26

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин защитава един сатрап, убиец, изверг... - и по този начин се солидаризира с него...

25

Анонимен

преди 6 години

Па като се искат, да се вземат. Интересно кой е мъжкият?

24

Анонимен

преди 6 години

26 Зомбящика ли ти каза че са свалени 71 ракети. Толкова си наивен горкия

23

Анонимен

преди 6 години

до 30 *** нарушава. Крим е бил винаги руски. Набий си го в кухaта чутурa веднъж завинаги, ДЖЕНДЪРЮ!

22

Анонимен

преди 6 години

Недоказана хим. атака, безмислени ракетни удари по празни сгради... Целта - да се покаже колко велик е ФАЩ. Само не разбрах марионетките змей и макарон, трябваше да "легитимират" целият този цирк ли, що ли.

21

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"Ердоган е интересчия и лицемер винаги"...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------"С какъвто се събереш... - такъв ставаш"... - "Търколило се гърнето... - намерило си похлупака"...

20

с бракувани ракети

преди 6 години

От 103 ракети, 71 свалени от сирийската армия. Агресорите с бракувани ракети ли са стреляли или с карнавални?

19

Анонимен

преди 6 години

do 19 Ти още вчера не разбра ли че ракетите са ударили празни складове, защото са били предупредени сирийците за ударите и точно къде ще паднат ракетите. Защо мислиш няма жертви? Всичко е жалка пародия на военна атака.

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А попитал ли го е, дали сваленият му изтребител, убийството на пилота му и убийството на посланика му... - представлява нарушение на устава на ООН...

17

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е интересчия и лицемер винаги.

16

И още

преди 6 години

До АнонименКой рекитира европейските страни ,с доставките на газ ...??УСА рекетират европейските страни да им купуват скъпия газ.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако американските удари бяха извършени по обекти, където се съхранява химическо оръжие, ефектът от бомбардирането щеше да бъде същият като от употребата на химическо оръжие, заради разпръскването му от взривовете. Това бяха удари в градове и досега щеше да има жертви на заразяване с разпръснатите химически вещества. А досега такова нещо не се е чуло, т. е. американците са бомбардирали нещо различно от това, което твърдят.

14

Оскотял Ав$тралиец

преди 6 години

То и тук разни *** ми нарушават правата като нахълтват в кашона ми да ме обладават ама съм безпомощен понеже съм нелегален имигрант в Оз и не смея да се оплача щото веднага ще ме депортират в БГ

13

Анонимен

преди 6 години

До ИнтересноЗначи, че харесваш хора, които на практика реализират произнесените от тях по-рано дивотии? А какво ще кажеш относно страшните и на места безумни заплахи на рижия срещу Ким, останали без реализация?

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой нападна Южна Осетия ,кой анексира Крим ,кой започна войната в Украйна Не знаеш, затова питаш. Отговор. Грузия нападна Южна Осетия, Путин изпревари Доналд Кук в Крим, Десен сектор започна войната в Украйна.

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп заяви, че се нанасят прецизни удари по "обекти за производство на химически оръжия"==============Вникнете в казаното!Този изключителен човек имал намерение с томахавки и ракети "въздъх-повърхност" да унищожи обектите за производство на химически оръжия.Изминаха повече от 24 часа от ударите. Защо не каже колко броя лаборатопии и обекти за производство на химически оръжия са унищожени?Има ли заблуден, вярващ в удивителната победа на тройният агресор?

10

сетил се

преди 6 години

В Крим такова нещо нямаше.

9

Бай иван

преди 6 години

Като цяло ООН е неефективно. Русия, САЩ, Китай, UK и Франция могат да си правят каквото искат. Един на друг си налагат вето, не се с6образяват с него и т.н.Едните решават да си анексират Крим щото тъй им уйдисва, другите да си бомбят по Сирия щото тъй им уйдисва. И в същото време очакват другите държави да се съобразяват с ООН.

8

Анонимен

преди 6 години

Путин и Ердоган.Чудесна двойка.Лика прилика.

7

Анонимен

преди 6 години

"Каква е тази нация, която би искала да бъде свързвана с масовото убийство на невинни мъже, жени и деца?", попитал президентът на САЩ.Може би това е нацията на съвестта на която тежат атомните бомби в Хирошима и Нагасаки и употребата на химическо оръжие във Виетнам, нацията на съвестта на която тежи смъртта на над 100 000 мирни жители на Ирак, нацията съставена от заселници, изтребили местното население на цял континент, където робството е било нормална практика доскоро.