях наблизо и видях всичко. Бяха спрели цялото движение на кръстовището и полицаи с качулки на главите я арестуваха с белезници. Много приличаше на показна наказателна акция. А като се има предвид, че точно тя иска президентът да наложи вето върху закон, разрешаващ застрояването на зелените площи в София...какво повече има да се говори. Сами си правете изводи!

133

opetkov

преди 6 години

До Ангел Най-вероятно е написаното тук да е абсолютна лъжа. Не е кметицата, която дава разрешителни за строеж, а архитекта на района. Без него тя не пее. Освен това никой не би искал или дал такъв подкуп за едно смешно разрешително.

132

Наемателя

преди 6 години

За това ли 1 кв.м. в София струва 1200 евра? Балонът ще гръмне сега :))))))))))))

131

Анонимен

преди 6 години

Активно мероприятие или не, топнала е човката, ще лежи и плаща.