64

Анонимен

преди 6 години

Сега се разбира кой и къде прави нови "документи "! :) Само после да ни пробутват, че са правови държави..... Или за правителства и служби законите не важат! :)

63

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН е агент на САЩ.ЗА ТОВА ИМА ДОКАЗАНИ ФАКТИ.

62

А

преди 6 години

ТЕ РАЗПИЛЯХА ЦЯЛ ИРАК,ИЗБИХА ХИЛЯДИ ЗА ЕДНА ЛЪЖА,СТАВА ВЪПРОС ЗА АНГЛИЯ,ПЪК ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ ИМ СЕ МОТАЯТ В КРАКАТА,ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ АЙДУЦИ,ЗА ТЯХ КАКВО ЗНАЧИ ЕДИН ЖИВОТ ПРЕЗ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ КОЛОНИИ,КОИТО ИМ СА В КРАКАТА,ИМТ ДЕСЕТКИ КОЛОНИИ,КЪДЕ СА КОЛОНИИТЕ НА РУСИЯ,КЪДЕ СА ИМ РОБИТЕ,ВСИЧКО НА ТОЯ СВЯТ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО.ЯЗЪК ЗА ХОРАТА,НЕ ИМ МИНА НОМЕРА НА КИТАЙКАТО,ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ЛАЯТ ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО,ВИНОВНИТЕ СЕ ЗНЕЯТ ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ,ДЕМОКРАТИТЕ СЪЩО СА ЕДНИ .

61

СССР и НРБ

преди 6 години

Стана ясно коя служба ги е тровила .Тази която не дава виза на сестрата да си види роднините .В момента са затворници и Русия има право да обяви ВОЙНА на АНГЛИЯ споредзаконите за правата на гражданите си .Скрипал е РУСНАК и ВИНАГИ Е РАБОТИЛ за РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ .ФАКТ отровен от ЦРУ !А сега ще им го предадат лично ...

60

"-"

преди 6 години

Накрая ще излезе, че никакво отравяне на Скрипал и дъщеря му с "Новичок" не е имало.Просто поредната театрална постановка на дребнобританците.Ще ги скрият някъде из САЩ, а след време, когато се позабрави за случая с тях, може спокойно да ги елиминират, за да са сигурни, че истинските организатори на тази театрална постановка няма да бъдат компрометирани.Скрипал сам се насади на "пачи яйца", но защо му трябваше да въвлече в тази рискована игра и дъщеря си?

59

Анонимен

преди 6 години

Големо криене. Кой знае горките живи ли са изобщо?Страх ги е, че могат да кажат нещо нелицеприятно за англичаните ли?Работата вече съвсем замириса.

58

Анонимен

преди 6 години

Ендгланд влиза в новото си старо амплоа - кучето господар на америка.

57

в таен затвор

преди 6 години

В Северна Ирландия и в Ирак британците се прочуха с изтезанията на военнопленници. Нищо чудно да изтезават Юлия и Сергей Скрипал, в някой таен затвор. Каквито имаха в Македония, в Полша и в Румъния.

56

(-_-)

преди 6 години

Защо трябва да ги крият? Както скриха котката и морските свинчета ли? Осама и него го скриха преди време.. Айде, замитайте под килима, че станахте съвсем за резил!

55

СССР и НРБ

преди 6 години

Ако стане война съм на страната на Русия точка .Не признавам нато нито хамериканците за приятели .А ЕС са пълни папагали .Каквото направи единият и другите го повтарят .Бойко показа че е мъж и борец както и дипломат .Евала Бойко -подари още едно куче на Путин .

54

Гуантанамо

преди 6 години

След като британците не пускат Виктория при Юлка и баща и, значи те държат Юлка и баща и като затворници? Или като заложници? Или може би са ги отвлекли и ги изтезават на далечен остров? Или в Гуантанамо? Те имат такава практика!

53

Анонимен

преди 6 години

До СтефанТе и русофилите у нас са продажници и предатели, ама ги търпим. Дори влизат в управлението на страната.

52

Анонимен

преди 6 години

Странджа, ти явно получаваш информация от първа ръка,заедно с още няколко държави

51

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До рушовилите:Одобрявате ли факта, че вицепрезидентката ни лъсна с език чепиците на Киро попа...

50

Анонимен

преди 6 години

В Англия и Германия няма мъже! *** и други послушковци под чехъл....Затова им внасят от онези "мирните". А какви алкохолици са всеки ги знае. Чак и у нас идват да се излагат....

49

Стефан

преди 6 години

До кога ще занимават цяла Европа с един предател?! Това ли са ценностите ни, да се грижим за продажниците? Колко честни и отрудени хора живеят в мизерия, да подсигурят техния живот! Или нещо бъркам??

48

Анонимен

преди 6 години

Тук постоянно се пише за ***, но пишещите явно не знаят, че най-големите ***, в смисъла, който влагат са русофилите. Който не вярва да отиде да види джендърската страстна целувка между русофил и червеноармеец увековена на паметника на окупаторите в Борисовата градина.

47

Катя

преди 6 години

Ще я втасат. Поне ще са подръка.

46

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Веднъж съм бил в Русия през 1981 год.и получих от сигурен източник следните данни:съотношение мъже - жени... - 36 процента към 66 процентаот всичките тия мъже 75 процента са алкохолици с химическа зависимост от алкохолаот останалата част 35 процента са обратнисами изчислете колко истински мъже има в Русия и защо рускините идват в България... - тогава ще ви стане ясно кои са истинските ***...

45

Анонимен

преди 6 години

До Хан КРУМ... А Русия и България имат здрава връска както духовна така и генетична .... На нас българите майките не са руски ни, та да имаме генетична връзка с евразийските ***.