134

Анонимен

преди 6 години

Българинът от всичко разбира вече, дори от международно право. Екстрадиции, спогодби, всичко му е ясно. Аборт и износ на оръжия за ембаргова държава са му едно и също.

133

Анонимен

преди 6 години

Сред заподозряните сигурно е и чистачката на офица , че е осигурила идеални хигенни ъсловия , с което е застрашила националната сигурност на САЩ.

132

анонимен

преди 6 години

сега убедихте ли се че нямаме никаква работа с тези убийци всички договори дасе разтрогнат очаквам дела и по сета ам централи също никакви визи иинвестиции от сащ всичко ще ни излезе през носа

131

Анонимен

преди 6 години

Дано поне покрай този случай поне малко ви се изясни каква е разликата между САЩ, които са ИСТИНСКА ДЪРЖАВА, в която се спазват ЗАКОНИТЕ.И разградения двор Бантустан, командван от Боко Тиквата по телефона.

130

ex

преди 6 години

Да обявим война на САЩ и да се предадем.После да ни приемат за нов ЩАТ и тогава да изискват екстрадиране.Иначе държава по-млада от оградата на баба ми на село ще ми диктува какво да правя???!!!!За какви се мислят САЩ?!То и България когато е била на годините на САЩ като държава е била страшилище за региона тук,но индианци не сме искали да ни екстрадират!

129

Анонимен

преди 6 години

До до 120Ти въобще наясно ли си с търговското право и как се регистрира фирма , що не идеш да си регистрираш фирма в САЩ по българските закони.

128

Анонимен

преди 6 години

Съда си знае работата а проблема не е с екстрадацията Може да бъде екстрадиран от всяка държава в която се установи което означава1 Не може да съ върне в САЩ ако е извършил нещо нередно2 Не може да се установи никъде другаде освен в България ако е извършил нещо нередно3 Не може дори да напусне границите на България без риск да бъде задържан и отведен в САЩ4 Ако има достатъчно средства да плати гаранция и е невиновен най-добре е да се съгласи на екстрадация и да изчака оправдателната присъда в САЩ

127

Пич

преди 6 години

"ова е все едно германска адвокатска кантора да заведе дела срещу цяла България, че сваля незаконно филми и да треснат на всеки българин по 1000 евро"А ти чувал ли си САЩ да искат да "треснат на всеки българин по 1000 евро глоба"?! Напротив, САЩ се занимават само със сериозни неща, за които имат сериозни доказателства. По този начин спряха (заедно с ЕС) производството на пиратски дискове, което беше национален спорт през 90-те. Могат да се размрънкат за торентите също, но не им се занимава.

126

Гробокопач

преди 6 години

До до 120на маерикански фирми ще бъде забранено да имат офиси в България. Това е заплаха за националната сигурност.

125

Анонимен

преди 6 години

По време на скючване на сделките България и ЕС не са били наложили ембарго на Сирия , некой хитър американец се е възползвал от това и е открил тук фирма за да заобиколи ембаргото. Желяз договори за доставка не е подписвал ,да си дърпат и съдят шефовете му .Ааааа верно , те са американски бизнесмени и за тях законите не важат.

124

Анонимен

преди 6 години

Започвам да си мисля, че тия пичове и арабските им шефчета са си завъртяли една хубава схемичка и са си мислели, че в България никой няма да ги намери.

123

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименВърне ли се в България, независимо, какво пестъпление е извършил в Америка е под защитата на Българският Саракт. Защита, ***! Наясно ли си?

122

до 120

преди 6 години

Фирмата не е българска, а американска. Това, че е имала офис в България не означава, че не отговаря по Законите на САЩ.

121

Анонимен

преди 6 години

До sgsdgvто ембаргото не е американско а международно бре :) или викаш що па да не си връткаме далаверите като едно време в юговойната, па ако стане нещо ще събереме протестърите около на щат в посольството на путинчо

120

"-"

преди 6 години

Превърнаха Бг в хАмериканска колония а населението ни в колониални роби!!!

119

до 113

преди 6 години

Не разсъждавай много какво било все едно. Тия неща си ги разправяй в къщи или в кръчмата.Хората имат закони и не се интересуват от твоето мнение.Има органи, които са назначени да спазват законите и за това вземат заплата.Не сравнявай всичко с БГ.Тук държава просто няма. Отсъства.

118

Анонимен

преди 6 години

Нещата са много относителни, важно е да се види какъв точно договор е имало момчето с въпросното фирма, най-добре е първо да се изяснят нещата, а не да бързаме да клякаме на хамерика и да го здаваме

117

Гробокопач

преди 6 години

До ПичТия спогодби, като дойда на власт, ще бъдат разтурен, а такива като теб, ликвидирани, без остатък, тъй като не се вместват в хастара на новата Българска държава. Затва говори, аз съм злопаметен и помня *** като теб!

116

sgsdgv

преди 6 години

е как така имаш трудов договор с българска фирма пък важи американското ембарго ? американците да си санкционират служителите на американските фирмитази спогодба с уса трябва да се денонсира, неравноправна е, направо робскапак според нея в япония един американски войник беше изнасилил и убил една жена и не могат да го пипнат - как ви се струва това? Американските войници могат да си правят всичко в бг, това не го е имало и по времето на ссср

115

Анонимен

преди 6 години

Да ги икстрадират,ама *** ха и терористите,ще ми работят те.Тук всички тря да са на помощи.