43

до кога

преди 6 години

Едни и същи деца в различни градове уж обгазени или мъртви,организацията белите каски е терористична структура.

42

Анонимен

преди 6 години

Кръволока Путин няма насищане с невинна детска кръв, но скоро *** ще си получи заслуженото! Колко и да отричат, Бог вижда всичко и престъпленията срещу човечеството няма как да им се разминат без Божието наказание! Амин!

41

до Ердоган

преди 6 години

Кво изпращаш бежанците в Европа бе , за да получаваш пари ли ?!Насочи всички бежанци към Русия защото тя е виновна ,че подкрепя "законната" тоталитарна власт срещу която се бори целият сирийски народ , ама според руските диваци трябва да се помага на тази "законна" тоталитарна власт докато се унищожи и последният сириец желаещ да живее в свободна и демократична страна !

40

Анонимен

преди 6 години

Ха така. Браво Веси, браво Сашко и всички други набедени Джурналисти засипваите ни с новини през час. И най важното да не забравите Русия и Путин са виновни.

39

45

преди 6 години

Нарочно е използвана датата на Великден. Силите на злото се подготвят за поредна война срещу християните. Когато скоро започне световното по футбол, очаквайте още такива провокации от антихристияните.

38

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е най-великия политик и държавник.

37

Анонимен

преди 6 години

ПУТИНОФИЛИТЕ И РУСИЯ СА В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ВЕЧЕ!!!ЖАЛКО, ЧЕ ДИПЛОМАТИТЕ НА РУСИЯ НЕ СА ИЗГОНЕНИ ОТ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ!!!

36

не на лъжата

преди 6 години

Странно е защо "журналистите"на този сайт пускат лъжи и не потвърдени новини и то от терористите,ако бяхме в Америка по патриотичния закон този сайт щеше да лежи в лагера Гоантанамо.

35

Боко

преди 6 години

Браво на Борисов, че удържа мъжка позиция и сега не е нужно да се червим, че като безъчни последователи козируваме на развитите западни държави! След, като целия театър излезе наяве ми е много интересно, как ще обяснят на бизнеса и икономиката влошените отношения с Русия и то без причина! Щото утре ще искат пак да ги изберат, а те действат, като безгласни марионетки!Тъпичко...

34

Tatul

преди 6 години

Тъпите кравари използваха това с химическото оръжие много пъти. Свалиха режимите на Кадафи и Садам под същия претекст и всяха хаос в света. Естествено такова не намериха. Този път обаче май се заиграха не с когото трябва. Тръмп да не го постигне участта на Наполеон и Хитлер...

33

Анонимен

преди 6 години

ПУТИНОФИЛИТЕ ВСИЧКИТЕ СА С ВЛЕЗЛИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!

32

Анонимен

преди 6 години

До 30Ама много си ***.

31

Анонимен

преди 6 години

МАСОВИ УБИЙЦИ ТОВА СА НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ!!!

30

Анонимен

преди 6 години

ЖАЛКО, ЧЕ И ПУТИН И РУСИЯ СА ЖИВИ ОЩЕ!

29

тези ли

преди 6 години

Фейк Нюз

28

дано

преди 6 години

ги достигне проклятието на тези дечица от снимката !Руски и.зроди ,за да постигнат мръсните си цели , не жалят дори и децата !

27

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия и Владимир Путин. Долу Краваристан.

26

Нима?

преди 6 години

Пак предположения... Е как пък от 500 човека само жени и деца успяха избирателно да отровят?! Нека позная, още няма нито една жертва и накрая всички ще се оправят и ще заживеят мирно и щастливо!Интересно как срещу Русия всички скачат за ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, а срещу САЩ за доказани зверства и престъпления... всички си мълчат!В интересен свят живеем!Ама нищо, нали благодатния огън слезе, значи всичко ще е наред, овците могат да бъдат спокойни!

25

да

преди 6 години

Това е провокация с цел да се нанесе удар по Дамаск,само слабоумни и болни вярват на САЩ.

24

Факт!

преди 6 години

Руската *** е най-хубавата ***!