65

Байфидан

преди 6 години

До 70. Е, браво, страхотна подкрепа за Русия, щом с нея е и Северна Корея. А ядрената война, ако не си наясно, ще унищожи всички, тъппак.

64

Анонимен

преди 6 години

Русия не е сама . Тя е подкрепянаот Китай , Иран , Северна Корея ,Турция няма да се намеси срещуРусия защото вече ядоха тоягата .На страната на сащ са францияи мелкобритания , а полша се еснишила и разсъждава дълбокомислено . Ядренатавойна ще продължи 30 минути .

63

рубашка

преди 6 години

До стар набор. Абсолютни глуппости си написал - типично за зомбиран путьофил.

62

НОЙ

преди 6 години

ВЛИЗА СЪВЕТНИКА НА ПУТИН И МУ КАЗВА :- ДРУГАРЮ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ , ГОСПОЖА МЕРКЕЛ Е БРЕМЕННА !- НАИСТИНА ?- ДА.- ОСВЕН МЕН , ИМА ЛИ ДРУГИ ЗАПОДОЗРЕНИ ?- НЕ !

61

Анонимен

преди 6 години

Като знам какви заплахи имаше по адрес на мижавата държавица на Ким, ала като имат ядрен арсенал, само със заплахите си останаха. Сега пак има някаква голяма готовност от запад за война, ала много винмават да не я обявят, за да не се на се рат. Лошото е че сирийския народ го довършиха тези миротворци. Кога ще платят стотици милиарди на този народ за обезщетение за причинените им злочинства.

60

И те така

преди 6 години

Е па, ке поодат, ке поодат, па пак при Русия ке се върнат за газ и нефт... На колене.

59

Анонимен

преди 6 години

Американците повтарят същия лъжлив сценарий като с Ирак. Уж Садам имал химически оръжия и съсипаха държавата и сега крадат прирадните й ресурси.

58

Ф.С.В.

преди 6 години

Хитлер преди 70 г е бил прав за някои ЕТНОСИ_- За съжаление най "пострадалият" народ - АМА най "изстрадалият" от Втората Световна Война сега иска да направи същото за Целият Свят!! Милиони жертви има от други народи ..Но за тях се мълчи !! -- Трябва един път за винаги да се спре Американо-еврейската намеса в сеене на войни раздори граждански войни - убиване на "диктатори" и ВМЕНЯВАНЕ НА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ с привкус на КОКА КОЛА и МАКДОНАЛДС ! -Европейските народи не харесват ТОЗИ КОВАРЕН НАРОД

57

факт

преди 6 години

Лъжлива пропагандна статия - гнус! Спорен нея Запада са светци, а Русия - Сатана! И никой не се интересува от истината.

56

Анонимен

преди 6 години

Руските мошеници 4 дни протакаха проверките на ОЗХО спъваха работата на ООН и сега когато изгориха труповете на отровените деца 180 на брой решиха да пуснат експертите в тотално зачистените от трупове и хора райони. Няма да и се размине на Русия, както и да си върти ***.

55

До 61

преди 6 години

Защото Путин е опасно луд и е на крачка да унищожи света (вкл. и България разбира се).А ставаше дума за икономическо изоставане, а не за военно.

54

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия е по-зле от Китай и Индия, защо е тоя страх от нея?

53

Анонимен

преди 6 години

При една война какви стелтове, какви глупости, те като сринат летищата къде ще им кацне стелта - в някое оране ли? Добре че има ядрено възпиране, защото отдавна алчността на империите да е довела до трета световна и последна война поради измирането на човечеството.

52

Анонимен

преди 6 години

Едновременно с атаката наамериканската ескадра трябвада бъдат ударени незаконнитебази, който строят на сирийскатеритория .

51

Анонимен

преди 6 години

Прочетете устава на ООН и ще видите кой е агресорът. Кой нарушава собствения си подпис.

50

Боби

преди 6 години

До Анонимен 50Разбираш ли Братчет95% от радарите са в тъй наречения 3 сантиметров обхват(това са технически подробности които много малко хора искат да знаят) защото не се влияе от атмосферните условия. СТЕЛТ Ф-117, Ф-22, Б-2 и Ф-35 са оптимизирани да се крият от радарите в този диапазон и го правят добре.Само че Германия ВСВ ползваше радари в метровия и 15см диапазон и СТЕЛТ се виждат на стотици километри.Русия и Китай добавиха вече модерни подобни радари към своята ПВО СТЕЛТ НЕ ГИ ПЛАШИ

49

Стар набор

преди 6 години

Няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТО за използване на хим.оръжия от Сирийската Армия. Този филм сме го гледали и в Ирак. Нагласени клипове с деца с големи очи, умишлено да възбудят състрадание у зрителите. А в болницата в Дума не е постъпил нито един пострадал. Отново лъжи, лъжи и пак лъжи, за да се намери "повод" за атака срещу Асад.

48

Анонимен

преди 6 години

Геополитически погледнато Русия едва ли е сама срещу света. Останалите велики държави знаят, че ако Русия клекне те ще са следващите. От 8 милиарда население на света, на страната на Русия малко или повече са половин Латинска Америка, вижте речта на боливиеца в ООН - убийствена, 20 процента от Африка, половин Европа, при война ще е пас, Китай, Индия, Иран, Виетнам, Филипините, Казахстан а това е половината население и повечето ресурси на света.

47

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да се задействат всички космически, вселенски и галактически оръжия на ***. Опс...те били сделани само в госфилм! :)

46

Памят

преди 6 години

Западът и НАТО не могат да понесат факта, че Сирийското законно правителство излезе победител от тази от вън причинена война. Затова се чудят по какъв начин още да разпалват конфликта. Експерите пратени от ООН установиха още преди година-две, че Сирийската Армия не разполага с химически оръжия. Сега Западът и СатаНАТО отново лъжат, подобно на Тони Блеър и американците през 2003, когато свалиха Садам Хюсеин в Ирак. Поводът беше "наличие на химическо оръжие", спомняте си, нали ?