161

изборът е ваш

преди 6 години

Русия изпраща привети, с крилати ракети! Ако искате от Каспийско море, ако искате от Средиземно. Изборът е ваш!

160

кккк

преди 6 години

Всичко започна с наглата агресия в Косово. САЩ е виновни и сега ще си плати.

159

До ЧЕГЕВАРА

преди 6 години

E как кой? Американците избиха стотици вагнеровци без да им мигне окото, що си мислиш, че сега ще им пука?

158

Анонимен

преди 6 години

солдатите бягат - спор нямаТръмп може да е всякакъв, но направи Русия за смях

157

Анонимен

преди 6 години

ВАЖНОТО Е ВСИЧКИ ПУТИНОФИЛОФИТЕЦИ ДА ИЗМРАТ !!!!!!!!!!!!!!

156

Анонимен

преди 6 години

Работил съм с американски и руски военни. Американците са добре екипирани и хранени, много дисциплинирани. Руснаците не са, по-безотговорни но при едни демонстрации на американците им падна шапката! Руснаците показаха такива умения, че американците ахнаха. На едните се плаща, на вторите не, задължителна служба. Историята го е показала, който е подценил руснака, Русия му е дошла на гости.Тук се подиграват на Русия но това са много глупави хора.Разликата м/у Русия и САЩ е в мотивацията на военните

155

Kr

преди 6 години

Всъщност ще бъде честно - да умреш за демокрация ...Цялата Европа - от Париж до Москва - ще бъде изгоряла земя.

154

ХАХАХАХАХААААААААААА

преди 6 години

До АнонименМНОГО ДЖЕНДАРИ ТУК БЕ--КЕСИЯТА ОТ КОЗЯК ЯКО СЕ Е РАЗВЪРЗАЛА....ХАХАХАХАХАХАА

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен158 ХОМОФИЛОПИТЕЦИТЕ СА ИЗЧАДИЯ НА АДА БЕЗ ГРАМ ЧОВЕЧНОСТ УБИВАЩО ЗА ПАРИ И ПРАВАТА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ И ТРИПОЛОВИТЕ ,БЕЗБОЖНО ИЛИЦЕМЕРНО .

152

Наскоро

преди 6 години

САЩ до избиха отрепките от Вагнер , но медиите нищи не съобщиха за Вагнер 2Сега няма как да се скрие ушкия резил!Венсеремос, Тръмп!Истинските българи са с теб!

151

Анонимен

преди 6 години

Генерал Колев преди 100 години така е пердашил непобедимата армия, че още им държи влага...След това русия губи над 1 млн.кв.км включително и КримПоклон пред паметта на нашите герои, които забравихме заради съветската окупация и презтъпната комунистическа диктатура

150

Дияна

преди 6 години

Само обратните в Българияя ги е страх повече от американците в Сирия

149

Анонимен до 160

преди 6 години

За памперсите можеш да питаш морячетата от Доналд Кук и пилота на F 22 след като сушката се приближил.Те ще ти кажат как се използват памперси по предназначиние.

148

Анонимен

преди 6 години

Доста американско желязо ще има по дъното в случай, че шашавия перукиран *** рши да атакува Сирия. Все пак се надявам, че има сериозни и адекватни хора сред съветниците му, които да спрат или поне да ограничат безумието му в приемливи граници.

147

ДЖЕНДЪРЧЕ

преди 6 години

До Анонимен158ТИ КЪДЕ ЩЕ ЗАВРЕШ АКО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ РАКЕТИТЕ--НА *** ВЪВ ФУРНАТА ЛИ...ЗА ЖЪЛТИ ЦЕНТОВЕ СТЕ ГОТОВИ ДЪРЖАВАТА СИ ДА ПРОДАДЕТЕ--ОТКАЧАЛКИ ОТ 4 КМ СТЕ

146

Анонимен

преди 6 години

Руските кораби се измъкват от Сирия в походен ред, а не в боен. Вижда се на сателитните снимки. Изнасят се покрай турския бряг за да не пречат на господарите в Средиземно море. Тези лъжи дето ги пишете вече не минават, има достатъчно информация, дори има регистри за фалшивите новини където човек може да погледне и да има едно наум

145

Анонимен

преди 6 години

Всичко започна с наглата агресия в Крим. Русия е виновна и сега ще си плати. Руснаците ще страдат, но не ги съжалявам. Явно им харесва да са велики на хартия и бедни в реалността.

144

България ще се

преди 6 години

Освободи от руско робство, когато Тръмп Велики начука канчето на плешивата кремълска Борджия!Амин!

143

кккк

преди 6 години

в Румъния - повече 17 цели за ядрени удари.

142

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГенерал Колев преди 100 години така е пердашил непобедимата армия, че още им държи влага...Следствие на този пердах само след няколко месеца на България й вземат Беломорието, налагат й репарации т.н. Победата май се нарича Втора национална катастрофа.