8

Анонимен

преди 6 години

Много варианти имали. Ами да почват най-сетне...

7

Осман

преди 6 години

Много "хуманни" и загрижени тези американци . Навсякъде сеят смърт и "демокрация" . Отговорни са за смърта на над 2 милиона в Ирак. За безбройните изнасилвания на 12 годишни иракчанки от американските солджери. Оня Обонго пък обеща да закрие Гуантанамо и му присъдиха нобелова награда за мир. Разбира се не закриха Гуантанамо. В Израел трепят арабите с бойни куршуми даже с танкове. Тръмп бил загрижен. Убийците никога не са загрижени.

6

до 5

преди 6 години

Извинявай, исках + да ти дам... и аз си мисля същото цял ден, но дано грешим, дано има мир!!!!

5

анонимен

преди 6 години

убийци и вие ще си платите най после 200 години само войни и смърт носитенай после да изчезнете от лицето на земята и който остане да живее спокойно и вмир без оръжия с книги и култура

4

Анонимен

преди 6 години

Третата световна война последна за цялото човечество наближава провокирана от без мозъчните политици на САЩ.

3

:(

преди 6 години

Сега стана лошо, много лошо. Дано не съм лош пророк но Третата световна наближава...

2

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е Сащ да използват ядрени ракети срещу всички мюсюлмански държави така няма да имаме проблеми с пренаселеността на планетата Земя!

1

ктт

преди 6 години

Тоз напикан дъртак от ЦРУ да си го трепат.Русия щяла да му плаща , Учителите щял да въоръжава,че да се стрелят още по на гьотере в училищата...Друга такава шматка щял децата с обли камъни да снабдява срещу тамошните масови убийци...Тез май изперкаха..